JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Hozzászólás ideje: 2015. November 1. (szerkesztve) Ez tényleg szép teljesítmény A havi beérkezett hozzászólások rekordja lehet decemberben meg is fog dőlni Szerkesztve: 2015. November 1. - JakeSully Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Remélem így lesz. Az eddigi csúcs 2009. decemberében volt, 5996 hozzászólás. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Biztos vagyok a decemberi rekordban! De októberről nem is gondoltam volna. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Egy kérdés videók linkeléséről / beillesztéséről. Nekem spec. nem nagy teljesítményű a gépem (úgy is mondhatnám, érzékeny a lelke) és ha egy olyan oldalt tölt be ami tele van beszúrt youtube-okkal, az néha meglátszik rajta. Főleg persze ha mást is nézek közben a fórumon kívül. Szóval nekem az lenne a jó ha mindenki https: -ként hagyná a videókat, leírná hogy mi van a link mögött, és eldöntöm hogy megnézem-e. Mást meg gondolom idegesít, hogy ott egy videónak kéne lennie, de csak egy linket lát. Teljes joggal kijavítja a https -t http - re és egyből működik a videó. Van erre esetleg valami konszenzus? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Mindenki úgy teszi be ahogy neki jól esik, de a videók vannak elsőbbségben. Egy megoldás van, ha fejleszted a géped. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Sajnos ennek ez az egy megoldása van. Eleve, szerkeszteni egy hozzászólást csak a hozzászóló, az admin és a moderátorok tudnak. Másrészt, hadd ne kötelezzünk már mindenkit arra, hogy egy ember elavult gépe miatt nézze és tegye be bonyolultabban a videókat. Hát azért, na... Arról a technikai részről nem is beszélve, hogy kevesebb memóriát és proci teljesítményt fog le, ha itt van néhány videó beillesztve, mintha új ablakban megnyitnád/új oldalt töltesz be. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Pont ezért kérdezem. Egyedül vagyok-e vele? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Néha nekem is baj, mert lassú a gépem. Én viszont nem szólok, hanem lecserélem a gépem. Jövő májusig kibírom így is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Remélem így lesz. Az eddigi csúcs 2009. decemberében volt, 5996 hozzászólás. Ezt mi tudjuk nézni, vagy csak te látod? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Csak én látom mert admin felületen van. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Hozzászólás ideje: 2015. November 2. A visszaszámláló másnál is behalt, vagy csak nálam? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Nálam jó. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Most már nálam is. Furcsa... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Néha lefagy, főleg ha sokszor frissítesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Csak most látom, hogy tegnap megdőlt a látogatottsági rekord. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Csak most látom, hogy tegnap megdőlt a látogatottsági rekord. Tényleg. De miért? Mi volt tegnap este 8-kor? egy új tv-spot? Azthittem egy házi díjátadó, vagy egy új trailer, esetleg maga film utáni időszak lehet ilyen rekord-döntögető.. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Nem lehet, hogy a Rebels felirat vonzotta ide az embereket? Vagy ide csak a regisztrált felhasználók számítanak? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Mindenki számít aki ide fellép. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Szerintem az is lehetséges, hogy az új trilógia hatására többen kezdtek érdeklődni a Star Wars iránt, aki nem is olyan nagy rajongó(vagy egyáltalán nem) azt is érdekli mi folyik a film körül, mik az új hírek és ez egy elég jó hely eme érdeklődés kielégítésére. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Bizonyára decemberben megdől még párszor! Válasz
DarthKirk Hozzászólás ideje: 2015. December 13. Hozzászólás ideje: 2015. December 13. (szerkesztve) Sziasztok Most hallgattam meg a podcast 2-t, Riddick elküldte nekem (itt is köszi, Riddick! ) . Egyrészt megint olyan beszélgetés volt, ami annak ellenére, hogy nem tartom magam SW-fannak, lekötötte a figyelmem. Másrészt pedig, mivel megint mindig be akartam csatlakozni a beszélgetésbe ( ), és biztos nem csak én vagyok ezzel így, javaslom, hogy legyen topikjuk külön a podcast(ok)nak is. Tartalmas, jó kis beszélgetések ezek, amik bizony rövidek (igen, tudom, hogy másfél - 2 órásak, de akkor is), klassz lenne, ha lehetne legalább itt folytatni, illetve az ott elhangzottakra reflektálni utólag a hallgatóknak is Szerkesztve: 2015. December 13. - DarthKirk Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. December 13. Hozzászólás ideje: 2015. December 13. Szia! Nagyon örülök, hogy tetszett és újra itt vagy a fórumon! Bizonyára elkerülte a figyelmedet (semmi baj, hisz új vagy még itt és nem látod át a teljes fórumot még) már van topikja, amit ITT meg is találsz! Várjuk a hozzászólásaidat oda is! Válasz
DarthKirk Hozzászólás ideje: 2015. December 13. Hozzászólás ideje: 2015. December 13. Szia, Riddick Tényleg tetszett, és valóban elkerülte a figyelmemet, pedig átnéztem a fórumot, mielőtt szóba hoztam, de ezek szerint vaksi voltam Köszi! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Látom a visszaszámláló már a VIII. epizódra állt át. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Bizony, mostantól az a cél. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Szegény Rogue One. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Előbb még bizonyítania kell Storiesnak. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Egyébként így a 7 után várható változtatás az oldal dizájnján? Esetleg új bolygó vagy szereplő a fenti trió mellé? Vagy inkább majd csak a ST után? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Ez jó kérdés, egyelőre még nem gondolkodtam rajta. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Mondjuk lehet több karakter már sok lenne. 3 trilógia, a 3 legfontosabb arccal. Qui-Gon mester lehet leszolgálta a magáét? Rey-t szívesen elfigyelgetném ott fent, csak nehogy aztán másképp fusson a 8-9. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.