Yoda József Hozzászólás ideje: Július 16. Hozzászólás ideje: Július 16. Gondolom én jóhiszeműen azt írtam volna, hogy "megkedveltem őket" 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Július 16. Hozzászólás ideje: Július 16. 58 perccel korábban, Yoda József írta: Valóban azt mondta, hogy "fell in love" Az angol "love" és a magyar "szerelem" szó nem teljesen felelnek meg egymásnak. Néha lehet szerelemre fordítani, de nem mindig. A "love" a szeretet rengeteg árnyalatát lefedi, attól függően milyen kontextusban van használva. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 20. Hozzászólás ideje: Július 20. A hivatalos plakát lenne? Ezt fogják kiadni D23-on, meg egy teaser trailert? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 20. Hozzászólás ideje: Július 20. Szerintem nem ezt kapjuk majd meg. Én egy egyszerűbbet képzelek el, hasonlóan mint pl. a Mandóé volt vagy más sorozatok első poszterei. Viszont egy teasert én is sejtek 3 hét múlva. Mást amúgy se hiszem, hogy mutatni fognak publikusan. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: Július 21. Valószínű azt adják le amit a Celebrationon. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 31. Hozzászólás ideje: Július 31. Premier: December 3. https://people.com/jude-law-teases-star-wars-easter-eggs-in-new-skeleton-crew-series-exclusive-8686428 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 31. Hozzászólás ideje: Július 31. A hivatalos oldal is kitette: 1 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: Július 31. Akkor talán egy új előzetes is jön hamarosan? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 31. Hozzászólás ideje: Július 31. D23-on minden bizonnyal Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: Július 31. Az eddigiekből kiindulva megkapjuk a tavalyi Celebration előzetest. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Július 31. Hozzászólás ideje: Július 31. Na végre! Azt hiszem az én családom a célközönség! Jöhet a trailer! Tetszenek a képek! 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Augusztus 1. Hozzászólás ideje: Augusztus 1. A kis elefánt a csúcs! Sanszos, hogy ő lesz a kedvencem még akkoris ha csak néha szerepel. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: Augusztus 1. Hozzászólás ideje: Augusztus 1. Nagyon hangulatos, és bejönnek a karakterek. Semmit nem tudok a soriról kb, de a képek alapban egy ilyen darkosabb, Stranger Things hangulatú cuccot el tudnék képzeli ezekkel a gyerekkel. De ha vmi könnyed sori lesz, abban is benne vagyok. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Augusztus 1. Hozzászólás ideje: Augusztus 1. Meg fogom nézni, de az eddigi képek alapján azért tűkön ülve nem várom. Remélem, azért majd jól rám cáfolnak. 3 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: Augusztus 2. Hozzászólás ideje: Augusztus 2. Szerintem ez olyasmi meglepetés lesz, mint anno az Andor volt. Én azzal kapcsolatban sem tudtam elképzelni sem, hogy mégis mi a bántatot tudnak még mutatni, és hát tudtak! 4 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Augusztus 2. Hozzászólás ideje: Augusztus 2. Nocsak, hát van egy dátumunk? Érdekes képek, ezek szerint jövő szombat reggelre előzetest kaphatunk. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Augusztus 2. Hozzászólás ideje: Augusztus 2. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Nocsak, hát van egy dátumunk? Érdekes képek, ezek szerint jövő szombat reggelre előzetest kaphatunk. Ámen! Remélem tényleg van rá esély! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Augusztus 2. Hozzászólás ideje: Augusztus 2. Nekem eddig nagyon tetszik a képek alapján. Várós lesz. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Augusztus 2. Hozzászólás ideje: Augusztus 2. (szerkesztve) Kell az a trailer (új, ne a celebrationös), mert nálam sajnos egyelőre nagyon "meh" kategória. Persze így voltam a Solóval és az Andorral is, aztán hűdenagyonbejöttek. De a szikra még nem pattant ki. Szerkesztve: Augusztus 2. - Dzséjt Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Augusztus 3. Hozzászólás ideje: Augusztus 3. Gyerekek és elsején rendesen megjelent hajó és a legénysége legóból. Azthiszem ilyen se volt még soha. Nem linkelem, goglizzatok, itthon is kapni. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Augusztus 3. Hozzászólás ideje: Augusztus 3. Eredetileg a sorozat tavaly év végén jött volna, ezek szerint nem értesítették őket, hogy még nincs kint a sorozat. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Augusztus 5. Hozzászólás ideje: Augusztus 5. (szerkesztve) 2024. 08. 03. - 21:43, Bence1997 írta: Eredetileg a sorozat tavaly év végén jött volna, ezek szerint nem értesítették őket, hogy még nincs kint a sorozat. Nem szoktak ilyen hibát véteni. Trailer sem volt még, én meg ha akarom polcon a kiselefánt? Persze a fanatikusokban lehet bízni, de akkor is hiba, mert legoéknál az a baj, hogy a készletet nincs hova tenni, a Lucasfilmnél meg egy kis szivárgás ez a soriból. Szerkesztve: Augusztus 5. - csoli1138 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Augusztus 5. Hozzászólás ideje: Augusztus 5. Ez biztos nem hiba és nem is szivárgás, hiszen a Disney Store-ban is kapni. Azért ne higgyük már azt, hogy két akkora cég, mint a LEGO és a Disney ekkora hibát kövessen el. És nem is ez az első eset, hogy hónapokkal előbb kijön szett. A Rogue One-hoz és az ep9-hez is már októberben lehetett venni készleteket, miközben a filmek decemberiek. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Augusztus 9. Hozzászólás ideje: Augusztus 9. Már tegnap elkezdődött a D23, ahol a különböző szériák/filmek képviseltetik magukat. A Skeleton Crew az alábbi karakterekkel jelentkezett: 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: Augusztus 9. Ez megerősítheti azt a pletykát, hogy Vane lesz a fő gonosz, plusz a kalóz vonalat. Amúgy jól néznek ki (jó a háttérben az Acolyte reklám). 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Augusztus 9. Hozzászólás ideje: Augusztus 9. (szerkesztve) Már a Celebrationös előzetesben is benne volt Vane Nem tudom mennyire fog műkődni, a Mandóban azért nem volt valami nagy szám Szerkesztve: Augusztus 9. - Yoda József Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: Augusztus 9. Arra már nem emlékszem, lehet nem is láttam a kalózfelvételt. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Augusztus 9. Hozzászólás ideje: Augusztus 9. Az Acolyte logó láttán több érzelem jelent meg az arcomon, mint az előtérben álló figurák látványa láttán. Na, viccet félretéve (legyünk komolyak!) ha ők lesznek a főgonoszok, akkor én még azt is kizárnám, hogy a gyerekek valahogy a Perideára kerülnének. Szerintem pusztán csak az ismert galaxisban fognak eltévedni és valahogy belekeverednek ezekbe a kalózokba (lehet a hajó, amit elkötnek eredetileg a kalózoké volt). 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.