Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Clone Wars mozifilm

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Obi1. Honnan szedted azt a magyar rajongói véleményt? :)

A PCDome fórumáról.

Hát az eyecand szexiset jelent és vonzót, bár nem tudom hogy ki találja Yodát vonzónak.

Szerkesztve: - Obi1

Hozzászólás ideje:

Leszedtem a spanyol kamerás változatot, de 1 perc után leállítottam. Sajnos ez nemcsak hogy Spanyoloszrágban került rögzítésre, de a hangja is spanyol, így szinte semmit sem érteni belőle.

Szerintem holnapra lesz normálisabb változat, aki el akar csábulni, hamarosan megteheti (mondjuk a második ep3 trailert is perui nyelven láttuk először, de az azért mégis más... :) ).

A Visual Guide egész jó lett, tele van már a sorozat epizódjaiból származó képekkel / infókkal is

(bár ki volt ide linkelve augusztus elején, valahogy akkor nem hordozott nagy hírértéket

itt a teljes, de a jobb minőségű képek mindig üdvözítőek:

http://web.interware.hu/tbartha/starwars/cw/

Ja, és ennek a filmnek a leghangulatosabb a "LUCASFILM LTD." logója a filmtörténelemben!!!

Majd meglátjátok / halljátok, hogy miért... :)

Fantasztikus film lesz ez!!!

Szerkesztve: - Tibur55

Hozzászólás ideje:

Sajnos az 52.jpg az utolsó.

Ha ez nem a teljes, akkor csak neked van meg az összes oldal.

Iszonyú jó lett, ez, a zene és a tv-s interjúk teljesen felspannoltak az utóbbi napokban.

Hülye spanyolok, hogy miért nem az angol kópiát kamerázták le!!! :)

Hozzászólás ideje:

A tartalom jegyzékes két oldal nincs ott és az 52-es képen alul az szerepel, hogy 98-99. oldal és a teljes könyv 144 oldalas

Hozzászólás ideje:

Ne hülyéskedj, már 3 órája itt filózok, hogy megnézzem-e ezt a hülye spanyol változatot. Az első 2 percen túlvagyok, hát az valami eszméletlen feelinges.

Nem nézem tovább. Nem nézem tovább. Nem nézem tovább.

Spoiler:

A csillagromboló híd szürke ruhás tiszttel, aki holofónon beszélget Yodáékkal! Mace meg a jedik Palpatine irodájában! Akkora a hangulat, hogy az leírhatatlan. És ez még csak az első 2 perc!!!

A torrenteket elárasztották az angol linkek, de eddig mind fake.

Ody, nem hiszem, hogy lesz normális minőség belátható idő belül. A Batman-nél jól kibírtad a moziig. Itt hogy-hogy más a helyzet???

Az az ep3 premierről kifele jövet valaki azt mondja, hogy 3 év múlva megint moziba megyünk SW filmre, jól a képébe röhögünk.

Hozzászólás ideje:

Basszus, nekem is megvan már a spanyol változat, mivel egyik ismerősöm áthozta DVD-n, hogy neki megvan és ezt látnom kell, mivel nagyon jó, ő már megnézte. Most itt ülök és nem tudom mit nézzek: Hellboy-t vagy gagyi kamerás The Clone Wars-t :)

Hozzászólás ideje:

Csigavér. :) Egy gagyi mono hang meg zajos, homályos kép nehogymá' vissza tudja adni a mozi feelingjét. Türelem, türelem. Senki se fog lemaradni semmiről :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Csigavér. :D Egy gagyi mono hang meg zajos, homályos kép nehogymá' vissza tudja adni a mozi feelingjét. Türelem, türelem. Senki se fog lemaradni semmiről :)

Itt nem a lemaradásról van szó, hanem arról hogy előbújt a gyermeki énem és az bizony nem tud várni. :)

Hozzászólás ideje:
Itt nem a lemaradásról van szó, hanem arról hogy előbújt a gyermeki énem és az bizony nem tud várni. :)

Robika, végy példát Tamáskáról. Tök nyugi a gyermek, hangját se hallani. :)

Hozzászólás ideje:
Most itt ülök és nem tudom mit nézzek: Hellboy-t vagy gagyi kamerás The Clone Wars-t :)

Nem az a baj, hogy gagyi kamerás, hanem hogy SPANYOL!!!

Hozzászólás ideje:

Akkor végy példát a Robikáról (rólam)! :D Jó Jedi módjára ellenállok a sötét oldal kísértésének. Megelégszem az ide belinkelt képekkel, trailerekkel és spoilerekkel... :) A filmet majd azután töltöm le, ha megnéztem a moziban. :)

Hozzászólás ideje:
Az amit mondasz frenkie, már pár napja belinkeltem. Az a TV Guide exklúzív CD-je.

De ez maga a film?

Hozzászólás ideje:

Á! Nem bírom ki. Éljen a Guerra de Los Clones :D Elkezdtem nézni, bár tudom, hogy nem szabadna, de... gyenge vagyok... a Sötét Oldal pedig.... túlontúl erős....

Spoiler:

Már az első percekben feltűnik Luminara és a tisztet Wullf Yularen admirálisnak hívják, kivekl Mace és Yoda beszél az elején. Ő Anakin flottájának parancsnoka.

Szerkesztve: - Mina

Hozzászólás ideje:
Ja, és ennek a filmnek a leghangulatosabb a "LUCASFILM LTD." logója a filmtörténelemben!!!

Majd meglátjátok / halljátok, hogy miért... :D

(Jó lenne ha valaki fel tudná ezt tölteni. :D )

Hozzászólás ideje:

Ellenállok ezekkel a megszakításokkal az Erő sötét oldalának.... ami hívogat....

De én.... nemet mondok neki.... Sajnálom. A Christophsis-i csata kezdetéig bírtam. Inkább olvasom a könyvet.

Bocsi Ody, de nem kapsz még kritikát. Majd ha az Erő Sötét oldala bevet olyan dolgokat, hogy R5 meg angol nyelv magyar felirattal. :D

Tibur, te a logo alatti "hangokra" gondoltál?

Képes enciklopédiából a Super Battle Droid jellemzésből egy mondat

Regular droids often call them "sir" or "boss", but supers never seem to notice this odd courtesy.

:D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Megnéztem a filmet. Nagyon tetszett nekem, bár nem nézetném meg kicsi gyerekekkel. Mert a láttotak alapján ez nem nekik való. Sajnos a beszédekről nem tudok sokat mondani, lévén spanyol nyelvű. Ahsoka karaktere szerintem eléggé ki van dolgozva, a tipikus ifjonc padawan. Az összecsapások lenyűgözőek, bár a legtöbbjét már láttuk. Nem tudom már ki mondta, hogy reméli Rotta nem fog fingos-büfögős poénokat csinálni. Neki nem kell aggódni, csak abban az egy jelenetben volt az. Helyette inkább csecsemő módjára viselkedik, Ahsoka pedig úgy is bánik vele. A tipikus Star Wars filmek vége pedig itt is olyan, mint eddig. (csak zene)

Pozitívum: Érződik minden percében a Star Wars feeling. Nagyon tetszettek a Jawák benne. A zenék is megfelően vannak benne elhelyezve.

Negatívum: A rohamdroidok megint sokat viccelődnek. Rövid.

10/9

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.