Lada Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. (szerkesztve) Egyet kell értsek Zééé-vel. Amit Adywan csinált, nekem sosem lesz része a Saganak, viszont tökéletesen rámutat arra, hogy meg lehet csinálni a régi részeket is úgy, hogy képileg passzoljon az új részekhez. Pl. nagyon tetszik tőle, amit a Birodalomban a párbajnál csinált. Az ilyenek jöhetnek. Szerkesztve: 2011. Július 13. - Lada Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. (szerkesztve) Én sem értem ezt az általános kiakadást. A srác tényleg nem bánt senkit azzal, hogy a saját szakállára dolgozik. Pénzt nem kér érte. Ilyen alapon az Ewok készítőit is szidhatnák egész estében, mert meggyalázta az SW világát. És? Senki sem kötelez arra, hogy megnézzük. Senki sem kötelez arra senkit, hogy Adywant istenítse. Nekem sem tetszett, amit csinált, és akkor? Kezdjem el már is fikázni? Minek. Túllépek rajta, és ennyi. Csak egy rajongói alkotás. Engem az zavar, hogy Lucas és az ILM elé van már helyezve a gyerek, mert kijavított pár trükköt. Alább jól láthatod mennyire megy a fényezése, és még ha van is benne igazság azért az túlzás. De lehet előremutató ez a sz*rjunk bele hozzáállás is, és adjuk a csávónak a pálmát. Én Lucas helyébe jól beperelném. Vagy még jobb, ha aBD-n olyat mutat, hogy Adywan fülét farkát behúzva elsunnyog. Az, hogy Te szó nélkül hagyod a dolgot a Te ügyed. De akinek van ellenvetése az had írja már le. Maximum akit nem érdekel nem olvassa el. Szerkesztve: 2011. Július 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. (szerkesztve) Én is le akarok hidalni a BR kiadástól. Nyilván csudajó lesz, még akkor is, ha nem minden hiba kerü majd kikupálásra. Akármilyen is lesz viszont, egy biztos, Adywannak soha nem kell majd szégyenkezni...soha. A véleményét meg persze hogy mindenki leírhatja. Bár az szerintem kicsit erős, hogy lef@szozzák, meg a pokolba kívánják. Egy embert, egy rajongó társunkat, aki senkinek soha nem ártott...akinek az SW iránti szeretete a mindene. Nem is tudom....talán ezt nem kéne. Szerkesztve: 2011. Július 13. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Én is le akarok hidalni a BR kiadástól. Nyilván csudajó lesz, még akkor is, ha nem minden hiba kerü majd kikupálásra. Akármilyen is lesz viszont, egy biztos, Adywannak soha nem kell majd szégyenkezni...soha. A véleményét meg persze hogy mindenki leírhatja. Bár az szerintem kicsit erős, hogy lef@szozzák, meg a pokolba kívánják. Egy embert, egy rajongó társunkat, aki senkinek soha nem ártott...akinek az SW iránti szeretete a mindene. Nem is tudom....talán ezt nem kéne. Küldjél neki virágot. Amúgy tudhatod, hogy az SW rajongók között is mennyi elmebeteg rohangál... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Milyen kis apróság és mégis foglalkoznak vele. Nekem eddig fel sem tűnt a hiánya http://www.youtube.com/watch?v=Vl2DwNPSA-A Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. (szerkesztve) "Küldjél neki virágot. Amúgy tudhatod, hogy az SW rajongók között is mennyi elmebeteg rohangál..." -ez jó, ez tetszik! Valóban sok a furcsa, néha idegesítő ember akár a rajongók között is, de Adywan nem tartozik közéjük. Viszont nem győzöm hangsúlyozni, hogy a vitát nem Ő generálta. Az Ő célja az volt, hogy bemutassa, házi eszközökkel és nem kis kreativitással is lehet nagyot alkotni. Ezzel megtörte a halgatás jegét...feloldotta a 2004-es kiadást övező érinthetetlenséget. Ő volt az, aki nevét válalva ki merte mondani, hogy a Lucasfilm fél munkát végezett a DVD kiadással és ezt nem csak kimondta, hanem demonstrálta is. Ezért lett Ő céltáblája azoknak a rajongóknak, akik töretlenül hisznek a Lucasfilm jótéteményességi szolgálatában. Nekem sem tetszik, hogy kivágott bizonyos dolgokat, hogy a Ben kunyhójában zajló jelenetet felcserélte...persze, hogy a régi dramaturgiailag ezerszer jobb volt. Nem tetszi, hogy kivágta a végre jól kinéző CGI Jabbát és még sorolhatnám. De a TIE vadászok megjelenése, a Yavin feletti csata, a fénykardok színe, a hátterek variálása, a tükrözött jelenetek megfordítása...és még sok apróság bizony nagyon megnyerte a tetszésemet. ÉS ha megnézem az Ő változatát, keserű mosoly kúszik az arcomra....bekár hogy ezt a ziccert a Lucas kihagyta. Szerkesztve: 2011. Július 13. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Vállalata a nevét? Hogy hívják?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. (szerkesztve) Adrian Sayce....rajta van a borítón. Szerkesztve: 2011. Július 13. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Adrian Sayce....rajta van a tokon. Na ezt rosszul tette, hamarosan beállít majd a rabomobil. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Az, hogy Te szó nélkül hagyod a dolgot a Te ügyed. De akinek van ellenvetése az had írja már le. Maximum akit nem érdekel nem olvassa el. Hát írja. Csak számomra érthetetlen, hogy miért kell ezen kiakadni, ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. (szerkesztve) Na ezt rosszul tette, hamarosan beállít majd a rabomobil. De a borítót is Ő festette! Ez azért nem kis teljesítmény...nagyon tehetséges a srác...aki ilyet tud festeni (és ez nem gagyi Photoshop hanem rendes festmény), arra mást nem is tudok mondani. Szerkesztve: 2011. Július 14. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Ajha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. A téma fellendülésének hatására megnéztem egy-két jelenetet az Adywan féle verzióból youtube-on. Összességében tényleg ügyes a srác, de azért Alderaan felrobbantása kicsit komikusan hat az ő elképzelésében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Érdemes jóminőségben megnézni DVD-n, Alderaan pedig (ha a Jar-Jar-ost láttad) csak egy tesztshot, nem került bele a végső változatba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Mutatós borító, eddig még nem volt hozzá szerencsém. Tény, hogy tehetséges a srác. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Mutatós borító, eddig még nem volt hozzá szerencsém. Tény, hogy tehetséges a srác. Nehogy elhidd már, hogy ő csinálta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. (szerkesztve) Adywan újra megmutatta hogy a kisebb átalakítások eléggé fekszenek neki. http://www.youtube.com/watch?v=xVZqn3tMXdk Szerkesztve: 2011. Augusztus 18. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Mire elkészül megjelenik a Br-lemez és hiába dolgozott eddig rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Mire elkészül megjelenik a Br-lemez és hiába dolgozott eddig rajta. Ő biztos ezt fogja nézni. Egyébként várja a BD-t, azt írta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Egyébként várja a BD-t, azt írta. Talán azért mert azt is át akarja majd alakítani. Lehet hogy a mostani akciójával melegít be hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Talán azért mert azt is át akarja majd alakítani. Lehet hogy a mostani akciójával melegít be hozzá. Na még csak az kellene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 18. Na még csak az kellene. Sose lehet tudni. Talán ő is szereti a rókabőrt. Ha egy üzlet beindul... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Új klip http://www.megaupload.com/?d=OIZP19AJ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 14. Tudja valaki, hogy elkészült már Adywan ezzel a résszel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 2. A kérdésem még továbbra is fennáll. Tudunk valamit a rész elkészültéről? Csak klippeket találok belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 2. (szerkesztve) Ha minden megy a tervek szerint, akkor idén kész lesz. Amúgy itt egy lista a tervezett változtatásokról kiegészítve néhány kilppel Szerk.:Amúgy nem rég töltötte fel a feljavított aszteroida-mező jelenetet http://vimeo.com/96140016 Véleményem szerint a legtöbb helyen fényévekkel jobban néz ki, mint a hivatalos verzió Szerkesztve: 2014. Június 2. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 3. (szerkesztve) Köszi! Mindenképpen érdekel majd ha elkészül. Az aszteroida üldözés fenséges! A dobozokat teljesen eltüntette, plusz az effektek is ízléses megjelenést kaptak. Így tökéletes. SZERK: Az EPIV nincs meg esetleg BD változatban? De nem az első verzió, hanem ami közelebb áll az eredetihez. Szerkesztve: 2014. Június 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
literator Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. (szerkesztve) Még szombat este tette fel Adywan az ESB-Revisited-et, egyelőre 720p-ben, de még jön pár verzióban. Érdekes cucc lett, sok jópofasággal, és pár kihagyott lehetőséggel. Tölthető szeletekben innen: https://cloud.mail.ru/public/DP66/FUp5ZHnkY vagy torrent file-ként innen: http://s000.tinyupload.com/?file_id=08134263844533661154 Vélemények? Szerkesztve: 2017. Augusztus 16. - literator Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. (szerkesztve) Régóta vártam rá, kösz szépen. Hétvégén megnézem. Nagyon kíváncsi vagyok rá. Szerkesztve: 2017. Augusztus 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Adywan - Avatar 2 1:0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.