Ugrás a kommentre

SAGA Kvíz

Coce_Plant

Ajánlott hozzászólás

Dzséjt Felelet címen beküldte az általa vélt megfejtést. Erre egyet tudok mondani:

Üljön le a helyére, EGYES! :)

12 órás bünti elkezdődött. :P

Nagyon-nagyon bizonytalan voltam eme kérdésben, túl egyszerű lett volna, de mivel már egyszer kihullottam egy egyszerű kérdés túlbonyolítása miatt, így most kockáztattam. Pech. 12 óra múlva ugyanitt, ugyanvelem :P

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Eddigi helyes megfejtő:

Donát

kolmilan

Rog

Ody Mandrell

Obi1

Lara Strong

Pildi

És Pildi üzente, hogy mától egy hétre elmentek üdülni, de már szerintem korábban is emlegette itt. 1 hét szünetre akkor mindenki számíthat. Ilyen ez a nyár, mindenki elsődlegesen szabadságát élvezze, nem sokszor van rá az évben sajnos alkalom! :)

A hozzászólás linkje

Egy embertől búcsúzni kényszerülünk. Sajnálom lokatelli!

A helyes megfejtés: maga a náthás George Lucas volt.

Következő kérdés Pildi hazajövetelénél várható.

Sajnálom lokatelli. :roll: A kérdés akkor a hét második felében fog felkerülni? Mert én hétvégére elutazok, ám lesz lehetőségem netes elérésre, így tudok játszani. :D

A hozzászólás linkje

Az nagyszerű. Hát vasárnap írta Pildi a hetet, most nem tudom, hogy durván egy hetet gondolt, vagy pontosan. Pontos adatot nem tudok szolgáltatni, de amint megérkezik, törekszem az új kérdés feltevésére mihamarabb. :roll:

A hozzászólás linkje

Az nagyszerű. Hát vasárnap írta Pildi a hetet, most nem tudom, hogy durván egy hetet gondolt, vagy pontosan. Pontos adatot nem tudok szolgáltatni, de amint megérkezik, törekszem az új kérdés feltevésére mihamarabb. :roll:

Pénteken már otthon lesz, szóval tedd fel nyugodtan péntek este vagy szombat reggel.

A hozzászólás linkje

Holnapi nap folyamán megpróbálok egy nehezebb kérdést feltenni, mert ahogy nézem, elvileg holnaptól az összes játékosnak már itt kellene lennie. :) Szerintem olyan kora délután lesz az időpontja a kérdésnek.

A hozzászólás linkje

Hát remélem nem lesz harag, de a többség hogy ne várjon, felteszem a következő kérdést:

Milyen jelenetek vágásával készült el Lucas az EP3 forgatása után a leghamarabb, és miért?

Zolis kérdés... :)

A hozzászólás linkje

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.