Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Nagyon izgalmasan hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Szükségem volna némi segítségre. Prezentáció órán megkaptuk házi feladatként, hogy készítsünk egy hobbi témájú és stílusú prezentációt. Persze mi mást választottam volna, mint az SW-t, azon belül pedig az EU részletgazdagságának "bemutatását". Nem kell előadni, csak a prezit kell elkészíteni minimális szövegtartalommal. Sajnos sok EU témát nem ismerek, ezért kérem a segítséget. Igazából utána tudnék olvasni, csak az sok időt venne igénybe, de ha lehet, nem nehezíteném meg a dolgomat Arra gondoltam, hogy témánként beleírom a kiadókat, és kb. 5-6 felsorolásban a fontosabb, népszerűbb műveket, könyvek, képregények és videó játékok tekintetében. A TCW-t, könyveket nagyjából magam is bele tudom írni, de a képregények és videó játékok szempontjából meg vagyok lőve. Le tudnátok írni azt a néhány képregény sorozatot, stb. érával együtt, amelyek fontosak és/vagy népszerűek a maguk területén? Plusz a kiadókat és a kiadás évét, ha tudjátok fejből, ha nem, nem olyan lényeges, kihagyom. Igazából nem annyira a szöveges info a lényeges, hanem hogy meg tudjuk mutatni, tudjuk kezelni a szöveget és képet együtt egy ilyen egyszerűbb hobbi prezentációban. És persze a könyveknél is szívesen veszem ugyanezt, mert a több infóból tudok mérlegelni, mit írjak bele Köszi a segítséget! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Szükségem volna némi segítségre. Prezentáció órán megkaptuk házi feladatként, hogy készítsünk egy hobbi témájú és stílusú prezentációt. Persze mi mást választottam volna, mint az SW-t, azon belül pedig az EU részletgazdagságának "bemutatását". Nem kell előadni, csak a prezit kell elkészíteni minimális szövegtartalommal. Sajnos sok EU témát nem ismerek, ezért kérem a segítséget. Igazából utána tudnék olvasni, csak az sok időt venne igénybe, de ha lehet, nem nehezíteném meg a dolgomat Arra gondoltam, hogy témánként beleírom a kiadókat, és kb. 5-6 felsorolásban a fontosabb, népszerűbb műveket, könyvek, képregények és videó játékok tekintetében. A TCW-t, könyveket nagyjából magam is bele tudom írni, de a képregények és videó játékok szempontjából meg vagyok lőve. Le tudnátok írni azt a néhány képregény sorozatot, stb. érával együtt, amelyek fontosak és/vagy népszerűek a maguk területén? Plusz a kiadókat és a kiadás évét, ha tudjátok fejből, ha nem, nem olyan lényeges, kihagyom. Igazából nem annyira a szöveges info a lényeges, hanem hogy meg tudjuk mutatni, tudjuk kezelni a szöveget és képet együtt egy ilyen egyszerűbb hobbi prezentációban. És persze a könyveknél is szívesen veszem ugyanezt, mert a több infóból tudok mérlegelni, mit írjak bele Köszi a segítséget! Könyvek kiadása. A Móra Ferenc Könyvkiadó kiadta a klasszikus trilógiát. A Valhalla Páholy 1991 és 1996 között adta ki a könyveket. Többek között a Thrawn-trilógiát, Jedi-Akadémiát, Különbéke, Szökevények.... Összesen újra kiadásokkal együtt 16 könyvet. A Valhalla amolyan leány kiadója volt a Neotek, a Pendragon, és a King. Itt hamisítványokkal és egyebekkel együtt 13 könyv jelent meg. 1997-től a Lap-Ics (későbbi nevén Aquila Kiadó) vette át a stafétát. (Érdekesség, hogy az összes Valhallás logós fantasy/ sci-fi és egyéb franchise cucc 96 után a Szukitshoz került, egyedül a SW került az Aquilához.) A Lap-Ics Aquila összesen 32 könyvet hozott ki 1997 és 2005 között. A kiadó sora viszont már a 2000-es évek elején elkezdett rosszul menni. A könyvek kiadása folyamatosan belassult, az évi 6-7 könyvről az évi 3-4-re esett vissza. 2002 után ezt az olvasók erősen érezték, az Aquila meg csak hitegetett, hogy majd jönnek a könyvek. Állítólag az X-wing 7, a Bounty Hunter Wars 2 és a The New Jedi Order 1 fordításai már elkészültek. 2005 után a Szukits Kiadó kezdett el foglalkozni a SW könyvekkel, kezdetben csak újra kiadások jöhettek (Thrawn, Jedi-Akadémia), ugyanis a Minerva Kiadó meg akarta szerezni az SW könyvek kiadásának jogát, ami végül is nem sikerült. 2007-2008 között 4 új könyvet sikerült kiadni, 2008-ban viszont a ProBook Kiadó valahogy megszerezte a könyvek kiadását ideiglenesen, 2008-2009 között két TCW regényt adtak ki. 2010-ben a Szukits újra megszerezte a jogokat, azóta folyamatosan ellát bennünket könyvekkel, eddig 25 könyvet adtak ki, további 13 kötetre van még szerződésük és a távolabbi jövőben is hasonló intenzitással szeretnének foglalkozni a könyvekkel. Amerikában a 90-es években a Bantam Spectra, 1999-től a Del Rey ad ki könyveket. Népszerű regények: Zahn regényei, X-wing sorozat, Jedi-Akadémia trilógia, Republic Commando sorozat, A gonosz útvesztője, Sötét Nagyúr, Darth Plagueis, Bane trilógia, TOR könyvek, a TNJO-ból a Stover, Luceno, Denning, Stackpole által írt részek. Traviss Legacy of the Force írásai, Perry és Reaves regényei. Képregények. Amerikában a Marvel adta ki a képregényeket 1977 és 1986 között. A Dark Horse Comics 1991-ben vette át. Ők a Dark Empire-rel nyitottak, melyben a klón Palpatine feltűnt. Rengeteg népszerű képregényt kiadtak és adnak ki most is. Pl: Thrawn trilógia képregény változata, X-wing, Jedi Históriák, Köztársaság, Birodalom, Lázadás, Sötét Idők, Hagyaték, A Régi Köztársaság Lovagjai, Kóbor Lovag, A Jedik Hajnala, The Old Republic, Darth Vader... stb. Mi a Marvel korszakból teljesen kimaradtunk. A 80-as években Cs. Horváth Tibor és Fazekas Attila készítette el az EP4 és EP5 képregény változatait. Most nemrég készült el a Jedi visszatér magyar változatának első része. 1997-ben a Semic Interprint Kiadó, Magyarország akkori vezető képregény kiadója kezdte el a Dakr Horse füzetek magyar közlését. Az első szám 1997 augusztusában jelent meg. A Dark Empire-rel indítottunk, mely a magyar olvasóknál nem aratott sikert, amíg ez a történet ment, addig csekély volt az eladások száma. Később a Thrawn-trilógia képregényváltozata, majd az új filmekhez kötődő egyéb képregények meghozták a sikert. A Semic füzetei 48 oldalas terjedelműek voltak és általában 2 Dark Horse füzetet tartalmaztak (ez alól a Mesék sorozat számai voltak a kivételek. ) és kéthavonta a páros hónapokban jelentek meg. 1999-ben az EPI, 2002-ben az EP2, 2005-ben az EP3, 2007-ben a Jedi Históriák: A Sith-ek aranykora különszámok is a Semic gondozásában jelentek meg. A kéthavi Semic füzetek a 82. számmal értek véget 2011-ben, mivel a Semic tönkrement. Sok olvasó és előfizető csalódott maradt, mert épp folytatásos történetek kellős közepén szakadtak meg a füzetek. A legnépszerűbb Semic-képregények: a Zahn-művek képregény adaptációi, a Mesék sorozat, Köztársaság, Birodalom, A Régi Köztársaság Lovagjai, Hagyaték, Lázadás, Sötét Idők; illetve egyéb minisorozatok, mint a Vader's Quest, Darth Maul, A Birodalom árnyai. A Semic a hosszabb sorozatok közül nem adott ki mindent, csak bizonyos történeteket, melyeket ők válogattak. 2012-ben a Szukits Kiadó vette át a képregényeket. Ők TPB, úgynevezett gyűjteményes kiadásokat adnak ki, nagy minőségi formában. Jelenleg a 3 kötetes The Old Republic fut, a jövőben pedig Darth Vader és Dark Times képregényekre lehet számítani. Talán lesz Dawn of the Jedi is. Amerikában a képregények kiadása bizonytalan. Jelenleg a Dark Horse birtokolja a jogokat és szeretnék, ha meg is maradna náluk, de mivel a Disney birtokolja a tljes SW franchise-t, így komoly esély van rá, hogy átkerül a Disney tulajdonában lévő Marvelhez. Video játékok. Erről kevesebbet tudok. A 80-as évektől születtek SW videojátékok. Igazán nagy lendületet és minőségi címeket a 90-es évek második fele, illetve a 2000-es évek hoztak. Népszerű címek: X-wing játékok, az úgynevezett Jedi Knight sorozat, mely Dark Force-zal indult (Dark Forces, Dark Forces II: Jedi Kight; a harmadik volt a Jedi Knight II: Jedi Outcast; a negyedik: Jedi Knight: Jedi Academy) Knights of the Old Republic 2 játékkal, illetve a 3. a most népszerű The Old Republic, Lego Star Wars (ebből azt hiszem 3 vagy 4 van), Battlefront (ebből úgy tudom 2), Republic Commando, The Force Unleashed 2 játékkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Köszi, ez nagy segítség lesz! Még egyet elfelejtettem. Ha esetleg valakinek megvannak az érákat jelző ikonok valamilyen formában (főleg képként), azok is nagyon érdekelnének, mert felhasználnám őket felsorolás jelnek, igazán jól mutatna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Könyvek kiadása.... Ez nagyon jó volt, köszi! Lehet, le is mentem valahova. A poén az, hogy az egész könyvkiadásos sztorit rajongóként átéltem... Ha Pesten jártam, mindig megfordultam az Aqulia kiadó boltjában, ami valahol az Oktogon körül volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Az ifjúsági könyveknél elfelejtettem, hogy azokat egy ideig az Aquila birtokolta, majd átkerültek az Egmont Hungary-hez, akik viszont nagyon az aktualitások keretén belül mozognak és nem is visznek végig dolgokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Mivel a magyar kiadások elég bonyolultak egy szimpla kis prezihez, végül úgy döntöttem, hogy kihagyom belőle a magyar kiadókat, de köszi szépen az erre vonatkozó plusz infót, még jól jöhet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Határozottan élvezetes lett a KOTOR 20, habár nem sok előrelépés történt. Jaraelben sokkal több van, mint ami elsőre látszik. Zayne alkarvédője nagyon ász. lenne tudni, hogy ki volt a támadó. Remélem nem kell sokat várni a befejezésre. 5/5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. http://www.bleedingcool.com/2013/03/31/dark-horse-to-adapt-george-lucas-original-concept-the-star-wars-into-comics-wondercon/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Remélem nem áprilisi tréfa, mert nagyon érdekelne a dolog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Állítólag igaz, bár engem nem hozott lázba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 7. Most látom, hogy bele lehet olvasni a Veszélyes békébe. https://www.szukits.hu/the-old-republic/703-rob-chestney-star-wars-veszelyes-beke-kepregeny-000704.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 9. (szerkesztve) Interjú a Dark Horse-os vezetőkkel, a most tervbe vett The Star Wars projektjéről. A képregények jövőjével kapcsolatban csak annyit árultam el, hogy idén eldől a licence sorsa. http://popwatch.ew.com/2013/04/08/star-wars-comic-dark-horse/ Szerkesztve: 2013. Április 9. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 9. Interjú a Dark Horse-os vezetőkkel, a most tervbe vett The Star Wars projektjéről. A képregények jövőjével kapcsolatban csak annyit árultam el, hogy idén eldől a licence sorsa. http://popwatch.ew.com/2013/04/08/star-wars-comic-dark-horse/ hat en ugy latom a masik TOR hoz a minosege ultragagyi de remelem rosszul latok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. (szerkesztve) Robert Chestney: Veszélyes Béke Nem volt rossz, szerintem gyengébb A Birodalom Vérénél, már csak a karakterek miatt is. Ott sok jó kis karakter volt, itt pedig alig akadt néhány (aki tetszett, az a mandalori és a vuki). Remélem a következőre már tudok legalább 4,5 pontot adni, ez így csak 4 pont. 5/4 Amúgy The Lost Suns címe Az Elveszett Csillagok lesz, benne van a VB hátuljában Szerkesztve: 2013. Április 22. - zilllosarkany Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. KOTORra vagy Legacyre számíthatunk a jövőben? Miután leadták a DV, DT és a DOTJ köteteket. Szerintem a KOTOR nagyon megérdemelne egy ilyen kiadást, szintúgy a Legacy. Mit gondoltok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. KOTORra vagy Legacyre számíthatunk a jövőben? Miután leadták a DV, DT és a DOTJ köteteket. Szerintem a KOTOR nagyon megérdemelne egy ilyen kiadást, szintúgy a Legacy. Mit gondoltok? Kotor, Legacy: jelenleg kizárt. Túl hosszú sorozatok, és egy részük már megjelent magyarul. A jogtulaj kötelezné őket, hogy előlről kezdjék, így jó pár történetet újra ki kéne adni, ami valószínüleg veszteséges lenne. A Darth Vader biztosnak látszik. Legalább is az az első biztosan jön. A Dark Times harmadik lett, úgyhogy valószínűleg foglalkoznak majd vele. Dawn of the Jedi: egyelőre még nem biztos, de esélyes. A képregényszavazáson csak azért nem került be, mert akkor még nem volt TPB kiadványa. Viszont azt vettem észre, hogy érdeklődnek a Dawn of the Jedi franchise iránt. Kb olyan, mint a The Horus Heresy a Warhammer40k univerzumból, hisz az univerzum gyökereit mutatja be. Úgyhogy esélyes. Meglátjuk mi lesz. Egyelőre még meg kell bizonyosodniuk, hogy a SW képregénykiadás iylen formában jövedelmező lesz-e. Aztán még ott van a Dark Horse-Marvel vita, mely jogi problémákat is felvethet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 3. The Old Republic: Veszélyes béke A történettel önmagában nincs baj. Akciódús és sok szereplőt mozgat. A probléma inkább abban keresendő, hogy túl nagy szabású történetet próbáltak bezsúfolni túl rövid terjedelembe. A Dark Horse-nak ezt a történetet egy 6x22 oldalas szabványú képregényben kellett volna tálalni. De az is lehet, hogy egy 400-500 oldalas regényben jobban működött volna. A rajzok viszonylag jók, láttam már jobba és rosszabbat is. A magyar kiadás nagyon minőségi. 5/4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 5. Csak most sikerült elolvasnom őket, így érdekelne, mi a hivatalos álláspont a régebbi Klónháborús képregények kapcsán (pl.: Republic sorozat, Jedi: Shaak Ti, stb.)? Mert az időrendi elhelyezkedésük baromira nem stimmel... a példa kedvéért: 15 hónappal a Geonosisi csata után (ami ugye jóval Christophsis után van) Anakin még padawan, de Barriss már mester, és ehhez hasonlók. A sztorik önmagukban nem lennének rosszak, de az időrendi zagyvaság nagyon bezavar. Most, hogy vége a TCW-nek, ezeket a sztorikat is be kéne illeszteni valahova, ha még az SW-canon részei és nem törölték el, vagy írták felül őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 6. Csak most sikerült elolvasnom őket, így érdekelne, mi a hivatalos álláspont a régebbi Klónháborús képregények kapcsán (pl.: Republic sorozat, Jedi: Shaak Ti, stb.)? Mert az időrendi elhelyezkedésük baromira nem stimmel... a példa kedvéért: 15 hónappal a Geonosisi csata után (ami ugye jóval Christophsis után van) Anakin még padawan, de Barriss már mester, és ehhez hasonlók. A sztorik önmagukban nem lennének rosszak, de az időrendi zagyvaság nagyon bezavar. Most, hogy vége a TCW-nek, ezeket a sztorikat is be kéne illeszteni valahova, ha még az SW-canon részei és nem törölték el, vagy írták felül őket. Igen, a CW képregények kronológiáját tényleg rendbe kéne rakni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 6. Nagyon jó lett a Kotor 21. száma. Méltó zárása ennek a történetszálnak. A Táborverő áldozata naygon megható lett. A Kóbor Lovag 6. számának elolvasását lehet, hogy későbbre halasztom. A regény eseményei elvileg a sorozat 5. és 6. számai között játszódnak. Lehet, gogy bevárom a regényt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
bimi12 Hozzászólás ideje: 2013. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 6. Darth Revan9 azt nem tudod esetleg, hogy a Szukits a Darth Vader and the Ninth Assassin-ra is leszerződött-e már, vagy ha nem akkor később várható, hogy jön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 6. Darth Revan9 azt nem tudod esetleg, hogy a Szukits a Darth Vader and the Ninth Assassin-ra is leszerződött-e már, vagy ha nem akkor később várható, hogy jön? TPB kiadásokra szerződnek le, és mivel a Ninth Assassinból még nincs ilyen, így nem fognak rá leszerződni, amíg a gyűjteményes kiadás meg nem jelenik Amerikában. Tudtommal csak a The Lost Suns-ra és a Darth Vader and the Ghost Prison-re van még érvényes szerződésük. Ha jól fogynak a képregények, akkor várható a Ghost Prison és a Ninth Assassin is a jövőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
bimi12 Hozzászólás ideje: 2013. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 6. TPB kiadásokra szerződnek le, és mivel a Ninth Assassinból még nincs ilyen, így nem fognak rá leszerződni, amíg a gyűjteményes kiadás meg nem jelenik Amerikában. Tudtommal csak a The Lost Suns-ra és a Darth Vader and the Ghost Prison-re van még érvényes szerződésük. Ha jól fogynak a képregények, akkor várható a Ghost Prison és a Ninth Assassin is a jövőben. Köszi a választ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. (szerkesztve) Most olvastam el a nem olyan rég megjelent TCW képregényt, a Defenders of the lost Temple-t. Azt kell mondjam, hogy az eddig megjelent TCW graphic novellek közül ez tetszett eddig a legjobban. Lényegében arról szól, hogy egy csapat klón és két jedi felkutatnak egy rég elveszett jedi templomot, mert úgy tudják, hogy ott van a régi sith ereklye a Kerssh kesztyű, ami egyébként a KotOR képregény Vindication című szálában tűnt fel. És a vindication elemei fel is tűnnek a képregényben, ugyanis rögtön egy Lucien Draay szobor van a temblom előcsarnokában, mélyebbre menvén pedig egy domborművet találnak, amint Lucien éppen Haazennel viaskodik. Majd megtalálják a kesztyűt, de elvinni nem tudják, mert túlságosan erős benne a Sötét oldal. Ekkor jelenik meg a Halálőrség, akik már keresik a kesztyűt egy ideje. A történet amúgy egy Glitch (működéis hiba) nevű klón körül forog, aki mellesleg érzi az Erőt, de a társai hibásnak vélik. Link ahonnan én szereztem. Szerkesztve: 2013. Május 9. - Rincewind Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Ez nagyon jól hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Attila Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. A jedi historiak:sithek aranykora cimu kepregeny, nincs meg valakinek digitalis formaba? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Na, valami ilyesmit szívesen látnék a Rebels-ben, bár ismervén a Disney-t, nem hiszem, hogy ilyen darkos lesz a sorozat http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=xj4iEFaeNjk&NR=1 Ha sikeres lesz Szukitsék képregénykiadása, akkor erre a képregényre lehet majd számítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Ha sikeres lesz Szukitsék képregénykiadása, akkor erre a képregényre lehet majd számítani. eyt olvastam nemetul es csak ajlanlani tudom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 30. Ha sikeres lesz Szukitsék képregénykiadása, akkor erre a képregényre lehet majd számítani. Kérdés, hogy mennyire lesz sikeres ilyen árak mellett. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek a regények rendszeres vásárlása mellett nem férnek bele a képregények is. Semic-féle formátumban talán valamivel nyereségesebb lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.