Ugrás a kommentre

Streamingek (Disney+, Netflix, Max, SkyShowtime, Amazon Prime és társaik)

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem konkrétan veszett már el megvásárolt játék. A Spore, az Originon lehetett csak és kizárólag megvásárolni. Ordas nagy bukta volt és végül az EA teljesen eltávolította a programot, azok sem tudnak már vele játszani, akik megvették (általában, ha megvásárlod, de kikerül a boltból, neked még megmarad, de itt ez sem volt). Pedig nem volt online játék. Jó, nem kár érte, ritka sz*r játék volt, de akkor is, ha egyszer megtették, megtehetik még egyszer. Sőt ugye ott a híres Silent Hill PT, ami ugyan csak egy demó volt, de nagyon sok embernek rohatdul tetszett. Örökre elveszett, mert a Sony levette a PS Store-ból. Csak azok játszhatnak vele még mindig, akik anno letöltötték (fel is ment azoknak a konzoloknak az ára, amin rajta volt).

Ami a lemezeddel történt, az sajnálatos és érthető, hogy baromira bosszantott. Engem is rohadtul irritált volna, és igazából ez az egyik ok, amiért szeretem a digitális lehetőségeket: kímélem a megvásárolt lemezeket. Azok számomra inkább már vésztartalékok. Ugyanakkor több száz DVD-m és közel 100 BD-m van, és még csak eggyel történt majdnem hasonló, a TCW egyik epizódjával. De fura mód, később az is megjavult. Szóval egy ilyen meghibásodásra ugyanúgy kevés az esély, minthogy eltűnjön egy digitálisan megvásárolt játék vagy film. Azért a streamingben már kevésbé bízok ilyen téren, a SkyShowtime-on ott kéne lennie az összes Star Treknek, mivel az ott ugyanúgy zászlóshajó, de a régieket levették, az újak is hiányosak - és ez hazánkra specifikus, mert más országokban elérhető. Szóval szolgáltató válogatja, épp milyenjük van. Sajnos engem nem lepne meg, ha egyszer a Disney valamilyen okkal kihátrálna az országból, vagy még korlátozottabbá tenné a tartalmakat - lásd Amazon Prime, ami szerintem pont ezen az úton kezdett el haladni, hirtelen baromi sok korábban nézhető filmre és sorozatra került rá a "te régiódban nem elérhető" felirat.

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, Dzséjt írta:

Sajnos engem nem lepne meg, ha egyszer a Disney valamilyen okkal kihátrálna az országból, vagy még korlátozottabbá tenné a tartalmakat - lásd Amazon Prime, ami szerintem pont ezen az úton kezdett el haladni, hirtelen baromi sok korábban nézhető filmre és sorozatra került rá a "te régiódban nem elérhető" felirat.

Ettől én is tartok. Sok kollégám már nem fizeti tovább, van aki elő sem fizet hanem letölti a tartalmakat torrentről. Meg ki tudja hogy ez az áremelés és reklámos Standard verzió mennyire lesz népszerü. nagyon pici piac vagyunk mi. Itt sokat számit már az is szerintem ha mondjuk 100-an lemondják. Aztán ha nem éri meg a Disney ki is fog menni.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Mikor ez megszűnik, az én pénzemnek is búcsút mondhatnak. Gondolom nem csak én vagyok ezzel így. No Star Wars no party!

Ha soha többet nincs új sw akkor sem mondhatjuk hogy No sw. Az eddigiek? 9 film +2 spin off az összes sorozat. A Disney+ akkor is nagyon megéri ha soha nem jön új sw. Mikor indult még arról volt szó hogy milyen jó hogy nem kell letölteni, nem kell hozzá feliratot vadászni, nem kell lemezekell bajlódni. Ha valamelyik filmet vagy sorozatrészt meg akarjuk nézni csak kb három kattintás és megy , a letöltéssel ,szemben ami sokkal több idő. Örültünk hogy az otthonunkban szinte ingyen(az a havi párezer ft semmi ahhoz képest amit kapsz) brutál jó minőségben(az a két film fhd ok de a tv-k felskálázzák 4K-ra amúgy is azaz tök mindegy) pár gombnyomásra. Számomra döbbenetes hogy az indulásnál még így gondolkodó emberek az Acolyte kasza után már lemondanák a Disney +-t mert jaj nem lesz új évad. Hát akkor nem. De van millió más sw-tartalom is. Lehet én értettem félre de úgy gondoltam hogy itt mindenki azért fizetett elő mert megkapja legálisan ,baromi olcsón az összes sw-tartalmat és nem a jövöbeli sw tartalmakért.  Már lassan  ott tartunk mintha milliókat kéne ezért fizetni és ha nem azt kapom akarok akkor lemondom. Értem, hogy fáj az Acolyte bukta, de fél éve volt. Túl kéne már ezen lépni felnött emberként. Néha ilyeneket olvasva(főleg tőled) már azt kívánom bárcsak az Acolyte-ot sose mutatták volna be hisz akkor nem fájna a második évad hiánya.

Persze le lehet mondani a Disney +-t. Tegyétek. De ne csodálkozzatok rajta ha soha többet nem jönnek ebbe a nyomorult országba. Szomorú ilyet olvasni, főleg tőled.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
30 perccel korábban, Frenkie írta:

Ha soha többet nincs új sw akkor sem mondhatjuk hogy No sw. Az eddigiek? 9 film +2 spin off az összes sorozat. A Disney+ akkor is nagyon megéri ha soha nem jön új sw. Mikor indult még arról volt szó hogy milyen jó hogy nem kell letölteni, nem kell hozzá feliratot vadászni, nem kell lemezekell bajlódni. Ha valamelyik filmet vagy sorozatrészt meg akarjuk nézni csak kb három kattintás és megy , a letöltéssel ,szemben ami sokkal több idő. Örültünk hogy az otthonunkban szinte ingyen(az a havi párezer ft semmi ahhoz képest amit kapsz) brutál jó minőségben(az a két film fhd ok de a tv-k felskálázzák 4K-ra amúgy is azaz tök mindegy) pár gombnyomásra. Számomra döbbenetes hogy az indulásnál még így gondolkodó emberek az Acolyte kasza után már lemondanák a Disney +-t mert jaj nem lesz új évad. Hát akkor nem. De van millió más sw-tartalom is. Lehet én értettem félre de úgy gondoltam hogy itt mindenki azért fizetett elő mert megkapja legálisan ,baromi olcsón az összes sw-tartalmat és nem a jövöbeli sw tartalmakért.  Már lassan  ott tartunk mintha milliókat kéne ezért fizetni és ha nem azt kapom akarok akkor lemondom. Értem, hogy fáj az Acolyte bukta, de fél éve volt. Túl kéne már ezen lépni felnött emberként. Néha ilyeneket olvasva(főleg tőled) már azt kívánom bárcsak az Acolyte-ot sose mutatták volna be hisz akkor nem fájna a második évad hiánya.

Persze le lehet mondani a Disney +-t. Tegyétek. De ne csodálkozzatok rajta ha soha többet nem jönnek ebbe a nyomorult országba. Szomorú ilyet olvasni, főleg tőled.

Nekem a legújabb sorozatokon kívül megvan minden itthon a legjobb minőségben, gyári kiadásban. Nem kell letöltenem ezeket. Németből rendelt SAGA 4K-s díszdobozos kiadás, eredeti TCW évadok Amerikából, amik már hatalmas kincsnek számítanak, mind itt vannak a polcomon. És hangsúlyozom, ez mind eredeti! Már korábban is írtam, hogy a streaming sose lesz olyan minőségű, mint egy itthoni gyári lemezes 4K minőség. Se hangban se képben. Látom, tapasztalom. Szóval ezzel én semmit nem vesztek. Most az a 15 másodperc amíg beteszem a lejátszóba nekem nem derogál. Akkor lenne az igazi, ha úgy, mint külföldön fent lenne rendesen minden a Disney-n. De még erre se képesek már évek óta! Ez a felháborító, mert le vagyunk nézve! Voltam Svájcban, láttam a D+ SW kínálatát, ahol minden fent volt és a legjobb minőségben. Itt meg szopatnak. Még Atmos hangsáv is csak marha ritkán jön nálam. Szóval igen, nekem csak az új SW sorozatokért éri meg előfizetni. Ha ezek nincsenek, akkor nincs értelme. 

18 perccel korábban, Pildi írta:

Én nem csak SW-t nézek a Disney+-on, már azért sem döntök ilyen gyorsan a lemondásról, akár lesz új SW, akár nem. Torrentezni már nem fogok.

Erről az dönt, hogy mi a csatorna jövője és mit kínál. Nyilván nem holnap délig fog ez eldőlni.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Én tavaly nyáron álltam át havi fizetésre. És idén augusztusban mondtam le a szolgáltatást egészen december 2-ig. Mivel az Akolituson kívül nem igen néztem rajta mást, így szüneteltettem az egészet. Most leginkább az ünnepek miatt fizettem elő (leginkább ünnepi filmek, esetleg olyan sorozatok, amik érdekeltek eddig is engemet, na meg persze a SC is ott van), de szerintem jövőre is lesz időszak, amikor 1-2 hónapig nem fizetek elő rá.

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:
18 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Én tavaly nyáron álltam át havi fizetésre. És idén augusztusban mondtam le a szolgáltatást egészen december 2-ig. Mivel az Akolituson kívül nem igen néztem rajta mást, így szüneteltettem az egészet. Most leginkább az ünnepek miatt fizettem elő (leginkább ünnepi filmek, esetleg olyan sorozatok, amik érdekeltek eddig is engemet, na meg persze a SC is ott van), de szerintem jövőre is lesz időszak, amikor 1-2 hónapig nem fizetek elő rá.

Ez a havi előfizetés nagy előnye, hogy rugalmas. :)

2024. 12. 19. - 23:05, Ody Mandrell írta:

Nekem a legújabb sorozatokon kívül megvan minden itthon a legjobb minőségben, gyári kiadásban.

Szóval igen, nekem csak az új SW sorozatokért éri meg előfizetni. Ha ezek nincsenek, akkor nincs értelme. 

A Te esetedben is a megoldás a havi előfizetés a jövőre nézve. :) Amikor van élő SW sorozat, akkor az évad végéig + még 1-2 hónapig mehet, aztán szünet. Évente egy sorozatért is felesleges lehet az éves előfizetés.

Hozzászólás ideje:

Nekem a pénzügyi dolgokon (áremelés/account megosztás +lóvé) egyedül az új sorozatos tartalom mennyisége a mérvadó, mert hiába jön egy film ki a mozi után streamingre, jóval korábban kinn van virágboltban. SW (+ nálam a Marvel is játszik) ide vagy oda nem nézem meg a filmeket/sorozatokat évente 1-nél többször az biztos, arra az alkalomra meg nem probléma letölteni, vagy akár egy hónapra előfizetni. Ha ők úgy döntenek nem éri meg új tartalmat gyártani, én úgy döntök nem éri meg 12 hónapot fizetni egy évben, hanem csak 1t vagy 1t se. 

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Pildi írta:

A Te esetedben is a megoldás a havi előfizetés a jövőre nézve. :) Amikor van élő SW sorozat, akkor az évad végéig + még 1-2 hónapig mehet, aztán szünet. Évente egy sorozatért is felesleges lehet az éves előfizetés.

Gondoltam már erre. Később lehet ez is megoldás. Attól függ hogy alakulnak a dolgok az új rendszerben. Mert megeszi a fene, ha a prémium előfizetés esetén se lesz fenn minden SW a legjobb minőségben. És itt nem kérek semmi extrát csak azt, ami nyugaton elérhető. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.