Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Valami hasonlót várnék a BD-től. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Nem rossz, várjuk Adywant. Igaz, nem sieti el a srác, lassan 1 éve késik a Birodalom Adywan Release, na de sebaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Először is, annyiból mindenképpen kijár az elismerés a srácnak, hogy rengeteget melózott ezzel. Nekem egyébként tetszik, csak egyes Hoth és Bespin jeleneteknél egyszerűen hiányzik a szűrő és a feeling. Az összes többivel - beleértve Palpatine arcát - elégedett vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Nekem nagyon bejön az Adywan-féle képminőség (még az Antarktisz-szerű Hoth is). Kár, hogy az apróságokon elbukik az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Az apróságokban továbbra is csodásakat művel (fénykard, lézernyalábok, még a kék ionnyalábbal is megbékélek - bár vörösnek kéne lennie -, sőt, még az X-Wing kilövése is tetszik - a múltkor hiányoltam is, ugye, hogy a csillagrombolók csak "állnak" ), csak ne nyúlna bele ennél jobban. Most komolyan, mi a francért kellett Bespin épületeit kicserélni, vagy a hothi felszállóhelyen minek oda az ionágyú, ami el is sül, holott akkor az Echo bázis nemhogy már tökig ki volt ürítve, de a vezérlőt is cafatokra robbantották? Szép-szép a látvány, de nem is illik oda, és sikerült egy laza mozdulattal logikátlanná tenni a jelenetet. Gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Bár ez nem igazán apróság, konkrétan Jabba Ep4-es mellőzésére gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Bár ez nem igazán apróság, konkrétan Jabba Ep4-es mellőzésére gondoltam. Hát az az eredetiben sincs rajta. Valaki így, valaki úgy szokta meg. Adywan ahogy látszik, Jabba nélkül szokta meg a 4. részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Bár ez nem igazán apróság, konkrétan Jabba Ep4-es mellőzésére gondoltam. Csípem hogy kivesz és átszerkeszt dolgokat mert a szemét Lucas megváltoztatott mindent, aztán újraremixeli Ben és Vader csatáját a Battle of Heroes-zal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. A lézerek végre nem tűnnek rajzoltnak. Nagyon jól megcsinálta. A BR-en én is ezt várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. http://www.youtube.com/watch?v=zYESaFbcvQg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Jó lett. És végre amikor Luke kilép az átjáróból nem ugrik egyet a kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Elképesztő, mennyivel több élet van az alsó verzióban. Végre nincs rózsaszín fénykard sem. Ha valamihez ért a srác, az az apróságok kijavítása. Mondjuk már igazán kijöhetne a teljes film. Lassan annyi darab felkerül a YouTube-ra, hogy össze lehet rakni az egész epizódot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Adywan azt üzeni, hogy a film decemberre talán kész. Családi okok miatt késik sajnos ennyit. Ha minden igaz új maketteket is készítenek. Röviden ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Ha minden igaz új maketteket is készítenek. Akkor az már nem Star Wars lesz, hanem Ady-Wars. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. http://www.youtube.com/watch?v=uh4Uqf-wSJY&feature=feedu Ha jól tudom, akkor az aszteroidás jelenet még nem végleges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Tudom, mondtam már, de ez annyira tetszik. Az ionágyú még mindig tüzel, holott a vezérlőt már rég szétrobbantották, a lázadók meg ott gyülekeznek a főhangár bejáratánál... amiben Darth Vader és a Birodalmiak is ott vannak. Nyilván az ajtófélfának támaszkodva figyelik, hogyan rakodnak békésen a Lázadók. Gratulálok Adywan, te vagy a király!!! Viszont az aszteroidás jelenet szép. Különösen tetszik, ahogy a TIE-ok eltalálják a nagy aszteroidán a kiálló kis sziklát, és arról por szál fel. Meg a "barlangba" repülés új jelenete is jobb. Eredendően sincs vele baj, csak sokkal inkább tűnik úgy barlangnak, mint egy óriás kukacnak (főleg a végén, ott elvben a szájának kéne lennie). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Dzséjt, az nem tűnt fel, hogy magának a bázisnak több bejárata van? És nem csak az a hangár van ahol a Falcon volt meg pár hósikló egy-két x-szárnyúval. Az ionágyút meg hagyhatták automatán is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Dzséjt, az nem tűnt fel, hogy magának a bázisnak több bejárata van? És nem csak az a hangár van ahol a Falcon volt meg pár hósikló egy-két x-szárnyúval. Az ionágyút meg hagyhatták automatán is. Én csak azt nem értem, hogy miért kell "javítgatni" ott, ahol nincs mit. Aztán meg az elrontott jelenetet kell megmagyarázni miért is lehetett volna úgy. LOL! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Dzséjt, az nem tűnt fel, hogy magának a bázisnak több bejárata van? És nem csak az a hangár van ahol a Falcon volt meg pár hósikló egy-két x-szárnyúval. Az ionágyút meg hagyhatták automatán is. Ja, több bejárata, ez tiszta sor, és egyiken sem néz ki egy birodalmi sem? Hemzsegnek a birodalmiak a bázison, keresik a lázadókat, és az utolsó kap észbe: basszus, ott álltak az ajtó előtt, hát miért nem ott néztük? Ja, az ionágyú meg csak átkapcsolható automatic módba... a vezérlő szétrobbantása után? Mert előtte ugye nincs rá szükség, utána meg már nem lehet. Ez a jelenet így ebben a formában iszonyú gáz. Az értelmet lazán rááldozta Ady-isten-Wan Kenobi a látványra. A Transformersnél elmegy az ilyen, de azért ez egy másik kategória. Szép volt úgy az a jelenet, ahogy volt. Mondták, hogy minden menekülő húzzon a nemtommelyik szektorba, és én elhittem, hogy a nemtommelyik szektor a hófödte semmi közepén van, jó távol a birodalmiak által megszállt bázistól, melynek - feltételezésem szerint - a bejáratait szemmel tartják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. A birodalmiak egyfelől közelítettek a bázishoz, méghozzá a generátor felől, valszeg az ahhoz közeli bejáraton jutottak be a bázisra és onnan először a Falcont rejtő hangárhoz, míg a "hátsó" kapun szépen kiiszkoltak a Gallofree teherhajók és a kísérő vadászok. Ez az átalakított jelenet pedig megmutatta ez utóbbi mozzanat egyik fázisát. Szerintem igen látványosra sikeredett, végre nem a nagy homályból szállnak fel, hanem van élet körülöttük. Dzséjt, tartalék-rendszerről nem hallottál? Honnan tudod, hogy nem volt e segédreaktor az ionágyúhoz? Elméletileg ugye annak a legvégsőkig is üzemelnie kell ha támadás érné a bázist. Főleg egy evakuálásnál. Szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Én csak azt nem értem, hogy miért kell "javítgatni" ott, ahol nincs mit. Aztán meg az elrontott jelenetet kell megmagyarázni miért is lehetett volna úgy. LOL! Már akinek egy ilyet magyarázni kell, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. A birodalmiak egyfelől közelítettek a bázishoz, méghozzá a generátor felől, valszeg az ahhoz közeli bejáraton jutottak be a bázisra és onnan először a Falcont rejtő hangárhoz, míg a "hátsó" kapun szépen kiiszkoltak a Gallofree teherhajók és a kísérő vadászok. Ez az átalakított jelenet pedig megmutatta ez utóbbi mozzanat egyik fázisát. Szerintem igen látványosra sikeredett, végre nem a nagy homályból szállnak fel, hanem van élet körülöttük. Dzséjt, tartalék-rendszerről nem hallottál? Honnan tudod, hogy nem volt e segédreaktor az ionágyúhoz? Elméletileg ugye annak a legvégsőkig is üzemelnie kell ha támadás érné a bázist. Főleg egy evakuálásnál. Szerintem. És még mi szoktunk belemagyarázni dolgokat egyes jelenetekbe, eseményekbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Már akinek egy ilyet magyarázni kell, ugye? Bizony kell, mert ez szerintem is olyan erőltetett marhaság, aminek semmi de semmi értelme nincs, csak ha megerőszakolják. Teljesen jó volt a régi jelenet is, semmi szükség nem volt erre a toldásra szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Bizony kell, mert ez szerintem is olyan erőltetett marhaság, aminek semmi de semmi értelme nincs, csak ha megerőszakolják. Teljesen jó volt a régi jelenet is, semmi szükség nem volt erre a toldásra szerintem. Nálam nem rontott semmit rajta. El tudom fogadni ezt is mint azt, hogy a Birodalom miért nem lőtte ki először az ionágyút, vagy pl a lázadók miért nem küldték ki a lépegetők ellen a Y-szárnyúikat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. És még mi szoktunk belemagyarázni dolgokat egyes jelenetekbe, eseményekbe. Nem belemagyarázás, hanem következtetés vagy elképzelés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Ha jól tudom, csak a pajzsgenerátorokat lőtték szét a birodalmiak(az ionágyú vezérlőjére nem emlékszem hogy szétlőtték volna), majd ahogy Oldie írta, Vader vezetésével egy osztag, behatolt a bázisra, és a Falcont keresték. Szerintem amikor mutatják Vadert és a katonákat a bázison, akkor még csak ők vannak ott birodalmiak. Visszatérve az ionágyúra mi van ha több is volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Nem belemagyarázás, hanem következtetés vagy elképzelés. Aha, szóval, ha te magyarázod, akkor így nevezik, ha mi, akkor belemagyarázás. Értem én. A birodalmiak egyfelől közelítettek a bázishoz, méghozzá a generátor felől, valszeg az ahhoz közeli bejáraton jutottak be a bázisra és onnan először a Falcont rejtő hangárhoz, míg a "hátsó" kapun szépen kiiszkoltak a Gallofree teherhajók és a kísérő vadászok. Ez az átalakított jelenet pedig megmutatta ez utóbbi mozzanat egyik fázisát. Szerintem igen látványosra sikeredett, végre nem a nagy homályból szállnak fel, hanem van élet körülöttük. Dzséjt, tartalék-rendszerről nem hallottál? Honnan tudod, hogy nem volt e segédreaktor az ionágyúhoz? Elméletileg ugye annak a legvégsőkig is üzemelnie kell ha támadás érné a bázist. Főleg egy evakuálásnál. Szerintem. És volt tartalék vezérlő (ki beszélt itt reaktorról?), tartalék távkapcsoló, tartalék akkumulátor, tartalék vibrátor, tartalék energizer nyuszi, tartalék bankszámlaszám, amiről a lázadók - akiknek még üzemképes hósiklókra sem futotta - minden tartalék tartalékának a tartalékát fedezni tudják. Ami meg az "egy felől közelítettek" dolgot illeti. Egy, lövik a csillagrombolóikat egy olyan ágyúval, ami azonnal leemeli őket a csillagpettyes égről. Az egyetlen dolog, ami ennek az ágyúnak a levadászását meggátolta a pajzs, azt viszont már egy bázistámadással azelőtt leszedték. Szóval, miért is nem bombázzák szana-széjjel az ágyút? A válasz az eredetiben ott van: már rééééég nem működik akkor az ágyú. Az új, Ady-csodálatos-Wan Kenobi féle verzióban - hála neked, köszi! - sikerült még egy marhaságra fényt derítenünk. Másrészt, mivel már nincs pajzs, akár TIE vadászok egész serege (és akár még kukkoló csillagrombolók is) cirkálhatna már az égen keresve a bázis környékén lapuló lázadó suttyókat. Vagyis a Lázadók részéről logikusabb lenne jóóó távol lapulni a bázistól. Mentek abba a hangárba, amelyikben a Falcon dekkolt? Miért, honnan tudták, hol dekko a Falcon? Megsúgta nekik a vérnyúl? Vagy irányjelző vezette őket ERRE VAN A FALCON felirattal? Szerintem esélyesebb, hogy elkezdték átfésülni a bázis egész területét, és így sétáltak bele véletlen a Falcon meglepetésébe (aka: rejtett lézerágyú). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Ha jól tudom, csak a pajzsgenerátorokat lőtték szét a birodalmiak(az ionágyú vezérlőjére nem emlékszem hogy szétlőtték volna), majd ahogy Oldie írta, Vader vezetésével egy osztag, behatolt a bázisra, és a Falcont keresték. Szerintem amikor mutatják Vadert és a katonákat a bázison, akkor még csak ők vannak ott birodalmiak. Visszatérve az ionágyúra mi van ha több is volt? Mikor Han bemegy Leiahoz, hogy elráncigálja a transzportra, elég romos az a vezérlő, majd Han mondja is: "Hallottam, hogy eltalálták a vezérlőt." Korábbi jelenetben meg látható volt, hogy az ionágyút is onnan vezérelték. Ionágyúból csak egyetlen egy volt, hisz végig egyes számban hivatkoztak rá. Három AT-AT épségben elérte a bázist, ami azt jelenti, hogy nagyjából 120 rohamosztagos szált "partra" (40 katona lépegetőnként) az Echo bázisnál. Szerintem több, mint elég, hogy percek alatt bevegyék a majdnem üres bázist. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Mikor Han bemegy Leiahoz, hogy elráncigálja a transzportra, elég romos az a vezérlő, majd Han mondja is: "Hallottam, hogy eltalálták a vezérlőt." Korábbi jelenetben meg látható volt, hogy az ionágyút is onnan vezérelték. Ionágyúból csak egyetlen egy volt, hisz végig egyes számban hivatkoztak rá. Három AT-AT épségben elérte a bázist, ami azt jelenti, hogy nagyjából 120 rohamosztagos szált "partra" (40 katona lépegetőnként) az Echo bázisnál. Szerintem több, mint elég, hogy percek alatt bevegyék a majdnem üres bázist. És ez most mi? Belemagyarázás, vagy következtetés? Amúgy meg nem tök mindegy? Nézz amelyik tetszik, meg el tudod fogadni oszt csókolom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 25. Mikor Han bemegy Leiahoz, hogy elráncigálja a transzportra, elég romos az a vezérlő, majd Han mondja is: "Hallottam, hogy eltalálták a vezérlőt." Korábbi jelenetben meg látható volt, hogy az ionágyút is onnan vezérelték. Ionágyúból csak egyetlen egy volt, hisz végig egyes számban hivatkoztak rá. Három AT-AT épségben elérte a bázist, ami azt jelenti, hogy nagyjából 120 rohamosztagos szált "partra" (40 katona lépegetőnként) az Echo bázisnál. Szerintem több, mint elég, hogy percek alatt bevegyék a majdnem üres bázist. Már rég láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.