Ugrás a kommentre

SAGA Kvíz

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Sajnálom Lara. :) Meg van a játék első tuti kiesője. Azért egy taps kijár eddigi teljesítménnyedért. :)

Köszi :D Remélem, lesz majd máskor is ilyen kvíz. És már én is kiv vok a helyes megfejtésre :D

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Akkor most nekem egyáltalán van még egy tippelési lehetőségem, és ha igen, meddig válaszolhatok?

Ody: Gratulálok! :)

A még versenyben és büntiben lévő társaimnak pedig további sok sikert! Ne adjátok fel! :)

Szerkesztve: - Szafina
Hozzászólás ideje:

Szafina, még jó hogy rákérdeztél. Visszanéztem, és holnap este hét óra körülig lehet visszaküldeni a választ, és neked már nem fér bele sajna az új tipp a büntetés miatt. :)

Ami azt jelenti, hogy te is kiestél. Sajnálom. De neked is friss játékosként hadd gratuláljak, hogy eddig eljutottál!

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
Ody: Gratulálok! :clap:

Köszönöm! Nagyon sajnálom, hogy kipottyantál. :( Előbb is beküldhetted volna a tippedet. :) De nem baj, majd legközelebb!

Coce: összhangban vagy az avataroddal. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Azért remélem a végén a továbbjutók elárulják az elérési útvonalat. Mert én a megfejtésen kívül még arra vagyok kíváncsi, de nagyon ám! :clap:

Hozzászólás ideje:
Azért remélem a végén a továbbjutók elárulják az elérési útvonalat. Mert én a megfejtésen kívül még arra vagyok kíváncsi, de nagyon ám! :clap:

Inkább juss tovább. :(

Hozzászólás ideje:

Hát én megtettem, ami tőlem telt. Bár az első megfejtésemnek több esélyt adnék ma is, mint ennek a másodiknak.

Nálam nyoma sincs Ody második körbéli magabiztosságának...

Hozzászólás ideje:

No, én is elküldtem a választ. A három karakterből, akikre gondoltam, kiemeltem a szerintem legvalószínűbbet. Vagy bejön, vagy nem enyém lesz Vader papa :clap:

Hozzászólás ideje:

Nem akarok gonosz lenni, de vicces hogy Dzséjt is kiesett. :)

Vagy valamit akkor nagyon eltoltam. :(

Pildi, sajnálom de tőled is búcsuzunk most. :clap:

Az eddigi helyes megfejtők a továbbiakban még mindig Obi1 és Ody Mandrell.

Hozzászólás ideje:

:( No mindegy, további sok sikert a bennmaradóknak :clap:

És most már baromira kíváncsi vagyok, ki ez az alak és hol lelhető fel (a szerintem egy szem) forrás erről. :)

Hozzászólás ideje:

Tényleg, Ody, te is megtaláltad azt a bizonyos oldalt, vagy csak tippeltél? :) Nem gonoszkodásból kérdezem, csak érdekelne :(

Nekem van egy másik esélyes karakterem, csak már nem játszhatom meg. De ha ő lesz a megoldás... :clap:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.