Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Tök jó! SimonZ partizán állásokba vonult? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Nagyon vérmes fajtába méghozzá. Valami ínhüvelygyulladás sem tudta megállítani géppuskaujjait, úgy is legépelte nekem privátban a kérdésötleteit. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Dzséjt Felelet címen beküldte az általa vélt megfejtést. Erre egyet tudok mondani: Üljön le a helyére, EGYES! 12 órás bünti elkezdődött. Nagyon-nagyon bizonytalan voltam eme kérdésben, túl egyszerű lett volna, de mivel már egyszer kihullottam egy egyszerű kérdés túlbonyolítása miatt, így most kockáztattam. Pech. 12 óra múlva ugyanitt, ugyanvelem A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Eddigi helyes megfejtő: Donát kolmilan Rog Ody Mandrell Obi1 Lara Strong Pildi És Pildi üzente, hogy mától egy hétre elmentek üdülni, de már szerintem korábban is emlegette itt. 1 hét szünetre akkor mindenki számíthat. Ilyen ez a nyár, mindenki elsődlegesen szabadságát élvezze, nem sokszor van rá az évben sajnos alkalom! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 13. 1 hét szünetre akkor mindenki számíthat. Ilyen ez a nyár, mindenki elsődlegesen szabadságát élvezze, nem sokszor van rá az évben sajnos alkalom! Köszönöm Coce, ez rendes tőled! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. lokatelli, 12 órás ban kezdődött nálad. Rossz a válaszod! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Eddigi helyes megfejtő: Donát kolmilan Rog Ody Mandrell Obi1 Lara Strong Pildi Dzséjt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Egy embertől búcsúzni kényszerülünk. Sajnálom lokatelli! A helyes megfejtés: maga a náthás George Lucas volt. Következő kérdés Pildi hazajövetelénél várható. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Egy embertől búcsúzni kényszerülünk. Sajnálom lokatelli! A helyes megfejtés: maga a náthás George Lucas volt. Következő kérdés Pildi hazajövetelénél várható. Sajnálom lokatelli. A kérdés akkor a hét második felében fog felkerülni? Mert én hétvégére elutazok, ám lesz lehetőségem netes elérésre, így tudok játszani. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Az nagyszerű. Hát vasárnap írta Pildi a hetet, most nem tudom, hogy durván egy hetet gondolt, vagy pontosan. Pontos adatot nem tudok szolgáltatni, de amint megérkezik, törekszem az új kérdés feltevésére mihamarabb. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Az nagyszerű. Hát vasárnap írta Pildi a hetet, most nem tudom, hogy durván egy hetet gondolt, vagy pontosan. Pontos adatot nem tudok szolgáltatni, de amint megérkezik, törekszem az új kérdés feltevésére mihamarabb. Pénteken már otthon lesz, szóval tedd fel nyugodtan péntek este vagy szombat reggel. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Semmi baj. Ez nekem teljesen új volt. Ti honnan tudtátok ennyien? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Én viszont péntektől nem leszek hétfőig, majd pedig 24-től 29-ig. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Semmi baj.Ez nekem teljesen új volt. Ti honnan tudtátok ennyien? Nekem is új volt. Én az imdb-s ep3-as adatlap trivia részében leltem rá a válaszra. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Nekem halványan rémlett az öreg de a bizti kedvéért még utánanéztem a wikin. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Nekem halványan rémlett az öreg de a bizti kedvéért még utánanéztem a wikin. Nekem is csak rémlett hogy ő volt, de a google segített. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Én egy Griviről szóló interjúban olvastam. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. Ezek akkor elkerülték a figyelmemet. Köszi. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 20. Holnapi nap folyamán megpróbálok egy nehezebb kérdést feltenni, mert ahogy nézem, elvileg holnaptól az összes játékosnak már itt kellene lennie. Szerintem olyan kora délután lesz az időpontja a kérdésnek. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 20. Köszönöm, hogy megvártatok! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 20. Szívesen, csak még Pildi még mindig nem volt a fórumon, és lassan letelik a bő hét is. Azért gondoltam, hogy holnap már talán. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 20. Szívesen, csak még Pildi még mindig nem volt a fórumon, és lassan letelik a bő hét is. Azért gondoltam, hogy holnap már talán. Holnap este már otthon lesz Pildi is. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Hát remélem nem lesz harag, de a többség hogy ne várjon, felteszem a következő kérdést: Milyen jelenetek vágásával készült el Lucas az EP3 forgatása után a leghamarabb, és miért? Zolis kérdés... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Zolit ne engedjük a kérdések közelébe Ez már a második (ha a "milyen színű Vader paneljén a gombok a különböző részekben" kérdést is veszem a harmadik), amin kiakadnak a szemeim A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. (szerkesztve) A kérdés nehézségi foka valóban Zolit idézi. Szerkesztve: 2008. Július 21. - Ody Mandrell A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Én is itt vagyok, köszönöm, hogy megvártatok. És a kérdés elég jó... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. És ez még csak a könnyebbik fajta... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Odynál 12 órás bünti kezdődött. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Odynál 12 órás bünti kezdődött. Mikor is küldtem be a privit? Sajnos nem mentettem el. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. 0:22-kor. Egy kis segítséget nyújtok. Mely karakter játszott ezekben a jelenetekben. Úgy határoljátok be a megfejtéseteket. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás