Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Január 26. Hozzászólás ideje: 2020. Január 26. Korábban volt szó, arról, hogy külföldön már van egy Star Wars képregény gyűjtemény sor, melyet egy nemzetközi multicég menedzsel, két heti megjelenésű és gyűjteményes kötetek sorából áll. Nos, a Kingpin Batman esetéről jutott eszembe. Lehet, hogy jobb, ha ilyen nincs nálunk, mivel ha bejönne, akkor a Szukits kiadó egyértelműen leállna a legújabb Star Wars képregények kiadásával. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 26. Hozzászólás ideje: 2020. Január 26. 1 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Nos, a Kingpin Batman esetéről jutott eszembe. Lehet, hogy jobb, ha ilyen nincs nálunk, mivel ha bejönne, akkor a Szukits kiadó egyértelműen leállna a legújabb Star Wars képregények kiadásával. Na igen, a Batman is azért áll ilyen rosszul mert ez Eaglemoss kétheti Legendás Batman sorozata, plusz a Nagy DC gyűjtemény miatt is telített a piac Batmannel. Bár érdekelne ez a gyűjtemény sorozat is, de én ezt csak úgy látom reálisnak, hogyha csak akkot indul el itthon ha a két nagy sorozat végetért. Nem szeretném ha egy ilyen miatt bedőllne a hazai Star Wars kiadása. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Ki mondta,hogy az eaglemoss a kozeljovoben nem adja ki azt a sort is? Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hazai viszonyokat (pénztárcát) tekintve szerintem eléggé telített a kéthetenkénti képregény-piac, max. ha valamelyik véget ér, akkor látnék rá esélyt. Bár az Eaglemoss nem országosan, hanem régióban gondolkodik, ha úgy látják, hogy a környező országokban megérné kiadni, lehet idővel befuthat, tekintet nélkül arra, mennyire bírná érdemben a magyar piac. A DC sorozatuk is egy idő után látványosan kevesebb helyen és példányban lett elérhető, mégis már kétszer meghosszabbították azt, valószínűleg a régiós eladások miatt. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. A marvel sornak pl. lassan vege,nem? Mar ahelyett siman kinezem beloluk....foleg ,hogy most SW mania van. Ha meg regio...akkor meg plane lesz*rjak. Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. 4 órával ezelőtt, ZoliZoltán írta: Ki mondta,hogy az eaglemoss a kozeljovoben nem adja ki azt a sort is? Ha valaki ki is adná, amit őszintén kétlek, az biztos, hogy nem az Eaglemoss lenne, hanem a Hatchette (Marvel Képrgénygyűjtemény) ugyanis a STAR WARS jogai náluk vannak, de az Eaglemoss-szal ellentétben szerintem ők nem kezdenének bele még egy sorozatba. 34 perccel korábban, ZoliZoltán írta: A marvel sornak pl. lassan vege,nem? Mar ahelyett siman kinezem beloluk....foleg ,hogy most SW mania van. Ha meg regio...akkor meg plane lesz*rjak. Lassan vége? Benne van a pakliban, hogy a 60. résszel befejezik, de amíg van rá igény, és nem esnek vissza jelentősen az eladások (mint az Eaglemoss-os Marvel figuragyűjtemény esetében, ami a 40. résszel be is fejeződik), biztosan meghosszabbítják majd. A Marvel mégis csak majdnem 80 éve létezik, és nem egy-két olyan képregényük van, ami nálunk sosem jelent meg, így a magyarul kiadható kötetek száma úgymond végtelen. Ha minden igaz Angliában (csak tipp, a post alapján nem derült ki) tavaly jelent meg a 200. része, és még azután is hosszabbítottak. 2 Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Atya gatya. En nem is szoltam. Elbujtam. 1 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. (szerkesztve) 2020. 01. 26. - 10:54, Darth Revan9 írta: Korábban volt szó, arról, hogy külföldön már van egy Star Wars képregény gyűjtemény sor, melyet egy nemzetközi multicég menedzsel, két heti megjelenésű és gyűjteményes kötetek sorából áll. Nos, a Kingpin Batman esetéről jutott eszembe. Lehet, hogy jobb, ha ilyen nincs nálunk, mivel ha bejönne, akkor a Szukits kiadó egyértelműen leállna a legújabb Star Wars képregények kiadásával. Csak nem erről van szó? A Star Wars Legends: The Reference Collection-ről? Szerkesztve: 2020. Január 27. - tomcsi80 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. 17 perccel korábban, tomcsi80 írta: Csak nem erről van szó? A Star Wars Legends: The Reference Collection-ről? De pont erről. 1 Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Ez de komooly. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. 10 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: De pont erről. Amúgy ez a "pakkocska" melyik képregényeket tartalmazza azt lehet tudni? Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. (szerkesztve) 4 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Amúgy ez a "pakkocska" melyik képregényeket tartalmazza azt lehet tudni? Már az is érdekes, hogy 80 kötetesnek indult, de most tart a 109-diknél. Csak néhányat tudok biztosra, mert csak francia nyelven találtam meg a listát, a címek alapján meg némelyikről fogalmam sincs. Pl. a google francia-angol fordítás alapján az egyiknek az a címe, hogy "The Fate Of Darth Vader", ilyen pedig angolul nem is létezik De ami biztos: - Vektor 1 (KOTOR & Sötét Idők részei) & 2 (Lázadás és Hagyaték részei) - Kóbor Lovag 1-3 - A Régi Köztársaság Lovagjai 1-9 (ez eredetileg 10 kötetes, de a "Vektor" történetszálat a lista alapján külön sorozatként kezelték) - Hagyaték 1-10 (ez eredetileg 11 kötetes, de a "Vektor" történetszálat a lista alapján külön sorozatként kezelték) - Hagyaték II 1-2 - Invázió: Menekültek - Csubakka - Jedi Akadémia - Vérvörös Birodalom 1-3 - Sötét Birodalom 1-3 - A Birodalom Árnyai - Frigy - X-Szárnyúak Zsiványkommandó sorozat - Sötét Idők sorozat - Lázadás sorozat - Brian Wood: STAR WARS sorozata - I-VI. Rész képregény adaptációi - Köztársaság sorozat "Klónháborúk" kötetei - Grievous Tábornok - A Jedik Hajnala 1-3 Szerkesztve: 2020. Január 28. - HeirToGrievous 1 1 Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Elolvastam a Sithek aranykora ill. Sith birodalom bukasa tpb-ket. Nem ere szamitottam de vegul is jok voltak. Volna egy kerdesem ; A bukas vegen a bukott sith nagy ur a Yavin 4-en kezdi el ujja epiteni birodalmat. Ez gondolom az EPIV-hez lenne magyarazat. A kanonban errol van mar valami emlites? Y4 epuletek. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Mintha a Jedi Akadémia trilógiában lenne errő valami. Amúgy ezeket a képregényeket vetted, vagy már megvannak neked? Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. (szerkesztve) 28 perccel korábban, Iqvi írta: Mintha a Jedi Akadémia trilógiában lenne errő valami. Amúgy ezeket a képregényeket vetted, vagy már megvannak neked? Koszi.Rakeresek.Az legendak? Halozsak.hu Szerkesztve: 2020. Január 28. - ZoliZoltán 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. 17 perccel korábban, ZoliZoltán írta: Koszi.Rakeresek.Az legendak? Halozsak.hu Aha legendák. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. 10 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Amúgy ez a "pakkocska" melyik képregényeket tartalmazza azt lehet tudni? Németországban 120 kötetes lesz. Ha jól láttam a Dark Horse korszak majdnem összes jelentősebb címét tartalmazza. Plusz a klasszikus trilógia Marvel-es Remastered változatait. 2 órával ezelőtt, ZoliZoltán írta: Elolvastam a Sithek aranykora ill. Sith birodalom bukasa tpb-ket. Nem ere szamitottam de vegul is jok voltak. Volna egy kerdesem ; Spoileres tartalom megtekintése A bukas vegen a bukott sith nagy ur a Yavin 4-en kezdi el ujja epiteni birodalmat. Ez gondolom az EPIV-hez lenne magyarazat. A kanonban errol van mar valami emlites? Y4 epuletek. Igen, a massassik a Yavin 4-en húzták fel a templomot, ennek később játszódó Jedi Históriák képregényekben van folytatása. A kánonban egyelőre csak annyit tudunk, hogy a massassik építették a templomot, mást nem. 2 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. A Darth Plagueis hatására újra belemerülök az EP1-et megelőző közvetlen időszak történéseibe. A könyvek újraolvasása mellett a képregényekre is kíváncsi vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy léteznek-e magyar rajongói fordításai azoknak a képregényeknek, amelyek pl. a mandalori polgárháborút (Jango Fett, Tor Vizsla stb.), a Stark Hiperűrháborút vagy éppen a yinchorri válságot dolgozzák fel? 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. A Jedi Tanács Háborúskodás megjelent magyarul. 27-28. számok. A 24-25. számokban volt Darth Maul minije. A többi azt hiszem a Hálózsákon fenn van rajongói fordításban. 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. (szerkesztve) Valamikor 2005-ben vagy 2006-ban vásároltam a Balatonon egy SW-képregényfüzetet, újonnan, egy újságosbódénál vagy egy üzletben, már nem tudom. Sajnos már nincs meg, több mint 12-13 éve nem láttam. Arra viszont határozottan emlékszem, hogy új kiadás volt, tehát nem használt, illetve az öreg Ben Kenobi (is) rajta volt a borítón. Nem ugrik be valakinek esetleg egy ilyen képregény? Tehát 2005-6 környékén kiadott, Ben Kenobival a "fedélzeten". És csak egy füzetecske volt, tehát nem egy keménytáblás könyv, mint amilyeneket a Szukitsnál lehet mostanában kapni. Szerkesztve: 2020. Május 31. - caseyjones Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. https://kepregenydb.hu/kepregenyek/star-wars-23/az-utolso-parancs-11386/ Szerintem erre gondolsz. Azért ugrott be rögtön, mert én is pont a Balatonon vettem meg annak idején. 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Valószínűleg ez volt, igen, köszi! (Bár ez a fehér háttér nem rémlik.) Tök jó, ez a Thrawn-trilógia utolsó részének képregényváltozata. Akkoriban nem voltam képben, hogy pontosan mi is ez. Illetve akkor még nem is tudtam, hogy 12-13 év múlva mennyire imádni fogom a regényváltozatokat. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Nagyjából pont ezidőtájt adta ki újra a Szukits Az utolsó parancsot, így én ekkor már olvastam. Ez a trilógia volt az első EU-regényem. De ami sokkal jobban tetszett, az Kevin J. Anderson Új Rend c. könyve volt (ez vezetett be az EU-ba gyakorlatilag), szerintem jobb regény, mint a Thrawn-trilógia. A folytatásai már kevésbé tetszettek, de azok is rendben voltak. 1 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Hozzászólás ideje: 2020. Június 4. Nem tudom mennyire szoktátok követni a Wikipédiát, de ezen az oldalon össze van gyűjtve az összes Star Wars képregény, ami megjelent! https://hu.wikipedia.org/wiki/Star_Wars_képregények_listája 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. A Birodalom vére című TOR-képregény mennyit érhet? 3.000 és 6.000 közötti ár reális, vagy sok/kevés? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. Hozzászólás ideje: 2020. Június 12. Jó kérdés, de történetében az egy nagy katyvasz volt. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Július 7. Hozzászólás ideje: 2020. Július 7. Valaki tudja mi a helyzet a Hálózsákon, hogy már több, mint egy hónapja nincs új SW képregény? Csak nincs valami baj? Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2020. Július 8. Hozzászólás ideje: 2020. Július 8. 13 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Valaki tudja mi a helyzet a Hálózsákon, hogy már több, mint egy hónapja nincs új SW képregény? Csak nincs valami baj? # Recsi 2020-06-14 00:18 Szia! Készülnek, nem álltunk le, de mostanában kevesebb a szabadidőnk. Amint elkészül, már töltjük is fel! :) Meg még ezt írta (Még mindig próbálok rájönni az értelmére): Re:Star Wars « Válasz #4530 Dátum: Tegnap - 22:20:50 » Tisztelt Hölgyem/Uram/Egyéb! Nemsokára újból használatba veheti a Millennium Falcon nevú hajót, de sajnos Lando kormányzó szerelői hibáztak a szervizelés közben. Különösen egy raktáros vétett a postázási szabályok ellen, akinek a nevét a BTK (Birodalmi Törvénykönyv) 42. paragrafusának II. bekezdése alapján nem árulhatom el, de R-rel kezdődik és ecsire végződik. Rossz helyre küldte az alkatrészeket, és a számlázási osztályról kellett a műhelybe küldetni az új hiperhajtómű generátort, így csak késve tudtuk elkezdeni a beszerelését. A kellemetlenségért elnézését kérjük, és reméljük, emiatt nem került fejvadászkézre. Amennyiben Ön a. mégis fejvadászkézre került b. már halott c. karbonitba van fagyasztva kérem, levelemet tekintse tárgytalannak! Üdvözletel: Lobot titkárságvezető s.k. 1 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Július 8. Hozzászólás ideje: 2020. Július 8. 56 perccel korábban, HeirToGrievous írta: Meg még ezt írta (Még mindig próbálok rájönni az értelmére): Ez valóban eléggé kacifántos Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2020. Július 18. Hozzászólás ideje: 2020. Július 18. 2020. 07. 07. - 20:28, Darth Cupsy írta: Valaki tudja mi a helyzet a Hálózsákon, hogy már több, mint egy hónapja nincs új SW képregény? Csak nincs valami baj? Fel van rakva a Sötét idők sorozat legújabb száma. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.