KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Egy ilyen kis fogócska simán jöhetne De még akár a telepeskölkök T-16-os szárnypróbálgatásait is elnézném. Később ugye zekből lesznek a T-65-ös pilóták Meglehet, hogy lesz ilyen, ha már elkezdték felújítani a Tatooine díszletét Tunéziában. Szerintem nem csak véletlen egybeesés. Állítólag lesz fogatverseny is. De remélem a számítógépes effektek nem lesznek olyan gagyik, mint amilyen például a Sanctuary-ben. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Ha simán hozza az Archeres Enterprise színvonalát, már az is untig elég lenne Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Ha simán hozza az Archeres Enterprise színvonalát, már az is untig elég lenne Bőven. De szerintem annál jobb lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Én már a Tron effektjeivel is megelégednék, csak legyen már valami Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Összegyűjtöttem némi infót azok közül, amit már tudni lehetett. (Hátha van köztük újdonság) - Az 1. évad forgatókönyve már elkészült. - Lucas közölte, hogy 2011 előtt semmiképp nem lesz látható a sorozat. - Nehéz volt kitalálni, milyen irányba haladjon a sztori. Az EP3 és EP4 között fog játszódni és főként az eddigi filmek, regények mellékszereplői kerülnek előtérbe. - Ilyen lesz többek között Quinlan Vos karaktere, aki életben lesz, megcáfolva ezzel számos képregényt. Lucas eredetileg már az EP3-ba is bele akarta tenni őt, később azonban mégsem úgy alakult. Valamint fejvadászok is szerepet kapnak majd. - A sorozat nem Vader-ről, Palpatine-ról vagy az életben maradt Jedikről fog szólni. Szó lesz róluk, de megjelenni nemigen fognak, legfeljebb epizódszerepekben. Ellenben rohamosztagosok annál inkább láthatóak lesznek majd. - Egy epizód hozzávetőleg 60 perces lesz. - 400 rész van tervbe véve, ebből 100 rész biztosan adásba kerül, a reakciók alapján pedig eldöntik, hogy szükségesek-e további részek. - Eddig ismert írók: Louise Fox, Tony McNamara, Fiona Seres. - A sorozat stílusa hasonló lesz, mint az ifjú Indiana Jones TV-sorozatnak. - Lucas egy kérdésre felelve elmondta, hogy az is ki fog derülni a sorozatból, hogy Leia hogyan emlékezhetett az igazi anyjára, amikor Padmé közvetlenül a gyerekei születése után meghalt. - Láthatunk fogatversenyt és persze politikai csatározásokat is, valamint szó lesz az épülő Halálcsillagról. - Állítólag szerepet kap a fiatal Boba Fett (Daniel Logan) és Typho kapitány is. - Sam Witwer -akiről a The Force Unleashed c. játékban a főszereplőt mintázták- érdeklődött a sorozatban való megjelenése iránt, így esetleg feltűnhet, mint Vader titkos tanítványa, Galen Marek. - Továbbá Ian McDiarmid (Palpatine) és Peter Mayhew (Chewbacca) is fontolóra vette, hogy esetleg szerepelne 1-1 epizódban. - Lucas-ék válogatott íróstábbal előre megírják és leforgatják a széria első szezonját, hogy azután vevőt próbáljanak rá találni, így a nézők biztosak lehetnek benne, hogy minden rész leadásra fog kerülni, a forgatást nem függesztik fel gyenge nézettség miatt, a történet nem marad csonka. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Ez honnan van? Szerintem több infó ebből már nem aktuális. Pl. az írók személye. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Ez honnan van? Szerintem több infó ebből már nem aktuális. Pl. az írók személye. A wookiepédiáról, úgyhogy egyáltalán nem hivatalos. De a rajongók sem találnak ki maguktól ilyeneket, egyébként meg számos infót innen-onnan is hallani lehetett, ami egyezik a lentebbi felsorolással. 2012-ig nem valószínű, hogy sokkal többet fogunk tudni... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. A wookiepédiáról, úgyhogy egyáltalán nem hivatalos. De a rajongók sem találnak ki maguktól ilyeneket, egyébként meg számos infót innen-onnan is hallani lehetett, ami egyezik a lentebbi felsorolással. 2012-ig nem valószínű, hogy sokkal többet fogunk tudni...Biztos frissítik, de én ausztrál dráma írokról is tudok csak a nevüket nem találom sehol. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Összegyűjtöttem némi infót azok közül, amit már tudni lehetett. (Hátha van köztük újdonság) - Ilyen lesz többek között Quinlan Vos karaktere, aki életben lesz, megcáfolva ezzel számos képregényt. Lucas eredetileg már az EP3-ba is bele akarta tenni őt, később azonban mégsem úgy alakult. Valamint fejvadászok is szerepet kapnak majd. Szerintem inkább megerősíti, mint megcáfolja, mert Quinlan Vos életben maradt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Dióhéjban azt, hogy míg a Birodalom lassan felépül, az alvilági urak is építik hatalmukat, vagyis a sorozat a Keresztapához hasonló. Semmi új. Nekem valahogy nem tetszik ez a vonal. Ok, biztos darkos lesz, de ebben az alvilági sztori vonalban nem látok sok potenciált. Ejj ha elolvashatnám az egyik forgatókönyvet. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Nekem valahogy nem tetszik ez a vonal. Ok, biztos darkos lesz, de ebben az alvilági sztori vonalban nem látok sok potenciált. Ejj ha elolvashatnám az egyik forgatókönyvet. Miért nem? Ez még eddig nem lett kiaknázva. És sok mindent köré lehet írni. Csempészek, fejvadászok, huttok, stb sok izgalmas dolgot lehet belőle kihozni. Azt meg, h a Keresztapához hasonlítják, a The Clone Wars-t pedig annak idején az Elit alakulathoz hasonlították Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. (szerkesztve) Miért nem? Ez még eddig nem lett kiaknázva. És sok mindent köré lehet írni. Csempészek, fejvadászok, huttok, stb sok izgalmas dolgot lehet belőle kihozni. Azt meg, h a Keresztapához hasonlítják, a The Clone Wars-t pedig annak idején az Elit alakulathoz hasonlították Ok, de az se lenne jó, ha túl komoly lenne. Szerkesztve: 2011. Június 13. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Nekem tetszik az alvilág sztoriötlet Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Ok, de az se lenne jó, ha túl komoly lenne. Biztos vagyok benne, h nem is lesz túl komoly. Ha maga a hangulat az is lenne, az élét el fogja venni, 1-2 aranyköpésekkel megáldott karakter. Nem hinném, h tényleg kábítószer és prostituáltak lesznek benne. Habár ezekre egy leheletnyi utalás azért a filmekben is volt. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Kicsit elgondolkodtam azon hogy olyan sorozat kell-e nekünk ami a két trilógia között játszódik? Ebben az időszakban nincs túl sok lehetőség, igaz ott vannak a fejvadászok esetleg pár menekülő Jedi, DE egy idő után unalmassá válna mivel az egész sorozat be van határolva nem lehetne nagy csavarokat belevinni a történetbe, így meg sok lenne a 100 rész. Biztosan lenne pár ellentmondás a filmekkel. Ezért arra gondoltam, hogy az Ősi időkben kellene egy sorozatot csinálni a lehetőségek száma végtelen nincs behatárolva. Sok csavar lehetne a történetben több Jedi és Sith szerepelhetne, kevesebb lenne az esély rá, hogy ellentmond a filmekkel. Lehetnének fénykard párbajok, ami az ep3-4 között szinte lehetetlen mivel Vader nem szerepel majd benne Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Sokkal több lehetőség lenne a két trilógia közt, mint pl a TCW-ben. És ha nem fénykardoznak akkor mi van? Nekem nem hiányozna. Végre a háttérszereplőkre is jutna idő. Pilóták, csempészek ésatöbbi. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Sokkal több lehetőség lenne a két trilógia közt, mint pl a TCW-ben. És ha nem fénykardoznak akkor mi van? Nekem nem hiányozna. Végre a háttérszereplőkre is jutna idő. Pilóták, csempészek ésatöbbi. AZért legyen fénykard is, de egyet értek. Jó lenne tudni kicsit (akár 100 részben ) hogy mi történik a háttérben. És szerintem a TCWból is kicsit már sok. Ugyanebben a stílben lehetne inkább folytatni sorozat formájában a 6. rész után. Szerintem sokkal többen lennének rá kíváncsiak, még akár animáció formájában is. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Felőlem jöhet ez is mert szeretem a csempészeket. De ha a sorozat jól sikerül jöhetne egy ősi időkben játszódó is, arra is sokan lennének kíváncsiak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Az élőszereplős sorozatban főként teljesen új karakterek fognak feltűnni, ezért nem lesz uncsi. Bárki meghalhat majd. A filmekben megismert történet iszál hanyagolva lesz, max. utalnak majd rá. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Kicsit elgondolkodtam azon hogy olyan sorozat kell-e nekünk ami a két trilógia között játszódik? Ebben az időszakban nincs túl sok lehetőség, igaz ott vannak a fejvadászok esetleg pár menekülő Jedi, DE egy idő után unalmassá válna mivel az egész sorozat be van határolva nem lehetne nagy csavarokat belevinni a történetbe, így meg sok lenne a 100 rész. Biztosan lenne pár ellentmondás a filmekkel. Ezért arra gondoltam, hogy az Ősi időkben kellene egy sorozatot csinálni a lehetőségek száma végtelen nincs behatárolva. Sok csavar lehetne a történetben több Jedi és Sith szerepelhetne, kevesebb lenne az esély rá, hogy ellentmond a filmekkel. Lehetnének fénykard párbajok, ami az ep3-4 között szinte lehetetlen mivel Vader nem szerepel majd benne Ahogy már írták előttem, az Ep2-3 közti korszakban sem volt sokkal több lehetőség, sőt... aztán nézd meg, mi lett belőle (felteszem, ismered valamennyire a TCW-t). Abban sincsenek kimagyarázhatatlan ellentmondások. Én már lassan úgy vagyok vele, hogy nem is érdekel, melyik érában játszódik a tv-sorozat, csak készüljön el, a lehető legszínvonalasabban. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Engem sem érdekel annyira hogy mi lesz majd a sorozatban, csak lényeg hogy legyen már, mert TCW után is szeretnék nézni SW sorozatot. Remélem azért jedi túlélők lesznek benne. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Feltéve ha lesz rá elég pénz. Mert jelenleg nincs, hiába van 50 epizód forgatókönyve kész. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Feltéve ha lesz rá elég pénz. Mert jelenleg nincs, hiába van 50 epizód forgatókönyve kész. Szegény Lucas már csak Amerika 107. leggazdagabb embere, érthető hogy összébb kellett húzni a nadrágszíjat. Remélem azért kijön valahogy a pénzéből. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Szegény Lucas már csak Amerika 107. leggazdagabb embere, érthető hogy összébb kellett húzni a nadrágszíjat. Remélem azért kijön valahogy a pénzéből. Az egy dolog, de a csatornának meg is kell vennie a sorozatot, méghozzá annyiért, amennyit ér és amilyen nagyszabású és nagy költségvetésű projektről van szó, ez nem csoda. A sorozatnak meg azért valamilyen szinten meg kell térülnie. 107. leggazdagabb embere ide vagy oda, nem hiszem hogy jótékonykodna a rajongóknak egy sorozattal... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Az egy dolog, de a csatornának meg is kell vennie a sorozatot, méghozzá annyiért, amennyit ér és amilyen nagyszabású és nagy költségvetésű projektről van szó, ez nem csoda. A sorozatnak meg azért valamilyen szinten meg kell térülnie. 107. leggazdagabb embere ide vagy oda, nem hiszem hogy jótékonykodna a rajongóknak egy sorozattal... Végig lett ez a téma zongorázva párszor, de én még mindig tartom ha akkora rajongóknak élő mesemondó lenne ez a George, a nagy lázadó, megoldaná a helyzetet. De tudod hogy miért nem fogja? Mert megy a rajzfilmsorozat, addig meg dől a lé, semmi kockázat nincs. Szóval remélem nem fog sokáig elhúzódni, és láthatunk végre rendes élőszereplős sorozatot is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Szegény Lucas már csak Amerika 107. leggazdagabb embere, érthető hogy összébb kellett húzni a nadrágszíjat. Remélem azért kijön valahogy a pénzéből. Lucas sose szórta a pénzt feleslegesen. Majd ha annyiból kihozza amennyiből szeretné, akkor lesz. Sose az volt a baj, hogy nincs elég pénze. Azért van neki sok, mert így forgatja. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Azért van neki sok, mert így forgatja. Pontosan. Másrészt, minek csinálná meg a jelenlegi magas költségvetéssel, ha teszem azt, 5 év múlva, akár fele annyiból is ki tudná hozni? Színtiszta biznisz az egész. Addig itt a TCW, nézzük, élvezzük. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Lucas sose szórta a pénzt feleslegesen. Majd ha annyiból kihozza amennyiből szeretné, akkor lesz. Sose az volt a baj, hogy nincs elég pénze. Azért van neki sok, mert így forgatja. Ez igaz, de kb. 5-6 évvel ezelőttre tervezték a sorozatot, és azóta csak azt mondják hogy hamarosan, hamarosan. Remélem amúgy hogy Lucas jobban közre fog működni a tévésorozatnál, mint a rajzfilmnél. Írhatna pár epizódot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Ez igaz, de kb. 5-6 évvel ezelőttre tervezték a sorozatot, és azóta csak azt mondják hogy hamarosan, hamarosan. Remélem amúgy hogy Lucas jobban közre fog működni a tévésorozatnál, mint a rajzfilmnél. Írhatna pár epizódot. Biztos nincs kedve vele foglalkozni. A "rajzfilmnél" jobban nehéz lenne belefolynia, mert abban nyakig benne van. Szerintem itt is kb. ez lesz a felállás. Ráadásul nem fiatal már. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Hozzászólás ideje: 2011. November 23. Biztos nincs kedve vele foglalkozni. A "rajzfilmnél" jobban nehéz lenne belefolynia, mert abban nyakig benne van. Szerintem itt is kb. ez lesz a felállás. Ráadásul nem fiatal már. Hát legyen neki. Miért mit csinál a TCW-nél, azon kívül hogy felügyeli? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.