MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szerintem a helyes válaszra A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szafina sem maradhat ki a jóból. Csatlakozott a csapathoz. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Írhatnál már egy listát ezekről a határidőkről. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Én elküldtem a szerintem helyes választ, lesz ami lesz. Szerintem ki fogok esni. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Eddigi helyes megfejtők: Obi1 Ody Mandrell A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. (szerkesztve) Vagy mégse esek ki?? YEAH!!!! Egyébként coce ez a jó megfejtés, ne hezitálj az esetleges más megoldásokon! Szerkesztve: 2008. Május 8. - Ody Mandrell A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Akkor én leszek az első, aki kiesik A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Velem együtt Miután holnap meló után egész délután itthon lesz meló, így nem lesz időm a neten lógni. Ez van. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Sajnálom Lara. Meg van a játék első tuti kiesője. Azért egy taps kijár eddigi teljesítménnyedért. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szerintem én leszek a következő. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Sajnálom újságszerkesztő-kolléga! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Semmi gond. Most már nagyon várom, hogy mi lesz a megoldás. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Sajnálom Lara. Meg van a játék első tuti kiesője. Azért egy taps kijár eddigi teljesítménnyedért. Köszi Remélem, lesz majd máskor is ilyen kvíz. És már én is kiv vok a helyes megfejtésre A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Sajnálom én is a kiesetteket. Remélem nem face to face meccs lesz Obival. Túl korai lenne. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Köszi Remélem, lesz majd máskor is ilyen kvíz. És már én is kiv vok a helyes megfejtésre Mindenképpen. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. (szerkesztve) Akkor most nekem egyáltalán van még egy tippelési lehetőségem, és ha igen, meddig válaszolhatok? Ody: Gratulálok! A még versenyben és büntiben lévő társaimnak pedig további sok sikert! Ne adjátok fel! Szerkesztve: 2008. Május 8. - Szafina A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szafina, még jó hogy rákérdeztél. Visszanéztem, és holnap este hét óra körülig lehet visszaküldeni a választ, és neked már nem fér bele sajna az új tipp a büntetés miatt. Ami azt jelenti, hogy te is kiestél. Sajnálom. De neked is friss játékosként hadd gratuláljak, hogy eddig eljutottál! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Most olyan Jabbásnak érzem magam játékvezetőként. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. (szerkesztve) Ody: Gratulálok! Köszönöm! Nagyon sajnálom, hogy kipottyantál. Előbb is beküldhetted volna a tippedet. De nem baj, majd legközelebb! Coce: összhangban vagy az avataroddal. Szerkesztve: 2008. Május 8. - Ody Mandrell A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Azért remélem a végén a továbbjutók elárulják az elérési útvonalat. Mert én a megfejtésen kívül még arra vagyok kíváncsi, de nagyon ám! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hát sajnálom, hogy így alakult De azért köszönöm a gratulációt. Majd legközelebb... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Azért remélem a végén a továbbjutók elárulják az elérési útvonalat. Mert én a megfejtésen kívül még arra vagyok kíváncsi, de nagyon ám! Inkább juss tovább. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hát én megtettem, ami tőlem telt. Bár az első megfejtésemnek több esélyt adnék ma is, mint ennek a másodiknak. Nálam nyoma sincs Ody második körbéli magabiztosságának... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. No, én is elküldtem a választ. A három karakterből, akikre gondoltam, kiemeltem a szerintem legvalószínűbbet. Vagy bejön, vagy nem enyém lesz Vader papa A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Nem akarok gonosz lenni, de vicces hogy Dzséjt is kiesett. Vagy valamit akkor nagyon eltoltam. Pildi, sajnálom de tőled is búcsuzunk most. Az eddigi helyes megfejtők a továbbiakban még mindig Obi1 és Ody Mandrell. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. No mindegy, további sok sikert a bennmaradóknak És most már baromira kíváncsi vagyok, ki ez az alak és hol lelhető fel (a szerintem egy szem) forrás erről. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Lehet, hogy egy hármas összeesküvés áldozatai vagyunk Coce, Obi1 és Ody összebeszéltek, és így csak kétfelé kell elosztani a nyereményt XD A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Sajnos 3 felé. De a fejét én kapom, különben ők is kiesnek... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Tényleg, Ody, te is megtaláltad azt a bizonyos oldalt, vagy csak tippeltél? Nem gonoszkodásból kérdezem, csak érdekelne Nekem van egy másik esélyes karakterem, csak már nem játszhatom meg. De ha ő lesz a megoldás... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Küld be a tippedet, kíváncsi lennék rá. Persze sajnos már nem jelentene továbbjutást. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás