Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. (szerkesztve) Clone Wars 3D Celebration poszter A jövőhéten megrendezésre kerülő amerikai Celebration IV-en, részt vesz majd a készülő Clone Wars 3D animációs sorozat rendezője, Dave Filoni is. Biztos vagyok benne, hogy sok új infóval és képanyaggal bővül majd ismeretünk a sorozattal kapcsolatban, de addig is megcsodálhatjuk az erre az alkalomra készített posztert, ami először nyújt betekintést a mű stílusába. A teljes méretű képet, itt nézhetitek meg. Szerkesztve: 2007. December 23. - Ody Mandrell
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Óóóó végre. Amire mindannyian vártunk. Úgy érzem lassan elkezdődik! És ahogy előttem már mondta egy nagy ember: "This is just the beginning!" Nekem nagyon tetszik a poszter. DE talán akkor is ezt mondanám ha nem tetszene, mert már mind1, csak lássak egy kis SWt. Egyedül Anakin feje nem tetszik. A többi marha jó.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Igen, amint ránéztem, azonnal frászt kaptam tőle. Remélem, ezen majd még javítanak, és nem totál végleges. Nem mintha Obi-é olyan veszett jó volna.
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. A fejeken tényleg lehet javítani, de akk lehet csak biztosat mondani, /vagy épp fikázni/ ha mondjuk 27én kiadnak pár rendes képet, nem csak promot. Azokról tényleg lerí majd hogy milyen lesz.
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Mi baj Anakin fejével? Yodához képest kifejezetten jó!
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Simán nem hasonlít sztem.
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Tény, de Yoda sokkalta gázabb. Most épp lekvárt főző nagymaminak néz ki.
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hát elég érdekes... khm... Donát
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Akik először beugrottak a kép láttán: Obi: Fidel Castro Anakin: Matt Damon Yoda: ET
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Én "élethű" képet majd az élőszereplős sorozattól várok (jó, a rajzfilmektől is azt várnék, de ez már akkor nem jöhetett össze, mikor mondták, hogy mangásított lesz). Nekem egyedül a jobb oldalon álló klón sityakja nem tetszik, olyan harang formájú. De ki az a zöldkardos csákó/csaj ott középen?
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Huhh Anakin úgy néz ki, mint a megasztáros Puskás Peti a Jóban rosszbanból. Obi-Wannak, mintha a haja és a szakálla nem tartozna a fejéhez. Nálam Yoda néz ki a legjobban. Remélem mozgásban szuper lesz, és akkor nem a csúnyácska fejeket kell nézni. Az a zöld kardos talán Luminarára hasonlít.
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. De miért kell így eldeformálni a karaktereket?Szörnyen néznek ki ilyen nádszál karcsúan, Obi alig néz ki 30 kg-nak.A fejek pedig a kék osztriga bárból ismerősek lehetnek.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. (szerkesztve) Nekem is Yoda tetszik a legjobban. Gondoltam, hogy nem fog osztatlan tetszést aratni. Tényleg van benne valami furcsa. Talán az, hogy ez japán stílusú... De valamiért darkosnak érzem. Anakin is szinte rémisztően néz ki. Szerkesztve: 2007. Május 18. - Ody Mandrell
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. (szerkesztve) Én az animációs sorozattól nem is vártam, hogy hasonlitsanak az eredeti karakterekre... végleges itéletet majd csak a mozgóképnél mondanék, de egyenlőre úgy tünik, hogy rendben lesz ez. Igazából csak azon vagyok meglepődve, hogy az új trilógiás karakterek szerepelnek a poszteren... nem úgy volt, hogy teljesen újakat találnak ki erre is, akárcsak az élőszereplősre? Vagy ez csak a promo és majd a főszereplőket később mutatják be? Szerkesztve: 2007. Május 18. - Bomarr
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. A CW a megszokott szereplőkről fog szólni. Az új karakterek, csak az élőszereplős sorozatra értendők.
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hát érdekes.Se nem rossz, se nem jó.Miért van a jobboldali klón kötényben?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hát érdekes.Se nem rossz, se nem jó.Miért van a jobboldali klón kötényben? Az egy ARC trooper. Azok ilyen ruházatban vannak. Nem láttad a Tartakovsky féle Clone Warst? Abban is ilyenek voltak.
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hát érdekes.Se nem rossz, se nem jó.Miért van a jobboldali klón kötényben? Hát az olyan főző köpeny. Mondjuk hihetetlen módon tetszik a kép renderelése, kiváncsi vagyok hogy mozgóképből mit tudnak kihozni.
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Az egy ARC trooper. Azok ilyen ruházatban vannak. Nem láttad a Tartakovsky féle Clone Warst? Abban is ilyenek voltak. Nem emlékszem rá.Úgy vannak a fejemben, hogy csak páncél van arjtuk és a színük különbözteti meg őket egymástól.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Nem emlékszem rá.Úgy vannak a fejemben, hogy csak páncél van arjtuk és a színük különbözteti meg őket egymástól. Akkor nézd meg mégegyszer.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. (szerkesztve) Nem emlékszem rá.Úgy vannak a fejemben, hogy csak páncél van arjtuk és a színük különbözteti meg őket egymástól. Itt egy kis emlékeztető Szerkesztve: 2007. Május 18. - Bomarr
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hát érdekes.Se nem rossz, se nem jó.Miért van a jobboldali klón kötényben? Plusz az ep3-ban is voltak (Bly pl) köténykések
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. + képregényekben. A pózolás OK. Csak néznének ki jobban...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 19. Hozzászólás ideje: 2007. Május 19. Ez a szoknya bizonyos források szerint a Rotas V. bennszülött köztársasági harcosai által viselt ruhadarabra hajaz.
DARTH BAT Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Üdv mindenkinek! Szerintem (miután megnéztem az animációs film előzetesét) ez a STAR WARS megcsúfolása! Már maga a rajzfilm sorozat is pocsék volt, de ez!!! Eszembe jut, mennyire profi 3D animációs sorozatot tudtak csinálni, a csillagközi invázió c. filmből Eredeti cím: STAR SHIP TROOPERS A lucas filmnek, nagyonis volt köze hozzá, hisz az I.L.M. szakembereinek a munkája, mindkét nagyfilm, és az animációs sorozat is. Hozzá kell tenni, hogy ezek is már jónéhány évesek. Ha most csak azt a szinvonalat hoznák, mint akkor, már LAZÁN verné ezeket a karaktereket! SZÉGYEN! hogy le akarták utánozni, a rajzfilmet!!! SZÉGYEN! Hogy Lucas erre rábólintott! SZÉGYEN! Hogy megmerik tenni, csak mert a pénz számít! És még nem is dühöngtem!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. (szerkesztve) Üdv neked is! Jó kis belépőt írtál, nem mondom. Láttad a trailert is, vagy csak a kép alapján érzed így a dolgot? Szerkesztve: 2007. Május 28. - Ody Mandrell
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Ne viccelj már, a Starship Troopers animációs sorozat, mint minőségi munka? Mint egy rossz számitógépes játék átvezető... nézd meg az elözetest. Itt normális akció-jelenetek lesznek
DARTH BAT Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. (szerkesztve) Láttam az előzetest. BORZASZTÓ!!!!!!!!!!! Nem az akció jelenetekkel van bajom, nem azzal ahogy megvan csinálva, hanem azzal ahogy KINÉZ!!! Undorítóak, a karakterek! Sajna az egészet lerontják! És nincs mit tenni! Szerkesztve: 2007. Május 28. - DARTH BAT
Ajánlott hozzászólás