Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. (szerkesztve) Kíváncsian várom a véleményeket. Szerkesztve: 2008. Április 12. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Na ez már igen! Kifejtettem, hogy nekem nem a látvány számít, hanem a történet. Azt hiszem minden ellenérzés ellenére komoly történet, valóban olyan, amihez Lucas hozzáadhatja a nevét, az arcát, és a cégét. Nagyon furcsa a WB logó az elején, de minden más, a párbeszéd vezetés, a történet alakulása... és nem utolsó sorban pedig persze a látvány, fenomenális! Alig várom! Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Lesznek benne szürke ruhás köztársasági tisztek (a Republic képregényben voltak, a Clone Wars rajzfilmben sajnos nem) és twilek rabszolgák Jabba körül!!! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Van erre egy mondásom: HŰŰŰŰAZABNYJÁÁÁTAMINDENITVÁÁÁÁÓÓÓÓÓ Bár a karakterekkel nem vagyok még mindig kibékülve, a hangulata döfi, és ez megbocsátatja a karaktereket is. Már alig várom. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Nekem eddig is tetszett, amit láttam belőle, és ez az új előzetes megerősítette a véleményemet. Jó lesz Csak tényleg bemutassák nálunk is... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. HD-ben AKAROOOOOM!!!!! ISzonyat látványos! Nagyon bejön!!! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Leszedték...? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Túl sok újat nem ad az előzőhöz, látványos meg minden, de ezek a fejszecsapott figurák hááááát..... A múltkor néztem meg az Appleseed-et. Hát jópár foknyival tetszetősebb a kidolgozás. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Túl sok újat nem ad az előzőhöz, látványos meg minden, de ezek a fejszecsapott figurák hááááát..... A múltkor néztem meg az Appleseed-et. Hát jópár foknyival tetszetősebb a kidolgozás. OFF Meik Appleseedet? A legújabbat? Mert tényleg nem rossz, de teljesen más kategória. ON Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. (szerkesztve) Jajj ne! Leszedték? Pedig egyszer láttam csak, mert most nem nagyon érek rá. Ha valaki tud új linket, akkor megoszthatja velünk. Véleményt se nagyon tudok írni, mert az az egy megtekintés kevés volt. Mindenesetre nagyon tetszetős és látványos, szerintem remek lesz! EDIT: Innen szedhető. http://www.megaupload.com/?d=TGRAT8AU EDIT 2: Újabb linkek, ahonnan letölthető! Siessetek! http://www.sendspace.com/file/yia4e0 http://files.filefront.com/millenniumfalco...;/fileinfo.html Szerkesztve: 2008. Április 13. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Köszi Ody, már én is megbántam,hogy nem szedtem le akkor Youtuberól...de hát vkicsak megtette helyettem is... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. A tetvek leszedték de most már minden ok.Marha jó lesz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. OFFMeik Appleseedet? A legújabbat? Mert tényleg nem rossz, de teljesen más kategória. ON Az első részt. Persze, hogy más kategória, de technikailag magasan vezet az Appleseed. Az Clone Warsban nekem a járművek jönnek be igazán, de az nagyon. A sztori meg majd kiderül, hogy milyen lesz. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. (szerkesztve) Nekem az Appleseed olyan volt mintha nem tudták volna eldönteni, hogy kettő vagy három dimenziós grafikát akarnak és végül két szék között a pad alá estek volna. Nekem speciel nem tetszett. Hogy ezaz új trailer hogy tetszik azt még nem tudom, mert mindenhonnan leszedték EDIT: ÁÁÁ!!! Most néztem meg azon a linken amit később Ody beszúrt. Ez nagyon büntet emberek! Ebben a pillanatban szét is foszlott minden aggályom a sorozattal kapcsolatban. Szerkesztve: 2008. Április 13. - Bomarr Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. EDIT: ÁÁÁ!!! Most néztem meg azon a linken amit később Ody beszúrt. Ez nagyon büntet emberek! Ebben a pillanatban szét is foszlott minden aggályom a sorozattal kapcsolatban. Miért, voltak aggályaid? OFF Amúgy csak azért kérdeztem mert az első Appleseedet 1988ban adták ki... Az még kicsit másképp nézett ki. De a második, ami nemrég jelent meg szinkronnal, és a harmadik tényleg nagyon igényes. Nekem is tetszik. Az elsőt sajna nem láttam. Majd egyszer. ON Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Miért, voltak aggályaid? OFF Amúgy csak azért kérdeztem mert az első Appleseedet 1988ban adták ki... Az még kicsit másképp nézett ki. De a második, ami nemrég jelent meg szinkronnal, és a harmadik tényleg nagyon igényes. Nekem is tetszik. Az elsőt sajna nem láttam. Majd egyszer. ON Igazad van. Én az újkori Appleseedről beszéltem. De ez gondolom leszűrhető volt. Az első az még mezei rajzfilm volt ha jól tudom. A kövi az az Ex machina alcímet viseli, amit még csak részletekben láttam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 14. (szerkesztve) Észveszejtő ez a trailer! Rohadt jól fog kinézni az biztos! Mit szóltatok a Warner logóhoz az elején? Nagyon furcsa volt. De egyébként nagyon egyben van az egész. El se hiszem....oltári nagy feelingje van, sokkal frankóbb mint amit a teaser alapján képzeltem. Monumentális csatajelenetek lesznek, iszonyat látványosan. Már csak az kell, hogy nálunk is vetítsék a moziban. És azért az is szívmelengető, hogy ebből a színvonalú munkából legalább 100 rész fog készülni! Ilyenkor örülök a Blu-Ray -nek, mert egy lemezre ráfér majd az egész. Kedvenc jelentek vannak? Nekem az bejön, ahogy Yoda két mondatban kiosztja a küldetést Obiéknek. Ja és majd kifelejtettem, hogy Sam Jackson adta a hangját Windunak. Szerkesztve: 2008. Április 14. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 14. A finneknél az amcsi bemutatóval egy időben lesz a film mozipremierje. Ez jó hír! Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. a triler itt megnézhető. http://gizmodo.com/379190/leaked-clone-war...w-force-hotness Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. (szerkesztve) Már a filefrontosok is leszedték? Editke: még nem Szerkesztve: 2008. Április 15. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Mit szóltatok a Warner logóhoz az elején? Nekem egy pillanatra tök Batman feelingem támadt Mondjuk az egész logóváltásnak egy hátránya lesz, nem fognak felcsendülni a Fox fanfárok, ami szvsz már igencsak része az SW-nek (ez a moziban lesz fura leginkább... már ha lesz moziban nálunk ). Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. (szerkesztve) Mondjuk az egész logóváltásnak egy hátránya lesz, nem fognak felcsendülni a Fox fanfárok, ami szvsz már igencsak része az SW-nek (ez a moziban lesz fura leginkább... már ha lesz moziban nálunk ). Számomra eleve érthetetlen, miképpen jöhetett a Warner a képbe. Szerkesztve: 2008. Április 15. - Odumin Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Számomra eleve érthetetlen, miképpen jöhetett a Warner a képbe. Ezt homály fedi! Szerintem pénzbeli problémák adódhattak. Lucas a múltkor azt mondta, hogy a filmek a Fox -nál vannak, de az animációt a Warner-hez viszi. Nagyon kíváncsi vgayok mennyit fog hozni a mozikban ez a film. Ha szerencséjük van visszajön a gyártási költség. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Mondjuk az egész logóváltásnak egy hátránya lesz, nem fognak felcsendülni a Fox fanfárok, ami szvsz már igencsak része az SW-nek (ez a moziban lesz fura leginkább... már ha lesz moziban nálunk ). Jaj, az nekem is nagyon fog hiányozni. A 80-as években elég sokáig tartott levetköznöm azt a szokást, hogy ha meghallottam otthon a másik szobából felhangzani a fanfárokat, akkor ne rohanjak át megszállottan a TV elé, hogy most biztos egy Star Wars film kezdődik. Ez tényleg egy új korszak kezdete, már ez is ezt jelöli. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Jaj, az nekem is nagyon fog hiányozni. A 80-as években elég sokáig tartott levetköznöm azt a szokást, hogy ha meghallottam otthon a másik szobából felhangzani a fanfárokat, akkor ne rohanjak át megszállottan a TV elé, hogy most biztos egy Star Wars film kezdődik. Ez tényleg egy új korszak kezdete, már ez is ezt jelöli. Érdekes én is így voltam vele.Ha meghallottam rohanás.Egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy más film is kezdődhet ezzel.Aztán még dühös is voltam, hogy átvertek. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Nekem még csak most sikerült megnéznem, de hát azt már 2 hónapja is tudtam, hogy moziban nézős lesz. Szokatlan a WB az elején, már-már Harry Potter seprü-flesselést vártam. De a Lucasarts visszarántott a valóságba. Sam Jackson az egyedüli eredeti szinkron? Engem a trailer akkor ragadott magával, mikor Jabba palotáját mutatták kivülről egy nem megszokott szögből. Remélem adják az itthoni mozik! :S Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Sam Jackson az egyedüli eredeti szinkron? Meg tudtommal Anthony Daniels. Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. A 80-as években elég sokáig tartott levetköznöm azt a szokást, hogy ha meghallottam otthon a másik szobából felhangzani a fanfárokat, akkor ne rohanjak át megszállottan a TV elé, hogy most biztos egy Star Wars film kezdődik. Jaja! Amikor kijött a CW első évad összes része, akkor leszedtem az elejükről a ronda és stílustalan introt, csináltam egy Fox fanfárosat (CN logóval), + a szokásos SW nyitányt a gördülő szöveggel, stb. A végén már átszíneztem a stáblistát hagyományos SW kékre, meg beleraktam George Lucast, nekem nélküle nagyon fura egy SW stáblista, még ha a kisujját se mozgatta. A részek közti átmenetek is szebbek lettek szerintem, mint a dvd kiadásban, ott egyszerűen levágták a részek végét + lehalkították, azt' már jött is a következő. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Meg tudtommal Anthony Daniels. Lehet, hogy csak ő, és Sam Jackson nem is igazi. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.