Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. 10 perccel korábban, Dzséjt írta: Ő a Disney+ jelenlegi elnöke. Lehet, hogy a hangsúly a jelenlegin van. Amúgy engem is érdekelnének a feltett kérdéseid. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. (szerkesztve) Kicsit utánanéztem és az alábbit találtam: A Disney szórakoztató streaming üzletága, amely a Disney+-t és a Hulu-t foglalja magában, zsinórban második nyereséges negyedévét produkálta, 293 millió dolláros működési bevétellel, 6,07 milliárd dolláros bevétel mellett, ami 9%-os növekedést jelent. A zászlóshajó Disney+ szolgáltatás nettó 700 ezer ügyfelet veszített világszerte (nem olyan rossz, mint amire az elemzők számítottak), míg a Hulu 1,6 milliót nyert (a vártnál jobban), ami az októberben életbe lépett áremelések után következett be. Összességében a Disney 24,69 milliárd dolláros bevételről számolt be, ami 5%-kal több, mint egy évvel korábban, és 31%-kal, 5,1 milliárd dollárra nőtt a teljes szegmens működési eredménye a 2025-ös első pénzügyi negyedévben (a 2024. december 28-án zárult három hónap). Illetve magyarul összegezve (és tömören) itt: https://www.pcguru.hu/hirek/az-elmult-honapokban-tobb-mint-felmillio-elofizeto-hagyta-ott-a-disney-t-stream-streaming-plus-tv-star-wars-film-sorozat-2025-q1-the-walt-disney-company-hulu-britpopper/90989 Szerkesztve: Február 5. - Bence1997 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. Tehát áremeléssel kompenzálja az előfizetővesztést. Még szerencse, hogy van a Hulu. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. Szóval a 700 ezres veszteség ellenére (ami kevesebb, mint amit jósoltak) is anyagilag jól zárták a negyedévet, úgy egyben az egész streaming szegmens, mint magában a Disney+. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. 39 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Tehát áremeléssel kompenzálja az előfizetővesztést. Még szerencse, hogy van a Hulu. Forditva van: mivel nőttek az árak ezért csökkent az előfizetőszám, ami ilyenkor várható, viszont a bevétel nőtt, tehát összességében jól kalkuláltak az áremeléssel. És csak hogy látszódjon a nagyságrend: ez a 700 ezres csökkenés azt jelenti, hogy a Disney+ előfizetők száma 0,4 százalékkal esett. 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. Akkor, ha jól értem, megint csak a média próbál bolhából elefántot csinálni, és úgy lehozni ezt, mintha a Disney+-nak olyan baromi rosszúl menne. Vagyis a szokásos, és nincs itt semmi látnivaló, 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. Arra kevesebben klikkelnének ha azt írnák, hogy a Disney+ jó negyedévet zárt, pedig a valóságot az tükrözné. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. (szerkesztve) Március 30-ig a Disney+ a Standard csomagot havi 699 forintért adja 4 hónapon keresztül. Szóval aki az utóbbi időben leiratkozott a szolgáltatóról (mint mondjuk én), annak itt a remek alkalom az újabb előfizetésre. Szerkesztve: Március 5. - Bence1997 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: Április 16. Hozzászólás ideje: Április 16. (szerkesztve) Max-on szeretnék nézni egy sorozatot, ezúttal szinkronosan. De a nyelvi beállításoknál csak az eredeti angolt dobja fel, pedig tudom hogy készült hozzá magyar szinkron is. Valaki találkozott már ilyen problémával? Szerk.: Közben megoldódott. Legutóbbi frissítéssel régiót váltott. Szerkesztve: Április 16. - RacerX Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Április 16. Hozzászólás ideje: Április 16. (szerkesztve) Teli van a streaming világ ezzel a problémával. A Disney+-on ott a M*A*S*H és a Jimm szerint a világ, a Prime-on a Chuck és kábé minden film és sorozat, a SkyShowtime-on a Columbo, a Magnum, a Knight Rider, az NCIS és így tovább, ott szinte csak az új sorozatoknak van szinkronja annak ellenére, hogy mindegyik régi sorozathoz készült. Sajnos attól, hogy létezik magyar változat, még nem jelenti azt, hogy a streamingre az felkerül. Rengeteg sorozat és film van fenn így. Általában ennek jogi okai vannak. Néha a streaming készít új szinkront, mint pl. a SkyShowtime néhány Star Trek sorozathoz, de az is ritka (ráadásul a Voyagert még aznap levették, amikor debütált az új szinkron). Szerkesztve: Április 16. - Dzséjt Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.