Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

TOP32 #6 Cassian Andor vs. Bo-Katan Kryze

Star Wars Winter Madness Top32 6 25 felhasználó szavazott

1. 1. Ki jusson tovább?

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2023-10-27 17:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Bo Katan, mert érdekes a karakterútja, menő és szexi. Andor számomra elmarad tőle a "szimpla" tragikus életútjával és sorsával és leírom magamnak is, hogy a karaktert kell most vizsgálni, nem a sorozatát. 

Hozzászólás ideje:

Cassian karakterét konkrétan nem szeretem, kifejezetten unszimpi szóval kb bárkivel lenne most egy ringben, ellene szavaznék.

Hozzászólás ideje:

Elég nehéz, mert mind a ketten egy negatívabb megítélésből lett hős (Cassian), vagy vezető (Bo-Katan). Mind a kettőt kedvelem, igazából nagyon nehéz választani mert szívem szerint továbbjuttatnám őket. Talán a Halálcsillag elleni önfeláldozása most még Bo-Katan elé helyezi Andort. Szóval most egy hajszállal ő nyer nálam.

Hozzászólás ideje:

Az előttem szólóhoz hasonlóan én is vacillálok, és pont azért, mert mindkettő negatívban indul. Persze azért van különbség. Cassian sosem szolgálta a gonosz oldalt, és bár gyilkos volt, mindig vagy olyanokat ölt meg, akik rászolgáltak a halálra, vagy a gyilkosság magasabb érdekeket szolgált. Ellenben Lady Kryze terrorista volt, ártatlan embereket terrorizált és egy huzamosabb ideig nem csak a szeparatistákkal, de közvetlen Sith-ekkel és gyilkosokkal, drog- és rabszolgakereskedőkkel állt szövetségben. Mégis inkább Bo-Katanra teszek, mert Cassian stabilan megtartotta ezt a jelemvonását. Az Rogue One elején ugyanúgy lövi hátba a sérült bajtársát, mint ahogy az Andor elején agyonlövi a korrupt és erőszakos hatósági embert. Ugyanúgy látni, hogy nem hidegvérrel tette, megrendítette a dolog, de ugyanúgy gyorsan tovább is tud lépni rajta. Amiben fejlődött, hogy eme képességeit önös érdekek helyett a Galaxis jobbá tételének eléréséért hasznosítja.

Ellenben Bo-Katan túlnőtt eme "gonosz" személyiségén, képes volt továbbfejlődni mind jellemében, mind nézeteiben. Sokkal nagyobb utat tett meg, mint Cassian - persze erre sokkal több ideje is volt. Plusz Kryze kisasszony életútja tragikusabb, és sok embert nem a jó irányba sodorna mindaz, amit ő elszenvedett, de még ezekkel együtt is képes volt felülemelkedni önmagán.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Izgalmas, és már nincs is hátra sok szavazó. Persze még lehet átszavazás is. Dzséjt értékelése a karakterekről elgondolkodtatott.... 

Átszavazás? Világosíts fel! 

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Megváltoztathatod a szavazatod.

Nem is tudtam. De igyekszem úgy dönteni, hogy ne legyen rá szükség!

Hozzászólás ideje:
57 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ez @csoli1138 műve! :lol:

Nos annyiban, hogy írtam neki egy privit, hogy megy már a top 32, és nyomkodhat, ahogy tette már korábban is madnessben. De eskü nem befolyásoltam!! 

• Donát megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.