Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. (szerkesztve) Obi1. Honnan szedted azt a magyar rajongói véleményt? A PCDome fórumáról. Hát az eyecand szexiset jelent és vonzót, bár nem tudom hogy ki találja Yodát vonzónak. Szerkesztve: 2008. Augusztus 17. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. (szerkesztve) Leszedtem a spanyol kamerás változatot, de 1 perc után leállítottam. Sajnos ez nemcsak hogy Spanyoloszrágban került rögzítésre, de a hangja is spanyol, így szinte semmit sem érteni belőle. Szerintem holnapra lesz normálisabb változat, aki el akar csábulni, hamarosan megteheti (mondjuk a második ep3 trailert is perui nyelven láttuk először, de az azért mégis más... ). A Visual Guide egész jó lett, tele van már a sorozat epizódjaiból származó képekkel / infókkal is (bár ki volt ide linkelve augusztus elején, valahogy akkor nem hordozott nagy hírértéket itt a teljes, de a jobb minőségű képek mindig üdvözítőek: http://web.interware.hu/tbartha/starwars/cw/ Ja, és ennek a filmnek a leghangulatosabb a "LUCASFILM LTD." logója a filmtörténelemben!!! Majd meglátjátok / halljátok, hogy miért... Fantasztikus film lesz ez!!! Szerkesztve: 2008. Augusztus 17. - Tibur55 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Az nem a teljes VG. Vagy folyamatosan töltöd fel a képeket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Sajnos az 52.jpg az utolsó. Ha ez nem a teljes, akkor csak neked van meg az összes oldal. Iszonyú jó lett, ez, a zene és a tv-s interjúk teljesen felspannoltak az utóbbi napokban. Hülye spanyolok, hogy miért nem az angol kópiát kamerázták le!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. A tartalom jegyzékes két oldal nincs ott és az 52-es képen alul az szerepel, hogy 98-99. oldal és a teljes könyv 144 oldalas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. (szerkesztve) Fantasztikus film lesz ez!!! Azért be tudod ám lelkesíteni az embert Te is. Nagyon várom már! Szerkesztve: 2008. Augusztus 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Ne hülyéskedj, már 3 órája itt filózok, hogy megnézzem-e ezt a hülye spanyol változatot. Az első 2 percen túlvagyok, hát az valami eszméletlen feelinges. Nem nézem tovább. Nem nézem tovább. Nem nézem tovább. Spoiler: A csillagromboló híd szürke ruhás tiszttel, aki holofónon beszélget Yodáékkal! Mace meg a jedik Palpatine irodájában! Akkora a hangulat, hogy az leírhatatlan. És ez még csak az első 2 perc!!! A torrenteket elárasztották az angol linkek, de eddig mind fake. Ody, nem hiszem, hogy lesz normális minőség belátható idő belül. A Batman-nél jól kibírtad a moziig. Itt hogy-hogy más a helyzet??? Az az ep3 premierről kifele jövet valaki azt mondja, hogy 3 év múlva megint moziba megyünk SW filmre, jól a képébe röhögünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Basszus, nekem is megvan már a spanyol változat, mivel egyik ismerősöm áthozta DVD-n, hogy neki megvan és ezt látnom kell, mivel nagyon jó, ő már megnézte. Most itt ülök és nem tudom mit nézzek: Hellboy-t vagy gagyi kamerás The Clone Wars-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Ody, nem hiszem, hogy lesz normális minőség belátható idő belül. A Batman-nél jól kibírtad a moziig. Itt hogy-hogy más a helyzet??? Egyszerű a válasz. Ez Star Wars!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Csigavér. Egy gagyi mono hang meg zajos, homályos kép nehogymá' vissza tudja adni a mozi feelingjét. Türelem, türelem. Senki se fog lemaradni semmiről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Csigavér. Egy gagyi mono hang meg zajos, homályos kép nehogymá' vissza tudja adni a mozi feelingjét. Türelem, türelem. Senki se fog lemaradni semmiről Itt nem a lemaradásról van szó, hanem arról hogy előbújt a gyermeki énem és az bizony nem tud várni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Itt nem a lemaradásról van szó, hanem arról hogy előbújt a gyermeki énem és az bizony nem tud várni. Robika, végy példát Tamáskáról. Tök nyugi a gyermek, hangját se hallani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Most itt ülök és nem tudom mit nézzek: Hellboy-t vagy gagyi kamerás The Clone Wars-t Nem az a baj, hogy gagyi kamerás, hanem hogy SPANYOL!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Robika, végy példát Tamáskáról. Tök nyugi a gyermek, hangját se hallani. Ja tényleg. Biztos valamelyik árokban fetreng. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. A rajongók 90% -nak nagyon bejön! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Akkor végy példát a Robikáról (rólam)! Jó Jedi módjára ellenállok a sötét oldal kísértésének. Megelégszem az ide belinkelt képekkel, trailerekkel és spoilerekkel... A filmet majd azután töltöm le, ha megnéztem a moziban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Valami sneak peak változat fent van bitun. Mindenképp megvárom a mozit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. A bitu az minek a rövidítése? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Bithumen a legnagyobb magyar torrentoldal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Az amit mondasz frenkie, már pár napja belinkeltem. Az a TV Guide exklúzív CD-je. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Az amit mondasz frenkie, már pár napja belinkeltem. Az a TV Guide exklúzív CD-je. De ez maga a film? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Dehogy. Az csak videókat tartalmaz és az összes videó már ki van linkelve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. (szerkesztve) Á! Nem bírom ki. Éljen a Guerra de Los Clones Elkezdtem nézni, bár tudom, hogy nem szabadna, de... gyenge vagyok... a Sötét Oldal pedig.... túlontúl erős.... Spoiler: Már az első percekben feltűnik Luminara és a tisztet Wullf Yularen admirálisnak hívják, kivekl Mace és Yoda beszél az elején. Ő Anakin flottájának parancsnoka. Szerkesztve: 2008. Augusztus 17. - Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Ja, és ennek a filmnek a leghangulatosabb a "LUCASFILM LTD." logója a filmtörténelemben!!!Majd meglátjátok / halljátok, hogy miért... (Jó lenne ha valaki fel tudná ezt tölteni. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Mina! Majd írsz olyan véleményt is ami nem spoileres és amiben általánosságban értékeled a filmet minden konkrétum nélkül? Jó lenne! De hogy lehet nézni a filmet így, hogy két percenként beírsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. (szerkesztve) Ellenállok ezekkel a megszakításokkal az Erő sötét oldalának.... ami hívogat.... De én.... nemet mondok neki.... Sajnálom. A Christophsis-i csata kezdetéig bírtam. Inkább olvasom a könyvet. Bocsi Ody, de nem kapsz még kritikát. Majd ha az Erő Sötét oldala bevet olyan dolgokat, hogy R5 meg angol nyelv magyar felirattal. Tibur, te a logo alatti "hangokra" gondoltál? Képes enciklopédiából a Super Battle Droid jellemzésből egy mondat Regular droids often call them "sir" or "boss", but supers never seem to notice this odd courtesy. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Ha valaki tudna adni egy rapidshare linket PM-ben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 17. Gyengék. :D A Sötét Erő delejes csábítása elragadt titeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 18. De végül mégse néztem meg Helyette itt van egy új videó a filmből Anakin and Ashoka plan to destroy the Shield És Ahsoka hangjától Ahsoka (Voice) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 18. Megnéztem a filmet. Nagyon tetszett nekem, bár nem nézetném meg kicsi gyerekekkel. Mert a láttotak alapján ez nem nekik való. Sajnos a beszédekről nem tudok sokat mondani, lévén spanyol nyelvű. Ahsoka karaktere szerintem eléggé ki van dolgozva, a tipikus ifjonc padawan. Az összecsapások lenyűgözőek, bár a legtöbbjét már láttuk. Nem tudom már ki mondta, hogy reméli Rotta nem fog fingos-büfögős poénokat csinálni. Neki nem kell aggódni, csak abban az egy jelenetben volt az. Helyette inkább csecsemő módjára viselkedik, Ahsoka pedig úgy is bánik vele. A tipikus Star Wars filmek vége pedig itt is olyan, mint eddig. (csak zene) Pozitívum: Érződik minden percében a Star Wars feeling. Nagyon tetszettek a Jawák benne. A zenék is megfelően vannak benne elhelyezve. Negatívum: A rohamdroidok megint sokat viccelődnek. Rövid. 10/9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.