Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

2022 Legjobbjai - legjobb karakter különdíj

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Így egy nappal és pár órával a határidő előtt, úgy tűnik így állnak a potenciális győztesek:

Legjobb sorozat: Andor

Legjobb férfi főszereplő: Obi-Wan Kenobi

Legjobb női főszereplő: Mon Mothma

Ennek megfelelően a külön díj szavazás jelen állás szerint Leiát illeti meg.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A jelölés tegnap éjjel lezárult! A hivatalos végeredmény alapján a 2022-es év legjobb különdíjas dobogója:

Yaddle: II (2)

Leia: IIIII (5)

Luthen: II (2)

Kino Loy: IIIII (5)

Syril: II (2)

Boba Fett: II (2)

I. Leia Organa és Kino Loy (5/18 - 28-28%)

III. Yaddle (2/18 - 11%)

III. Luthen Rael (2/18 - 11%)

III. Syril Karn (2/18 - 11%)

III. Boba Fett (2/18 - 11%)

Érdekességként megemlítendő, hogy Mon Mothma itt is begyűjtött 3 szavazatot, de mivel ő a fő kategóriáját megnyerte, ezért a tartalék jelöltet vettük figyelembe a rá leadott szavazatoknál.

Szavazatok:
image.png

Sajnos volt 10-13 olyan ember, aki nem jelölt különdíjra senkit, hátha jövőre jobb lesz az arány (igen tudom, ehhez gépelni is kell, hogy itt jelölj. :P)

Mindezzel együtt, Leia Organa, Kino Loy, micsoda remek kettős! Még szerencse, hogy nem Kino Loy ment Leiát megmenteni a IV. részben, mert belefulladt volna a szennyvízbe! :lol: 

Star Wars Lola GIF by Disney+

Andy Serkis Cheers GIF by Star Wars

Hozzászólás ideje:

Kicsit sajnálom, hogy a The Book of Boba Fett végül semmilyen díjat sem tudott bezsebelni, de hát önámítás lenne azt gondolni, hogy annak a szériának volt sansza az Andorral vagy az Obi-Wan Kenobival szemben. Nem azért, mert rossz, hanem mert a másik két széria magasabb szintet képvisel erősebb karakterekkel. Akármilyen jó is lett Boba Fett karaktere, nem érhet fel egy Obi-Wan Kenobihoz vagy Luthen Realhez, és, ahogy az most kiderült, egy Leiához és Kino Loy-hoz sem. Ami nem is baj, hiszen ez a két karakter is nagyon erős szereplő lett, különösen az utóbbi. Merem állítani, hogy Andy Serkis élete egyik, ha nem A legjobb alakítását hozta az Andorban, és hát Vivien Lyra Blairnek sincs miért szégyenkeznie, hiszen van néhány olyan jelenet, amiben idősebb és tapasztaltabb kollégiáit is simán lejátssza a képernyőről (amúgy meglepett, hogy nagyon fiatal kora ellenére már egész tisztességes filmográfiája van, bár azt nem tudom, miben mekkora szerepet kapott). Ha nem éri utol a Skywalker-átok (ami lesújtott Mark Hamillre, Hayden Christensenre és Carrie Fisherre is), idősebb korára egészen kiváló színésznő lehet belőle.

Hozzászólás ideje:

Bobát én is sajnálom kicsit, de magát a sorozatot is. Emlékszem mennyire oda voltunk érte, és azért ha belegondolunk, abban a sorozatban is vannak meghatározó pillanatok. Ilyen nekem az Erő-egyensúlyának átélése, amit eddig egyetlen SW mű se adott meg. Persze erre mondhatjuk, hogy az a vonal Din Djarinhoz és Groguhoz kötődött, de maga az epizód mégis csak a TBoBF-ben volt, így azt kell érte dicsérnem. De említhetném a teljes buckalakó szálat, ami tokkal vonóval baromi jó volt. Emlékezzünk csak a vonat üldözésre, vagy a drámára a végén. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Bobát én is sajnálom kicsit, de magát a sorozatot is. Emlékszem mennyire oda voltunk érte, és azért ha belegondolunk, abban a sorozatban is vannak meghatározó pillanatok. Ilyen nekem az Erő-egyensúlyának átélése, amit eddig egyetlen SW mű se adott meg. Persze erre mondhatjuk, hogy az a vonal Din Djarinhoz és Groguhoz kötődött, de maga az epizód mégis csak a TBoBF-ben volt, így azt kell érte dicsérnem. De említhetném a teljes buckalakó szálat, ami tokkal vonóval baromi jó volt. Emlékezzünk csak a vonat üldözésre, vagy a drámára a végén. 

Bár díjat most nem nyert, a szívünket elnyerte, ennél nagyobb díjra aligha pályáznak. :) 

Hozzászólás ideje:

Ha korábban nézem újra, Maarva kapott volna tőlem jelölést. Nagyon meghatnak a jelenetei.

Most esett le, hogy ő, aki maga is Andor, semmilyen formában nem kapott még csak jelölést sem. Ezért is érzem fontosnak, ha késve is, hogy itt legyen a neve.

Maarva Carassi Andor :clap:

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Abszolút egyetértek, voltak bőven nagyon erős momentumok ott is (én ide tenném még a huttok felbukkanását is, 1983 óta most volt a leghatásosabb). De az mégiscsak egy kívánatos állapot, hogy a Disney folyamatosan képes emelni a lécet, így a The Book of Boba Fett már "csak" az utolsó lehet a többi élőszereplős sorozathoz képest (nálam mindenképp). Azért ez a tény egy tartós magas színvonalat jelöl. Remélem, hogy ezután még jobb sorozatok jönnek, ahol már az Andor sem lehet megkérdőjelezhetetlenül első.

• Ody Mandrell megszűntette a topik kiemelését
  • Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: 2022 Legjobbjai - legjobb karakter különdíj

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.