Jump to content

Clone Wars 3D Celebration poszter

Recommended Posts

Clone Wars 3D Celebration poszter

cw3dlh7.jpg

A jövőhéten megrendezésre kerülő amerikai Celebration IV-en, részt vesz majd a készülő Clone Wars 3D animációs sorozat rendezője, Dave Filoni is. Biztos vagyok benne, hogy sok új infóval és képanyaggal bővül majd ismeretünk a sorozattal kapcsolatban, de addig is megcsodálhatjuk az erre az alkalomra készített posztert, ami először nyújt betekintést a mű stílusába.

A teljes méretű képet, itt nézhetitek meg.

Edited by Ody Mandrell

Óóóó végre. Amire mindannyian vártunk. Úgy érzem lassan elkezdődik!

És ahogy előttem már mondta egy nagy ember: "This is just the beginning!" :yeah:

Nekem nagyon tetszik a poszter. DE talán akkor is ezt mondanám ha nem tetszene, mert már mind1, csak lássak egy kis SWt. :D Egyedül Anakin feje nem tetszik. A többi marha jó. :P

A fejeken tényleg lehet javítani, de akk lehet csak biztosat mondani, /vagy épp fikázni/ ha mondjuk 27én kiadnak pár rendes képet, nem csak promot. Azokról tényleg lerí majd hogy milyen lesz. :yeah:

Akik először beugrottak a kép láttán:

Obi: Fidel Castro

Anakin: Matt Damon

Yoda: ET

:)

Én "élethű" képet majd az élőszereplős sorozattól várok (jó, a rajzfilmektől is azt várnék, de ez már akkor nem jöhetett össze, mikor mondták, hogy mangásított lesz). Nekem egyedül a jobb oldalon álló klón sityakja nem tetszik, olyan harang formájú.

De ki az a zöldkardos csákó/csaj ott középen?

Huhh Anakin úgy néz ki, mint a megasztáros Puskás Peti a Jóban rosszbanból.

Obi-Wannak, mintha a haja és a szakálla nem tartozna a fejéhez.

Nálam Yoda néz ki a legjobban.

Remélem mozgásban szuper lesz, és akkor nem a csúnyácska fejeket kell nézni.

Az a zöld kardos talán Luminarára hasonlít. :)

De miért kell így eldeformálni a karaktereket?Szörnyen néznek ki ilyen nádszál karcsúan, Obi alig néz ki 30 kg-nak.A fejek pedig a kék osztriga bárból ismerősek lehetnek.

Nekem is Yoda tetszik a legjobban.

Gondoltam, hogy nem fog osztatlan tetszést aratni. Tényleg van benne valami furcsa. Talán az, hogy ez japán stílusú... De valamiért darkosnak érzem. Anakin is szinte rémisztően néz ki.

Edited by Ody Mandrell

Én az animációs sorozattól nem is vártam, hogy hasonlitsanak az eredeti karakterekre... végleges itéletet majd csak a mozgóképnél mondanék, de egyenlőre úgy tünik, hogy rendben lesz ez. Igazából csak azon vagyok meglepődve, hogy az új trilógiás karakterek szerepelnek a poszteren... nem úgy volt, hogy teljesen újakat találnak ki erre is, akárcsak az élőszereplősre? Vagy ez csak a promo és majd a főszereplőket később mutatják be?

Edited by Bomarr

Hát érdekes.Se nem rossz, se nem jó.Miért van a jobboldali klón kötényben?

Az egy ARC trooper. Azok ilyen ruházatban vannak. Nem láttad a Tartakovsky féle Clone Warst? Abban is ilyenek voltak.

Hát érdekes.Se nem rossz, se nem jó.Miért van a jobboldali klón kötényben?

Hát az olyan főző köpeny. :)

Mondjuk hihetetlen módon tetszik a kép renderelése, kiváncsi vagyok hogy mozgóképből mit tudnak kihozni.

Az egy ARC trooper. Azok ilyen ruházatban vannak. Nem láttad a Tartakovsky féle Clone Warst? Abban is ilyenek voltak.

Nem emlékszem rá.Úgy vannak a fejemben, hogy csak páncél van arjtuk és a színük különbözteti meg őket egymástól.

• 2 weeks later...

Üdv mindenkinek!

Szerintem (miután megnéztem az animációs film előzetesét) ez a STAR WARS megcsúfolása! Már maga a rajzfilm sorozat is pocsék volt, de ez!!!

Eszembe jut, mennyire profi 3D animációs sorozatot tudtak csinálni, a csillagközi invázió c. filmből Eredeti cím: STAR SHIP TROOPERS

A lucas filmnek, nagyonis volt köze hozzá, hisz az I.L.M. szakembereinek a munkája, mindkét nagyfilm, és az animációs sorozat is.

Hozzá kell tenni, hogy ezek is már jónéhány évesek.

Ha most csak azt a szinvonalat hoznák, mint akkor, már LAZÁN verné ezeket a karaktereket!

SZÉGYEN! hogy le akarták utánozni, a rajzfilmet!!!

SZÉGYEN! Hogy Lucas erre rábólintott!

SZÉGYEN! Hogy megmerik tenni, csak mert a pénz számít!

És még nem is dühöngtem!

:D:D:):D:D:o

Láttam az előzetest.

BORZASZTÓ!!!!!!!!!!!

Nem az akció jelenetekkel van bajom, nem azzal ahogy megvan csinálva, hanem azzal ahogy KINÉZ!!!

Undorítóak, a karakterek!

Sajna az egészet lerontják!

És nincs mit tenni!

Edited by DARTH BAT

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information