Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A Skeleton Crew sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
58 perccel korábban, Yoda József írta:

Valóban azt mondta, hogy "fell in love" :P

Az angol "love" és a magyar "szerelem" szó nem teljesen felelnek meg egymásnak. Néha lehet szerelemre fordítani, de nem mindig. A "love" a szeretet rengeteg árnyalatát lefedi, attól függően milyen kontextusban van használva.

Hozzászólás ideje:

Szerintem nem ezt kapjuk majd meg. Én egy egyszerűbbet képzelek el, hasonlóan mint pl. a Mandóé volt vagy más sorozatok első poszterei. Viszont egy teasert én is sejtek 3 hét múlva. Mást amúgy se hiszem, hogy mutatni fognak publikusan.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nagyon hangulatos, és bejönnek a karakterek. Semmit nem tudok a soriról kb, de a képek alapban egy ilyen darkosabb, Stranger Things hangulatú cuccot el tudnék képzeli ezekkel a gyerekkel. :) De ha vmi könnyed sori lesz, abban is benne vagyok. :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem ez olyasmi meglepetés lesz, mint anno az Andor volt.  Én azzal kapcsolatban sem tudtam elképzelni sem, hogy mégis mi a bántatot tudnak még mutatni, és hát tudtak!

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Nocsak, hát van egy dátumunk? :D

Érdekes képek, ezek szerint jövő szombat reggelre előzetest kaphatunk. :)

Ámen! Remélem tényleg van rá esély! 

Hozzászólás ideje:

Kell az a trailer (új, ne a celebrationös), mert nálam sajnos egyelőre nagyon "meh" kategória. Persze így voltam a Solóval és az Andorral is, aztán hűdenagyonbejöttek. De a szikra még nem pattant ki.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Gyerekek és elsején rendesen megjelent hajó és a legénysége legóból. Azthiszem ilyen se volt még soha. Nem linkelem, goglizzatok, itthon is kapni. 

Hozzászólás ideje:
2024. 08. 03. - 21:43, Bence1997 írta:

Eredetileg a sorozat tavaly év végén jött volna, ezek szerint nem értesítették őket, hogy még nincs kint a sorozat. :P

Nem szoktak ilyen hibát véteni. Trailer sem volt még, én meg ha akarom polcon a kiselefánt? 

Persze a fanatikusokban lehet bízni, de akkor is hiba, mert legoéknál az a baj, hogy a készletet nincs hova tenni, a Lucasfilmnél meg egy kis szivárgás ez a soriból. 

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Ez biztos nem hiba és nem is szivárgás, hiszen a Disney Store-ban is kapni. Azért ne higgyük már azt, hogy két akkora cég, mint a LEGO és a Disney ekkora hibát kövessen el. És nem is ez az első eset, hogy hónapokkal előbb kijön szett. A Rogue One-hoz és az ep9-hez is már októberben lehetett venni készleteket, miközben a filmek decemberiek.

Hozzászólás ideje:

Már tegnap elkezdődött a D23, ahol a különböző szériák/filmek képviseltetik magukat. A Skeleton Crew az alábbi karakterekkel jelentkezett:

image.png

Hozzászólás ideje:

Már a Celebrationös előzetesben is benne volt Vane :)

Nem tudom mennyire fog műkődni, a Mandóban azért nem volt valami nagy szám

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Az Acolyte logó láttán több érzelem jelent meg az arcomon, mint az előtérben álló figurák látványa láttán. :P

Na, viccet félretéve (legyünk komolyak!) ha ők lesznek a főgonoszok, akkor én még azt is kizárnám, hogy a gyerekek valahogy a Perideára kerülnének. Szerintem pusztán csak az ismert galaxisban fognak eltévedni és valahogy belekeverednek ezekbe a kalózokba (lehet a hajó, amit elkötnek eredetileg a kalózoké volt).

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.