Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szerda 09:07 Szerző Hozzászólás ideje: Szerda 09:07 Szuper évadzáró lett, meg vagyok elégedve. 3 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Szerda 10:18 Hozzászólás ideje: Szerda 10:18 Én is meg vagyok elégedve. Izgalmas és a sorozat szellemiségéhez maximálisan passzoló befejezést kaptunk. Simán nézném még tovább. Ha ez nem kell a nézőknek, akkor magukra vessenek, kimaradnak az elmúlt évek egyik legjobb kalandsorozatának élményéből. De bizom benne, hogy ezúttal a szájhagyomány pozitív irányban fog működni. Immár vége, lehet darálni. 5 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Szerda 10:20 Hozzászólás ideje: Szerda 10:20 Azt tudom mondani a sorozatról, mint az elején, nem világmegváltó, de egynek jó lesz. Aki meg nem SW fan, de szereti a kaland/sci-fi sorozatokat azoknak is pláne jó szórakozás legalább egyszer. Mostanában nem hinném, hogy újra nézem, de majd egyszer és úgy jobban is fog működni, mert nálam voltak részek amik kissé laposabbak voltak, de egyben nézve más részek felhúzhatják ezeket. 3 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Szerda 12:27 Hozzászólás ideje: Szerda 12:27 Nálam pozitív irányba kiemelkedő volt ez a sorozat. Amit bevállalt azt egészen első-osztályúan hozta. És bár nagy fanja vagyok a Book of Boba Fett-nek, de például az SW alvilága itt egy sokkal szinesebb és érdekesebb tálalást kapott (persze a Book of Boba Fett meg más dolgokat kapott el nagyon jól szóval nem savazni akarom). Hamarosan újranézem az biztos. 6 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szerda 12:46 Szerző Hozzászólás ideje: Szerda 12:46 Az a jó ezekben a sorozatokban, hogy mind más aspektusát, korát mutatják be a galaxisnak. Megvan a maguk stílusa amellett, hogy a basic SW hangulat ott van mindegyikben. Ezért se értem azokat az összehasonlításokat, amik pl. ezt a sorozatot az Andorral hasonlítják össze. Tojást a lekvárral tipikus esete. 4 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Szerda 13:23 Hozzászólás ideje: Szerda 13:23 Ízig-vérig SW volt ez a sorozat, sok-sok kalanddal. Kaptunk kiváló helyszíneket, fantasztikus látványvilágot, remek új szereplőket, akiknek sorsa már most érdekel (annyira jó volt ez a négyes együtt, hogy remélem, még látni fogjuk őket), valamint a Galaxis történelmének egy szeletébe is belekukkanthattunk. Én maximálisan elégedett vagyok, az előzetes elváráshoz képest meg mindenképp. 4 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 18:47 Szerző Hozzászólás ideje: Tegnap 18:47 A szavazós topikban már szóba került, de beteszem ide konkrétabban is. Watts roppant pozitívan nyilatkozott a sorozat jövőjéről. "EW:So what is the future of this story, and will it be told, and where will it be told, and how will it be told? WATTS: We haven't gotten deep into those conversations. I live in New York, Ford's in Oakland, but everyone that we work with the show on is essentially in Los Angeles and dealing with real life right now. So in terms of what we're doing next, we're excited to talk to everyone, but obviously everyone has their hands full right now dealing with the tragedies of the fires. But we're excited. We're happy that people are finding the show as well. We've slowly been building viewers over each episode, so that's a really exciting thing to watch that grow, and the word of mouth has been really positive. So we're excited to get back together with everyone and talk about the future soon. EW: Do you have season 2 outlines? Do you have scripts ? Or is it just all in your heads? WATTS: We have ideas in our heads for sure. We're waiting to find out what everyone else thinks, but we've always had an idea of where this could go even before we made the first season. So there's lots of potential out there and hope everyone sees that." https://ew.com/star-wars-skeleton-crew-creators-inside-finale-future-of-show-8774862 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Steve Purcell alkotása. 1 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 12 órával korábban Hozzászólás ideje: 12 órával korábban Az utolsó rész guide képét is meghoztam: 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 11 órával korábban Hozzászólás ideje: 11 órával korábban Christopher Ford megerősítette egy Collideres interjúban, hogy Neel és családja a Myykian fajba tartozik. Közben a kánonban már van egy Mikkian. Remélem nem fogjuk összekeverni őket. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Hozzászólás ideje: 2 órával korábban (szerkesztve) Ez ügyes: https://hajdupress.hu/cikk/magyar-illusztrator-keszitett-posztert-a-star-wars-kobor-alakulathoz Szerkesztve: 2 órával korábban - csoli1138 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.