lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 28. Studióban semmi választék nincs. Mozifilmeket kizárólag a Mafilm audio kft. szinkronizál. Csak nekik van meg a technikájuk, ahhoz, hogy később akármibe belekeverjék a hangot, pl 5.1-be. Stúdióval nincs gond, meg is lettek dícsérve, hogy a rögzítés nagyon jó lett, mert ha távolabb áll a karakter a kamerától úgy vették fel, és így könnyebb volt belekeverni. Csak a szrendező és a színészek elhivatatlansága, a kevés idő és a lebutitott kópia a hibás. Az átkosban azért lehettek jobbak a szinkronok, mert ott volt idő rá. 2 év míg átmegy a cenzúrán valami, azt utána, már ha leszinkronizálják, azt rendesen csinálják. Nem kellett kapkodni, hamár belekezdtek rendesen megcsinálták, mindegy volt, hogy még hány héttel később megy a moziba. Azt se felejtsük el, hogy a mai világunk hihetetlenül felgyorsult, ezért is kevesebb mindenre az idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 28. Nézd,nem az 5.1-es keveréssel van gondom,hanem azzal a nagyon sovány sztereoval.Bár magunk közt szólva néha az 5.1-es keverés se az igazi,mert a centerhangok tehát maga a beszéd túl van keverve és az effetktekhez képest nagyon hangos(de ez csak kukacoskodás :26: )Az meg,hogy csak ebben a studioban van ehhez megfelelő technika.Nem is olyan régen a barátom nekikezdett az Elit Alakulat c. 10 részből álló filmsorozatnak.Igaz elég turbós Pc-e van,de 2,5hónap alatt megcsinálta a tíz részt.Nem mondom,hogy jobb lett,de vetekszik az eredetivel.Ennyit a kisebb stúdiókról,ahol szintén lenne technika,lehet,hogy nem olyan márkás és ultra szuper mint a legnagyobban,de hidd el fényévekkel jobbat csinálnának.Főleg egy olyan helyen ahol szeretik is amit csinálnak. :33: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 28. Érdekes, hogy a GYU szinkronját megtudták rendesen csinálni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 28. Érdekes, hogy a GYU szinkronját megtudták rendesen csinálni... Na ez lett volna a következő érvem.Miért kell egyett világszinvonalúra míg a másikat silányra csinálni? :x Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 28. Miért kell egyett világszinvonalúra míg a másikat silányra csinálni? :x A GYU-nál voltak "felügyelők". Elég ha csak Lamorak nevét említem. Egyébként pedig a szinkronrendezőnél kellene érdeklődni, aki a kérdésre válaszolva biztos elmondaná, hogy a Lucasfilm-nél a magyar szinkront mennyire dícsérték... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 28. Ennyit a kisebb stúdiókról,ahol szintén lenne technika,lehet,hogy nem olyan márkás és ultra szuper mint a legnagyobban,de hidd el fényévekkel jobbat csinálnának.Főleg egy olyan helyen ahol szeretik is amit csinálnak. :33: Ehhez a részéhez én nem értek, csak azt tudom, hogy mozi filmek szinkronja csak ebben a stúdióban készül. Biztos igazad van, én is hallottam a szinkronos változatban, néha túl hangos, vagy halk a duma és elnyomja az effekt, a hangot vagy fordítva. Kíváncsi vagyok milyen a többi szinkron, ha ezt a Lucasfilm megdícsérte. Vagy lehet, hoy mindet megdicsérték, mint a jó politikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 28. Kíváncsi vagyok milyen a többi szinkron, ha ezt a Lucasfilm megdícsérte. Vagy lehet, hoy mindet megdicsérték, mint a jó politikus. Vagy egy előteszt ahhoz,hogy kinek adják meg a jogot a dvdre való szinkronhoz.Persze tudom,hogy ez nem azon múlik meg üzletpolitika,de lehet benne valami."Megdícsérem ezeket úgyse kapnak többet" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Meghalt Kránitz Lajos Az erő legyen vele! :63: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Meghalt Kránitz Lajos Ez nekem új. A jó francba......szegény. Isten nyugasztalja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Meghalt Kránitz Lajos Ez nekem új. A jó francba......szegény. Isten nyugasztalja. Nagyon korán halt meg.62 évesen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Jockey Ewingot és Darth Vader is sokszor kívánták oda, ahová, most a hangjuk került. Remélem Ő is tudja a szellemmé válásos trükköt, vagy inkább angyallá válást. Nyugodjék békében :63: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megmondom őszintén,hogy nekem sokkal sokkal jobban tetszett Kránitz művészúr Vader szinkronja mint Hollósi Frigyesé. Az erő már vele van. :63: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 1. Megmondom őszintén,hogy nekem sokkal sokkal jobban tetszett Kránitz művészúr Vader szinkronja mint Hollósi Frigyesé.Az erő már vele van. :63: Nekem a Kránitz Lajos féle Vader szinkron áll a legalsó fokon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 10. Én a magam részéről csak classic trilógiát csak az eredeti szinkronnal nézem, vagy eredeti nyelven. Az SE szinkrontól a falat tudom kaparni, valahogy irritál. Kristóf Tibor nekem az igazi Vader szinkronhang, Nagy Attila a második és ennyi. Járai őrnagy hangja nekem kb annyira jön össze Véderrel, hogy akár Csonka Pici is lehetne, akkor sem érezném a különbséget. Egyébként sokaktól kérdeztem már a szinkronról, és nekem az jött le, hogy aki a régin nőtt fel, az arra esküszik, aki meg az újon, annak az, és nagyon furcsa a régi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 10. Nekem pédául mind tetszik az SE kivétel, mert az majdnem ugyanaz, mint a előző, csak sokkal rosszabb. Én fokozatosan követtem végig, mindig az addigi legújabbal néztem a filmet, ma meg már mindegy, mindegyikhez a nosztalgia fűz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Nem szavaztam, mert egyiket sem állíthatom egyértelműen. Ha tehetem, nemcsak SW-t nézek feliratosan, hanem minden filmet. Egyszerűen jobban szeretem az eredeti hangokat. Egyik kedvenc színészemnek már egy csomó szinkron hangja volt, az igazi hangja van a fejemben inkább. Amitől a falat tudom kaparni, az Anakin magyar hangja, a másik pedig Grievous. Borzasztó rossz. Először szinkronosan láttam az epIII-at anyu miatt. Ő nem néz feliratosan filmet, ha teheti, így szinkronos jegyet vettem. Hát mit nem mondjak, élmény volt utána a feliratos. Ennek ellenére nem szavazok nemmel sem, mert más résznek meg jó a szinkronja. A GyU szinkronja tényleg iszonyat jó, azt a filmet még dvd-n is többször néztem meg szinkronosan. Ha van film, aminek bűn rossz a szinkronja, akkor az a Karib-tenger kalózai. Iszonyat. Nemcsak a hangok, hanem a szinkron és a felirat között néhol nagy különbségek vannak. Persze a szájmozgásnak és a szövegnek illeszkednie kell, feliratnak meg minél rövidebbnek kell lennie, de akkor is nagy különbség van néhol, ami nem ezek miatt van szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Amitől a falat tudom kaparni, az Anakin magyar hangja, a másik pedig Grievous. Borzasztó rossz. Tényleg jobb Hayden hagja, :shock: A magyar hangja nekem a hangsúlyozás miatt bejön. Sőt van egy mondata, ami szinkronnal jobban tetszik az EP3-ban, valami ilyesmi : "Mármint le tudom-e tenni ezt a roncsot? Azt hiszem most lényegtelen, hogy van-e tapasztalatom a cirkálóvezetésben." vaa...ide nekem ezt a pasit. :shock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Jó az a mondata, de én a hangszínétől megőrülök. A hangsúlyozására már nem is tudok figyelni. Az eredetit viszont annyira jó hallgatni. Jobban tetszik a hangja, mint a srác kinézete Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Ha van film, aminek bűn rossz a szinkronja, akkor az a Karib-tenger kalózai. Iszonyat. Nemcsak a hangok, hanem a szinkron és a felirat között néhol nagy különbségek vannak. Azt a filmet eddig egyszer láttam csak angolul, de nekem jobban fekszik a magyar szinkron. Mindegy. De ha éktelenül gagyi, filmet alázó szinkront akarsz látni nézd meg az Alien második szinkronját. Nos, ott nem csak szörnyűek a hangok, monoton az egész, de néha totálisan ellentéteset állít azzal, amit a filmen látunk (kapcsolja le az önmegsemmisítőt erre megszólal, hogy fel akarja robbantani a hajót). Egy fokkal jobb, de az eredeti szinkron briliánságát illetően ugyan olyan rossz az Aliens szinkronja. De a legrosszabb szinkronok a romantyúk meg a reálrém tévén vannak... és azokkal a szinkronhangokkal (azzal a stúdival) végig szinkronizáltak egy teljes évad Star Treket. Ha rágondolok is sírva fakadok, hát amikor még hallottam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. (azzal a stúdival) végig szinkronizáltak egy teljes évad Star Treket. Ha rágondolok is sírva fakadok, hát amikor még hallottam A Voyagert. Ne is mondd. Borzalmas. :vfuckoff: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Az nem kifejezés... :shock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 22. Ezekről azért nem tudok, mert nem nézem őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 22. Karib Tenger Szinkronja, nekem kifejezetten tetszik. Még az eredeti után is bejött. Bár Bloom hangja tényleg nem passzol, de a többi OK. Ne bántsuk már szegény Moser Karcsit. Nekem kifejezetten bejön az ő Anakinja, sőt nem is tudom már elképzelni más hanggal. Ő sokat nyilatkozik szereti az SW-t. Nekem szimpatikus. Sajnos McGregor hangja, már nem ilyen barátságos, nem nyilatkozik SW-ről, de úgy tudom más szinkronmunkáról sem. Hiába ez az Obi-Wanok sorsa, nem beszélnek Obi-Wanról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Ma felkerestem a szinkronhangok.hu oldalt és konzultáltam velük, hogy kerüljön fel a már sw.hura felkerült szinkrontabellám. Abban maradtunk, hogy képekkel nagyon szépen meg lehetne csinálni ezért elkezdtem összeszedni kiről van meg a képem, így összehasonlíthatjuk, hogy mennyire hasonlítanak a hangjukat adó színészek a filmben szereplőkhöz. Még nincs kész képek nincsenek összerendezve. http://users.atw.hu/lokatelli/Szinkronhang...ng/szinkron.htm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Nagyon jó, még félkészen is! Gratula! Reviczkyről nagyon szuper fotót találtál, és Padméról is kellemesen sok képet tettél fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Nagyon jó, még félkészen is! Gratula!Reviczkyről nagyon szuper fotót találtál, és Padméról is kellemesen sok képet tettél fel. Köszi szépen. Padméból sosem elég, ilyenszépségekkel kéne kitapétázni mindent. Kellemes nézni is. Csak azért tetszett meg, mert mindegyik képen ugyanúgy áll. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. "Padméból sosem elég, ilyen szépségekkel kéne kitapétázni mindent. " Szó se róla, a Klónokban a leggyönyörűbb, de ez már kissé offtopik. Szerintem ne fogd vissza magad, a táblázat üres kockáiba nyugodtan berakhatod egy-egy képét. Küldök, ha kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. ...Ma felkerestem a szinkronhangok.hu oldalt és konzultáltam velük, hogy kerüljön fel a már sw.hura felkerült szinkrontabellám... Az összeállításod már régóta mentve van a gyűjteményemben, egyedülálló és nagyon komoly összeállítás, képekkel pedig... :41: :hm: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Mózer Karcsinak totál HC feje van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. lokatelli: Ez már most egy nagyon hasznos és érdekes összeállitás :41: Kicsit OFF: Nagyon tetszik az oldal tetején lévő három ősöreg SW-s poszter. Nincsenek meg neked azok nagyobban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.