Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Mosernek túl lágy a hangja. Ez a bajom vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Mosernek túl lágy a hangja. Ez a bajom vele. Szerintem is túl lágy. De ez okból kifolyólag, amikor Anakin lágyan beszél az ep3ban, akkor nekem nagyon bejön. PL Padmés dumák. Amikor erőssíteni kell akkor gyenge. Legalább ennek örüljünk, hogy a szerep felében elfogadható a hangja. Az a főgond szerintem, hogy a magyar szinkronok közül nem az SW a legjobb. Egyes filmek köröket vernek rá, pl amiket írtam és én még kevés filmet nézek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. (szerkesztve) Hát például a Gyűrűk Urát én csak szinkronnal szoktam nézni. Néha probálgattam az eredetit, de valahogy nem olyan karakteresek a hangok... a Star Wars ep.3-at viszont nem birtam öt percnél tovább nézni szinkronnal. Móser tényleg elég rossz, de semmi ahhoz megrázkodtatáshoz képest, amikor Grievous megszolal magyarul Szerkesztve: 2006. Március 11. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Skacok,ha valakinek megvan az 1-2 szinkronosan jó minőségben akkor legyen szíves küldeni egy PM-t. Nagyon nagyon köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Skacok,ha valakinek megvan az 1-2 szinkronosan jó minőségben akkor legyen szíves küldeni egy PM-t. Nagyon nagyon köszönöm DVD verzióra gondolsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Hát például a Gyűrűk Urát én csak szinkronnal szoktam nézni. Néha probálgattam az eredetit, de valahogy nem olyan karakteresek a hangok... a Star Wars ep.3-at viszont nem birtam öt percnél tovább nézni szinkronnal. Móser tényleg elég rossz, de semmi ahhoz megrázkodtatáshoz képest, amikor Grievous megszolal magyarul Azért érdemes a GyU-t origi hanggal is nézegetni, mert a keverés pl. sokkal jobb... Az meg mondjuk véleményes, hogy mennyire karakteresek az eredeti hangok (szerintem semmi gond velük)... A SW-t egyébként soha nem nézem szinkronnal én sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. DVD verzióra gondolsz? Igen mester Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Igen mester Azt tudom, hogy szisznek megvan az EPII szinkronnal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Azt tudom, hogy szisznek megvan az EPII szinkronnal. Köszike akkor megpróbálom nálla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Köszike akkor megpróbálom nálla. Majd én is szólok neki, hogy számítson rád. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Majd én is szólok neki, hogy számítson rád. THX Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Egy érdekes írásra bukkantam a szinkronhangok.hu oldalán. A cikk írójával sokat e-maileztem információ csere végett. Rendes srác, aki ráadásul még az új részeket is imádja. Egy kis elemzést ír az sw szinkron történelemről. Mondjuk szinte mindennek az ellenkezőjével értek egyet amikor dícsér, vagy elmarasztal valakit(pl dícséri Kránitz-t, lehúzza Kovács Nórát, Hollósit és Marost), de ez mellékes. Végén egy negyedik új szinkron verzióért kiált, hogy legalább az kerüljön valamikor dvd korongra.(Hogy sw szinkronnak korongra kell kerülnie ebben egyetértünk. De mondjuk minden filmnek azért illik szinkronja lennie...) Egy elég bizarr szereposztás gondolatával játszik el. Még belegondolni is szörnyű, beleképzelni pedig rettenetes a szereposztásába. Én már nem tudnék megbarátkozni, egy új garnitúrával, valószínüleg, ha teljesen új garnitúra kerülne egyszer korongra, marad a régi vhs illetve a netről letöltött SE szinkronos dvd. Ha esetleg anyanyelvemen szeretném hallgatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Lehúzza Hollósit? Megőrült ez? Neki sokkal Vaderesebb lett a hangja, mint szagény Kránitznak. Mindemellett az ő hangját mindhárom filmben egyformán megváltoztatták, míg a felújítottakban szegény Vader háromféle hangon beszél és egyik változat sem volt éppen az igazi. Mindhárom részhez más hangmérnök volt, vagy csak berúgott és nem tudta mit hogy kell beállítani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Én is Hollósi "fan" vagyok, de ízlések és pofonok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Szerintem Gregor nem is annyira rossz ötlet. Meghallgatnám, mit kezdene Vaderrel. Egy próbát megérne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Ha lenne SW opera, abban biztos jó lenne Gregor. Grúber Hugót meghallgatnám, mint régi trilógiás Palpit, Szuhay Balázst (Yoda) nem cserélném le semmi pénzért, a többi fantáziaszinkronhangra meg nem is akarok gondolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Nekem úgy rémlik, hogy Grúber Hugó az egyik szinkronváltozatban volt Palpi, de hogy Ackbar is volt valamelyikben, az biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. (szerkesztve) Nekem úgy rémlik, hogy Grúber Hugó az egyik szinkronváltozatban volt Palpi, de hogy Ackbar is volt valamelyikben, az biztos Palpi hangja a 97-es epV-ben nemtom ki volt, de biztos nem Hugó. A 97-es epVI-ban és a kibővítettben, amit az RTL-en nyomnak, Reviczky Gábor a hangja. Ackbar hangja viszont tényleg Hugó volt. SW magyar hangok Szerkesztve: 2006. Augusztus 15. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Ha jól emlékszek volt egy link valahol a topicban, melyben egy video szerepelt amiben benne volt a Grúberes Palpi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Az érdekelne. Az viszont tuti, hogy abban, ami nekem van 97-ből videón, meg a kibővítettben egyik Palpi sem Hugó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Ezt megerősítem, a '97-es verzión nem Grúber Húgó Sidious hangja, hanem Reviczky Gábor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Ezt megerősítem, a '97-es verzión nem Grúber Húgó Sidious hangja, hanem Reviczky Gábor. Igen, nekem is a thx van meg videon, és nem Grúber az, de hát ezt már rég óta tudtuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Csakhogy '97-ben SE volt, nem THX Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Csakhogy '97-ben SE volt, nem THX Azt tudom, de Rog azt írta hogy ami megvan neki 97'-ből, ÉS a kibővített(SE) változat.A kettőt külön kezelte, tehát szerintem a THX-es változatra gondolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. (szerkesztve) Ez van ha valamit olyan sokszor kiadnak. Elszámoltam az évet. 97-esnek írtam azt amit csak képben és hangban űjítottak fel, de az a videókazi borítója szerint 95-ös. Az a Hollósis. A kibővített kiadási évét nem tudom, az lenne a másik. Az meg a Kránitzos. Ha jól emlékszem, abban még az öreg Anakin van az epVI végén. Azt szokták elővenni az RTL Klubon. A Hollósis előtt meg ott volt még a legelső szinkron, amiben három különböző pacák volt Vader hangja. Szerkesztve: 2006. Augusztus 16. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Na, a '97 kavart meg, mert a '97-es kiadás az SE. '95 az még THX-es. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Na, a '97 kavart meg, mert a '97-es kiadás az SE. '95 az még THX-es. Akkor már ketten vagyunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Palpi hangja a 97-es epV-ben nemtom ki volt, de biztos nem Hugó. A 97-es epVI-ban és a kibővítettben, amit az RTL-en nyomnak, Reviczky Gábor a hangja. Ackbar hangja viszont tényleg Hugó volt. SW magyar hangok Ez megható, hogy a tabellámat linkelik az SW.huról. Azóta már van frissebb változat is. Sőt 3szor is fenn volt az sw.hu-n 3 különböző helyen, de lehet, hogy azóta már leszedte Plok a felesleges "triplázást", mert nem találom. De pont a legrégebbit hagyta fennt. A legfrissebb itt van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. A legfrissebb itt van. Na, csak jól emlékeztem, hogy volt az epVI-ban az Uralkodó hangja Grúber Hugó régebben. A táblázatodban szerepel. Meg ha visszaemlékszem rá, akkor hallom is. Azt hiszem, nekünk először pont az a régi változat volt/van meg videokazettán. Mindjárt meg is sasolom, hogy megvan-e még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Ennek sajnos nem tudok utánanézni, mert nekem a 95-ös van meg videón, a 97-eset láttam a tevében, a legrégebbiről meg azért nem írtam semmit, mert abból csak az epV-öt láttam és azt is már vagy 15 éve. Azért jó tudni, hogy Hugó is volt régi trilógiás Palpi. : Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.