Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Én nem szeretnék ezzel foglalkozni. A közeljövőben változások lesznek, talán majd akkor ez is megoldódik. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. (szerkesztve) Amúgy a yahoo is ugyanúgy először átdob a http ://url4short.info-ra Szerkesztve: 2017. Július 5. - Nabopolasszar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Engem nem dob sehova csak ide. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Engem is a 4shortra dobott először. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Persze én mobilról próbáltam. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Én nem szeretnék ezzel foglalkozni. A közeljövőben változások lesznek, talán majd akkor ez is megoldódik. Milyen változásokra gondolsz? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Július 26. Hozzászólás ideje: 2017. Július 26. Át akartam mozgatni a legfölső hozzászólásom a Sorozatok topikból a Game of Thrones topicba, beírtam az ID-ját, erre eltűnt az éterben. Van ötletek, hogy mi történhetett vele? 2248-at írtam. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Ott van az! Csak időrendi sorrendbe teszi úgyhogy most a tiéd a legelső hozzászólás Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Ott van az! Csak időrendi sorrendbe teszi úgyhogy most a tiéd a legelső hozzászólás Közben rájöttem. Elég viccesen jött ki így. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Ja, ezért nem mozgattam át a korábbi hozzászólásokat (erősen gondolkodtam rajta, hogy legalább ezen évad hsz-eit átpakolom), de furán festett volna, hogy megannyi poszt után jön a topicindító poszt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Az nem feltétlenül baj. Szerintem legalább az új évad posztjait érdemes lenne átpakolni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Én sem éreztem bajnak, csak furának - tudod, ha valaki az elejétől olvassa, lehet felvonja a szemöldökét. De most, hogy Donát átrakta a sajátját, a dilemma megoldódott. Át is pakolom majd a posztokat, de jelenleg a netem sajnos annyira stabil, mint egy alapjaiból kirúgott ház, plusz dolgozom. Délután - ha valaki nem előz be - átpakolom őket (ha a net is úgy akarja...). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Nem hajt a tatár, ráér. Az lenne az igazi, ha minden ilyen poszt átkerülne. Egyébként nem megoldhatatlan. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Nem megoldhatatlan, csak kellene rá némi felesleges szabadidő. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. A kereső kidobja a posztokat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Nem is azzal lenne a gond, hanem a posztok számával. Azért az elmúlt években elég sokat írtunk róla, és azokat egyenként kipipálgatni (ráadásul nem feltétlen van mindegyikben megemlítve a releváns kulcsszavak, szóval még válogatni is kell). Azért elég nagy vállalkozás lenne, egyelőre megelégszem azzal, hogy átpakolom az idei évadot. Szerk.: átdobtam 104 posztot, ez is combos azért már. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Július 27. Mammut meló az biztos. A 100 is szép. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Bug-os lehet a fórum, mert nem találok két altémát: http://port.hu/adatlap/film/tv/star-wars-ewoks-harc-az-endor-bolygon-ewoks-the-battle-for-endor/movie-122551 http://www.filmkatalogus.hu/A-batrak-karavanja--f22516 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Ottvan az, csak keresni kell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. (szerkesztve) Ezúton szeretném értesíteni a fórumtagságot ama változásról, amely egyúttal a fórum üzemeltetését is érinti. Mától kezdve Dzséjt is admin rangra emelkedett, így a jövőben közösen finanszírozzuk és visszük az oldal dolgait. Ezentúl ha bármilyen kérdés kérés van, hozzá is lehet fordulni bizalommal. Szerkesztve: 2017. Augusztus 6. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Kiváló lépés volt, és gratulálok Dzséjt Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Gratula. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Beköszöntött a Diarchia korszaka. Gratulálok Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Nem meglepő lépés, teljességgel kiérdemelt. Gratulálok, Dzséjt! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 7. Köszi mindenkinek. Remélem, felnövök a feladathoz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 7. Long may he reign! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 8. (szerkesztve) Bomarr légyszi törölj a postaládádból. Köszi. Ha lehet majd többet is mert két téma van. Szerkesztve: 2017. Augusztus 9. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.