Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Clone Wars mozifilm

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én leszedtem a 720p verziót és azt kell hogy mondjam, csodálatos. Nem veszem meg DVD-n, csak BlueRayen majd valamikor. Számomra itt már a DVD nem játszik, szeretem a formátumot és fogok rajta venni továbbra is filmeket, de nem a Clone Warst. Ez így HDben az igazi.

Hozzászólás ideje:

Én most szedem az 1080p-t is. :D Pont egy DVD a mérete.

HD minőségben lehet értékelni igazán a technikai milyenségét az animációnak. A textúráknak mélysége van, olyan mintha több réteg temperát kentek volna szét a felületeken. Gyönyörködteti a szemet ez az újszerűség, hogy minden felület recés, rongálódott és leharcolt. Nekem ez az animációs stílus messze jobban bejön mint bármelyik PIXAR alkotásé.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Estére talán lent lesz nekem is. Amúgy a 720p és 1080p között nincs akkora különbség. Ez abból adódik, hogy mindkettő tömörített Xvid, természetesen a felbontásuk más, de egyik sem igazi FULL HD...hiszen annak a tömörítése MPG1...ezért kell neki vagy 25 giga hely.

A Diamond DVD ripp egy borzadáj a 720p-hez képest. Javaslom mindenkinek a 720p-t a maga 2 gigájával, mert megéri a látvány miatt.

Hozzászólás ideje:

Zéé: mindkettő 1280x544 és 23,976 az FPS

Tatooine 720p

Tatooine 1080p

Sajnos ugyanolyan beállítottságú képet nem tudok mutatni, mert így is kb. másodpercenként 1 képet látok a gépem fejletlensége miatt :)

De még így is szebbnek látszik a 1080p-s verzió, a 720p kicsit sötétebb

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Kolmilán: Jól hitted, a soronkénti 1080 pixelpontos megjelenítés az valóban 1920x1080 as felbontás, ezt nevezzük FULL HD-nek, aminek a tömörítése MPG2. Az alant belinkelt Xvid tömörítések egyike sem rendes HD. A minőségük High Deff, a kép tűéles és csodaszép, de nem a gyári szabványnak megfelelő. Ettől függetlenül mind a kettő HD felbontású, mert nagyobb mint a DVD szabvány felbontása.

Hozzászólás ideje:
A Diamond DVD ripp egy borzadáj a 720p-hez képest. Javaslom mindenkinek a 720p-t a maga 2 gigájával, mert megéri a látvány miatt.

Sajnos nekem elég vacak a sebességem, így aztán egy giga feletti anyagokat mostanában már nem szedek, csak ritkán, így marad valami szimpla verzió. De inkább majd a dvd (mivel láttam moziban, aztán nem sürgős újra megnézni ilyen hamar), családtól kérem majd névnapomra :)

Hozzászólás ideje:
Én nem igazán látok különbséget a kettő között.

Én sem látok, szóval szerintem bármelyik jó, az szemem nem veszi észre az apró finomságokat :)

Hozzászólás ideje:

Nekem nagyon jó a gépem, csak a vinyóm kicsi, mindössze 40 gigás. Összesen 2 giga van szabadon, korongom meg nincs üres. Érdekes, hogy HD minőségben ez a film sokkal jobban tetszik, mint annak elötte moziban. A színek dinamikája, a textúrák és a modellek tökéletessége HDban nekem annyit tesz hozzá az élményhez, hogy 100 százalékot adok rá.

Így ebben a formájában 5 csillagot adok a filmnek, pedig szapultam a hibáit. DE amióta a sorozattal együtt értékelem, nos megváltozott a véleményem némely tekintetben. Természetesen a sorozat eddig leadott 5 része jobban tetszik a 22 perces bontás miatt. Már ki is néztem azokat a potenciális dolgokat, amiket makettben meg kívánok valósítani. :) A Malevolence zászlóshajót már el is kezdtem gyártani, jelenleg a bordázásnál tartok...60 centis a modell hossza.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Tegnap megnéztem másodszor is moziban a filmet. (Paks, VMK, II. helyár, 450 Ft :D ) A kezdést néptáncpróba zavarta meg, de végül leeresztették a vásznat. :D Az a jó, hogy nem vetítenek előtte reklámot. :D :D

Szerkesztve: - kolmilan

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ma újranéztem a filmet, már a közelgő DVD kiadásra hangolva. Azt kell mondjam nagyon jó még mindig! Remekül felvezeti a sorozatot, és az új karaktereket. Lényegében itt nyílik tér a külső területek csatározásaihoz, amiről végül is az egész CW sorozat szól. Már csak két hét.

• 5 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
Akik kimentik Amidalát azok milyen őrök? Van valamilyen jelzés a páncéljukon.

A szenátus jele van a vállvédőjükön. Ez az a klónlégió amibe Thire és a haverjai, Rys és Jek tartozik. Meg persze Fox parancsnok, aki volt a mozifilmben, meg a Hostage Crisis végén.

• 5 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Nemrég újból megnéztem a mozifilmet, és valami szemet szúrt... Ahsoka említi, hogy Rotta lázas, tűzforró. Odanyújtja Anakinnak, aki ráteszi a kezét, és megállapítja, hogy igaza van... Ez eddig okés, de ő a mechanikus kezét teszi Rotta homlokára...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.