Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a harmadik évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

És a győztes valószínűleg nem meglepő módon az élőszereplős Star Wars sorozatok eddigi leglátványosabb és legkomplexebb csatája, azaz Mandalore visszafoglalása. Egy sereg mandalore-i harcos csap össze Gideon beskar osztagosaival, miközben Djarin a Dark Trooper páncélba bújt Gideonnal vív életre-halálra harcot, Grogu pedig a preatorianus őrséggel akasztja össze nem létező bajszát. Az egészet végül egy lezuhanó cikráló, valamint Djarin, Grogu és Bo-Katan összefogása zárja le, elhozva a véget Gideon moff-nak.

Ez az összecsapás 9 szavazattal nyert, míg a második Paz hősi halála lett 6 szavazattal. 1-1 szavazatot kapott Din és a kalózok űrcsatája, Bo-Katan és a kiborg összecsapása, a kalevalai légicsata és a lézerkapuknál vívott összecsapás Din és a beskar osztagosok részvételével.

Hozzászólás ideje:

LEGJOBB ZENE

The Apostate

The Mines of Mandalore

The Convert

The Foundling

The Pirate

Guns for Hire

The Spies

The Return

Bár Ludwig Göransson a harmadik évadra átadta a stafétabotot Joseph Shirley-nek, ez a sorozat zenei anyagán cseppet sem érezhető. A stílus megmaradt, és további remek zenékkel bővült a kínálat. A szavazóknak sem lehetett egyszerű dönteni.

Hozzászólás ideje:

A szavazók döntése alapján két epizód büszkélkedhet a legjobb zene díjával. 5-5 szavazattal került az élre a The Mines of Mandalore és a The Return.

Négy szavazatot kapott a The Spies, 2-t a The Pirate és 1-1-et The Convert, a The Foundling és a Guns for Hire.

Hozzászólás ideje:

És végül a legutolsó kategória, amire mindenki várt:

A LEGJOBB EPIZÓD

The Phantom Menace

Attack of the Clones

Revenge of the Sith

...

Ja, nem, az másik. Tehát:

The Apostate

The Mines of Mandalore

The Convert

The Foundling

The Pirate

Guns for Hire

The Spies

The Return

Vajon melyik lett a harmadik évad legjobbja a Saga Fórum szavazói szerint?

Hozzászólás ideje:

És a győztes 7 szavazattal a The Return!

qLug2Wp.png

Második helyen végzett a The Spies 4 szavazattal, harmadik lett The Mines of Mandalore és a The Convert 3-3 szavazattal, és a sort a Guns for Hire zárta 2 szavazattal.

Hozzászólás ideje:

Utólag olvastam végig, jó volt így is sajnálom, hogy az élőről lemaradtam. 

A Mitoszaurusz és Bo győzelme kedvemre való, és bár nem nyert, csak zenei holtversenyt, de a Mines of Mandalore megmutatta erejét, számomra az egy nagyon hangulatos és jó rész volt. Leesett állal néztem gyermeki izgalommal minden képkockáját. 

Hozzászólás ideje:

Hozzáteszem még gyorsan, hogy a Mitoszaurusz feltűnése nagyon nagy szívdobbanást okozott, az akkora hűha volt nekem, mint Bo-nak, azthittem, hogy az évad végére Din a hátán fog lovagolni*, valami epic jelenetben, ehelyett "csupán" Bo Katan hitének megszilárdítása volt a szerepe vagy inkább maga a karakter definiálta újra magát általa. 

*Din a mitoszaurusz hátán.. Oké? Nem Bo hátán. Hova gondoltok! :)

Hozzászólás ideje:

Na erről én is lemaradtam. De pont azok nyeretk akikre én is szavaztam egy-kivételtől eltekíntve.

• 3 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.