Ugrás a kommentre

Star Wars Celebration Europe - London 2023

Részt veszel a londoni celebration-on?  

16 felhasználó szavazott

1. 1. Részt veszel a londoni celebration-on?

A szavazás lezárult

Ajánlott hozzászólás

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:

Amúgy is egy érdekes Celebration lesz ez, ami előtt számtalan új produktum lát napvilágot, mert ugye Jedi Survivor is lesz bő fél hónappal a rendezvény előtt.

Szerintem ott már az Ahsoka sorozatról is lesz bőven. Sorban az jön legközelebb. :)

Hozzászólás ideje:
59 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:

Szerintem nem fogunk belepusztulni :D tökéletes felvezetés lesz a Celebrationre.

Egyébként én úgy kalkuláltam, hogy vagy Mando, vagy TBB finálét fogunk nézni a Celebrationön. Most ezzel a schedule-lel az utóbbi megdőlt. Lehet, hogy már TBB 3. évad első 1-2 részét fogják vetíteni? Vagy TotJ 2. évad? Eddig mindig voltak exkluzívan levetített SW anim. produktumok, 2016-ban hónapokkal a premierje előtt néztem a Rebels s03e01-et.

Amúgy is egy érdekes Celebration lesz ez, ami előtt számtalan új produktum lát napvilágot, mert ugye Jedi Survivor is lesz bő fél hónappal a rendezvény előtt.

Szerintem az Ahsokából fognak vetíteni. Ha nem is egy teljes epizódot, de egy hosszabb jelenetet, mint anno a Mandinál.

Hozzászólás ideje:

Szerintem három dologra fog épülni a Celebration: Ahsoka, RotJ 40, és remélem, Indy 5.

De minden napra jut valami újdonság, és általában az anim. tartalmakról szóló paneleket más napra teszik, mint a mozis/tévés zászlóshajók leleplezéseit, és általában az animációsok a bőkezűbbek.

Hozzászólás ideje:
19 perccel korábban, Darth Cupsy írta:

Lehet rosszul emlékszem, de a Celebration az "SW" rendezvény nem "Lucasfilm" és SW cuccokon kívül más nem szokott lenni a keretein belül.

Ez igaz volt egészen az idei Celebration-ig, ahol már volt szó a Willowról és az Indy 5-ről (konkrétan a Lucasfilm filmes szeglete csak az Indy volt), igaz ez főleg egy Lucasfilmes panelen történt, de nem lennék meglepve, ha jövőre megint valami hasonlóval készülnének.

19 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Szerintem ott már az Ahsoka sorozatról is lesz bőven. Sorban az jön legközelebb. :)

Ha tartják magukat ahhoz, hogy az élőszereplős sorozatok között kb. 3-3,5 hónap fog eltelni és a Mandi fináléja valamikor a Celebration körül fog lemenni (ugye jelenleg nem tudjuk, hogy premierkor a szokásos 1 rész lesz vagy most többel készülnek) szóval én az Ahsokára leghamarabb Júliusra számítanék. De ha szűk marketinget akarnak a sorozatnak, lehet akár május végére rakják a premiert, bár úgy tudom, hogy a forgatás sokkal tovább tartott az Ahsokának (valamikor októberben fejezték be), mint az Obi-wannak (ott ahol hallottam szeptemberben zártak).

Előzetest mindenképpen sejtek, ez lesz bizony a következő sorozat. Ilyen jelenet megmutatása valószínűleg exkluzív lesz.

Bár most kíváncsi vagyok, hogy a Londonban lévő Celebration mennyivel lesz "nyitottabb" az idei eseménynél. Azért a legtöbb panelt nem is közvetítették (khm... TOTJ panel) szóval remélem jövőre jobb lesz a helyzet. :D

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Bizony, szerintem hamarosan jönni fog majd a részletes program is a panelekkel, amik fontosak lehetnek majd. :)

Legalább 3 dologra mindenképpen számítok:

- ROTJ 40 éves megemlékezés

- Mando+ infók (Mandalorian 3. évada ekkor még menni fog - bár lehet bejelentik, hogy dupla nyitány lesz vagy valami, valamint az Ahsoka is itt lesz, mint következő állomás, Skeleton Crew infók, stb.)

- Indy 5

Ezen kívül a szokásos panelek biztos hogy lesznek - Mark Hamill, Anthony Daniels, csak hogy néhányat említsek - amire én viszont kíváncsi vagyok, az két dolog:

1. Lucasfilm panel - tavaly volt ilyen, tkp. az első a SW Celebrationön, és nem csak SW híreket osztottak meg. Az Indy 5 új előzetesét ide várom, valamint talán végre már a SW filmekről is megosztanak pár infót.

2. Animációs panel - nem gondolom, hogy a YJA annyira nagy falat lenne, hogy egy panelt csinálnának neki, a Visions szerintem már annál inkább esélyesebb, viszont a Bad Batch nagyjából másfél héttel a Celebration előtt fog befejeződni. Vajon lesz-e neki panel, vagy túl korai? Egyáltalán idén akarják, hogy elinduljon a 3. évad (is) vagy megint lesznek kavarások. Vagy esetleg egy új animációs sorozatot jelentenek be? Tavaly ilyen volt a Young Jedi Adventures - amit live során fedtek fel - és valamilyen szempontból ide sorolható a Tales of the Jedi is, bár arról már korábban leleplezték, hogy érkezik. Érdekes lesz mindenesetre. :)

Hozzászólás ideje:
2022. 12. 08. - 17:02, Darth Cupsy írta:

Lehet rosszul emlékszem, de a Celebration az "SW" rendezvény nem "Lucasfilm" és SW cuccokon kívül más nem szokott lenni a keretein belül.

Szerintem nem ördögtől való ötlet a másik George Lucas alkotta John Williams zenéjével ellátott Harison Ford főszereplésével készült filmes franchise-t, ami ráadásul ezer egyéb apró szállal kötődik az SW-hez, egyaránt megreklámozni az SW Celebrationön. Szerencsére a rajongók többsége sem fogja fel olyan hermetikusan elzártnak a két dolgot, és a Celebrationön általában nagy számban vannak jelen Indiana Jones-relikviák illetve cosplayerek. Az Indy 5 júniusban kerül bemutatásra, és azelőtt már nem lesz se D23, se SDCC, tehát valszeg itt fogják bemutatni a rendes előzetest.

@Bence1997 Nem biztos, hogy lesz egyelőre Hamill. Nagyon örülnék neki, az összes eddigi európain jelen volt és a RotJ 40th adja magát, de már 2017 óta nem vett részt SW Celebration-ön. Jó lenne, ha ismét jönne. Szerintem a fő guest(-ek) a következők közül kerül(nek) ki: Hamill, Ewan McGregor, Hayden Christensen, Rosario Dawson, Pedro Pascal.

Akik szinte biztosan jönnek, azt érzem: Ian McDiarmid, Billy Dee Williams, Temuera Morrison. Akiket még simán bejelenthetnek: Diego Luna, Ahmed Best, Daniel Logan, Sam Witwer, Ray Park, James Arnold Taylor, Lars Mikkelsen, Jim Cummings, Corey Burton, Katee Sackhoff.

Hozzászólás ideje:
47 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:

Szerintem nem ördögtől való ötlet a másik George Lucas alkotta John Williams zenéjével ellátott Harison Ford főszereplésével készült filmes franchise-t, ami ráadásul ezer egyéb apró szállal kötődik az SW-hez, egyaránt megreklámozni az SW Celebrationön. Szerencsére a rajongók többsége sem fogja fel olyan hermetikusan elzártnak a két dolgot, és a Celebrationön általában nagy számban vannak jelen Indiana Jones-relikviák illetve cosplayerek. Az Indy 5 júniusban kerül bemutatásra, és azelőtt már nem lesz se D23, se SDCC, tehát valszeg itt fogják bemutatni a rendes előzetest.

Ki mondta, hogy ördögtől való? Annyit mondtam SW rendezvény és nem szokott lenni rajta más, ebből gondolom most se lesz, de ha lesz engem az se zavar.

Hozzászólás ideje:
22 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Kihagytad Daisy-t. :)

Fú, az nagyot szólna, de szerintem az új trilógia színészei, talán Isaac-ot és Kelly Marie Tran-t kivéve, nem annyira conokra, SW Celebration-ökre járó típusok.

Akikre sajnos nem nagyon lehet számítani: James Earl Jones, Frank Oz, Natalie Portman, Adam Driver, Daisy, John Boyega. Náluk még Samuel L. Jackson-t is jobban el tudom képzelni.

Hozzászólás ideje:
2023. 01. 28. - 18:27, IndianaAndrisSolo írta:

Fú, az nagyot szólna, de szerintem az új trilógia színészei, talán Isaac-ot és Kelly Marie Tran-t kivéve, nem annyira conokra, SW Celebration-ökre járó típusok.

Akikre sajnos nem nagyon lehet számítani: James Earl Jones, Frank Oz, Natalie Portman, Adam Driver, Daisy, John Boyega. Náluk még Samuel L. Jackson-t is jobban el tudom képzelni.

Ha igazak a pletykák, és Lindelöf filmje a sequel utáni időkben játszódik Rey-jel, akkor szerintem tuti ott lesz idén.

Mellékesen egy THR-es újságíró egy Rey-es gifet posztolt Twitterre csak úgy valamelyik nap, bármiféle megjegyzés nélkül :D

Hozzászólás ideje:
44 perccel korábban, RacerX írta:

Egy Haydenes közös fotóra vajon mennyi esély lehet? :D 

Ha kimész akkor van esély. :D 

16 perccel korábban, Yoda József írta:

Ha igazak a pletykák, és Lindelöf filmje a sequel utáni időkben játszódik Rey-jel, akkor szerintem tuti ott lesz idén.

Mellékesen egy THR-es újságíró egy Rey-es gifet posztolt Twitterre csak úgy valamelyik nap, bármiféle megjegyzés nélkül :D

Lehet, hogy meglepetés vendég lesz csak úgy, mint 2019-ben Ian McDiarmid. Új film bejelentés, és megjelenne a színpadon. Ütne! Ettől elvonatkoztatva, egy angliai SWC-n nehogy ne legyen már ott, amikor ott lakik egy köpésre. :D 

Hozzászólás ideje:

Egy kis spekulálás:

- Hayden --> Ahsoka bejelentés? + ugye autogram

- Dennis --> ROTJ 40. évforduló

- Mads --> Indy 5 panel lesz majd valószínűleg (megint egy Lucasfilmes?)

- Katee --> Mandi 3. évada miatt + lehet megint lesz egy közös panel

- James --> autogram + valamilyen projekt? :hmm:

Hozzászólás ideje:

Tényleg brutálisak az árak. Most már egy olyan rajongó vagyok, aki sokkal többet költ a szenvedélyére, mint 2016-ban, amikor még csak egyetlen Peter Mayhew autogramot vettem, és húztam a szám Mark Hamill-en, amit azóta is bánok. Most ez olyan áron van, hogy háromszor is meggondolom, kiket választok.

Fontos infó: lehet refundolni március 30-ig, és át is lehet váltani a megvett photo op, autogram jegyeket más guest-ekre, amennyiben bejelentenek még valaki ütőset.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.