Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Zárva volt? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Köszike még egyszer. Ody, igen, nem tudtam beírni semmit se. De mostmár minden jó. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. @Darth Porg vajon mikor veszi észre az új emblémát? 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. Milyen emblémát, Drágaszág, milyen emblémát? 4 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. 10 perccel korábban, Darth Porg írta: Milyen emblémát, Drágaszág, milyen emblémát? Csekkold a hozzászólásra kapott értékeléseket. Szerk.: Lehet nyomnod kell egy ctrl+f5-öt. 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. IMÁDOMMM! 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Július 11. Hozzászólás ideje: 2018. Július 11. Jó a vissza számláló! Nekem ne tetszene? 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Július 17. Hozzászólás ideje: 2018. Július 17. A "Külvilág" alfórumon belül a "DC és egyéb képregények" topicot illetően lenne egy javaslatom. Mivel nem igazán pörög az a topic, mellesleg szinte alig néhányan írunk csak oda, szerintem össze lehetne vonni a "Könyvek" topickal. És akkor lenne egy "Könyvek és képregények" topic. Mit szóltok? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 17. Ez Revan topikja, és egyébként is két külön kategória. Nem támogatom. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Július 17. Hozzászólás ideje: 2018. Július 17. (szerkesztve) Én sem, értelme sincs, úgy is fogalmazhatok, hogy abszolút kizárt. A könyv topic jól megy, ha abba belesúvasztjuk a képregényest (aminek köze sincs hozzá, ezért nincs értelme), örökre elveszik, mert még annyian sem fognak hozzászólni. El van az ott magában. Ha eltűnik a süllyesztőben, hát eltűnik. Szerkesztve: 2018. Július 17. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Amint látjátok birodalmi ikonok kerültek a szekciók elé. Maradjon ez vagy állítsuk vissza a régire? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Én azt hittem, hogy ez volt eddig is. Szerintem jól néz ki. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Nekem tetszik, talán lehetne az is sárga színű, de így is jobb, mint ami volt eddig. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. A szín ugyanaz maradt. Olvasott - szürke, olvasatlan - sárga. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Nekem tetszik így. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Már visszaállítottam. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Már visszaállítottam. Miután mindenkinek tetszett, aki mondott valamit? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Mást csinálunk majd oda. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. 2018. 07. 01. - 20:42, pb69 írta: Bár emojiknak tényleg tök jók lehetnek ezek, de a véleményezésre alkalmatlannak tűnnek. Egyelőre pont az eddig még hellyel-közzel működőképesnek tűnő jelek lettek lecserélve olyanokra, amik nagyban tényleg jól passzolnak a jelentéshez, viszont kicsiben én még gépen se látok belőlük szinte semmit. A legelején hasonlóan vélekedtem, de így, pár hét/nap elteltével megváltozott a véleményem. Valóban nem kivehető számítógépről, hogy Han vagy Padmé milyen fejet vág, viszont egy idő után megszokod, és az agyad automatikusan hozzákapcsolja Han fejéhez, hogy az a zavaros, vagy Padmé fejéhez, hogy az a szomorú, stb. Feltételes reflex, vagy minek is nevezik. Egyébként egyáltalán nem rosszak, sokkal jobban passzolnak szerintem a fórumhoz, mint a szmájlik. Amúgy meg a porgért pacsi jár! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. A háttérről szeretnék egyet kérdezni: látom hogy van sok variáció. TCW és Rebels is lesz majd valamikor? Emlékszem, régebben volt egy kis ideig az utóbbi, de azóta látom eltűnt. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Erről nem tudok nyilatkozni egyelőre de elképzelhető ha többen is szeretnék. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. (szerkesztve) A hátterek kicsit problematikásak, mert hat képet lehet feltenni. Ami kevés. Jó lenne minden filmből egy, és a két animációs sorozatból is (meg másból, a jövőbeli produkciókból), de sajnos ennyiből kell gazdálkodnunk. A váltás persze közkívánatra lehetséges, ugyanakkor észben kell tartani, hogy ha sokan akarnak újat, lehet sokak kedvencét kell kivennünk. Szerkesztve: 2018. Július 21. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Ebből a hatból mondjuk én kettőt lecserélnék. Az egyik a TLJ poszter (két TLJ-s kép van fent), a másik pedig a TESB poszter ami jól mutat önmagában, de itt háttérnek nem való. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Én az utolsó kettőt (Scariff, októberi TLJ poszter) Felül még jó de ha legörgetek a háttér fehér, és még a posztjaink "doboza" is, így nekem nagyon kellemetlen érzést kelt. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. A coruscantost imádom. Az remélem marad 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Olyan kérdésem lenne, hogy mikor valaki értékeli a hozzászólásomat, vagy válaszol rá, akkor van egy hangeffekt az értesítésről. Ezt ki lehet cserélni, pl. a fénykard aktiválás hangjára vagy bármi hasonlóra? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. @luke19 Megmondom neked, halvány lila gőzöm sincs. Szerintem ez a hang nem a fórum sajátja hanem az eszközé amit használsz. De majd utána nézek. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. (szerkesztve) Már felvetettem én is korábban ezt. Nem hiszem hogy az eszköz hangja lenne, minden eszközömről ugyanaz a hang. Nem az asztali értesítés hangjára gondolok, azt az se tudom milyen, mert nincs beállítva. Szerkesztve: 2018. Július 21. - Yoda József 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 25. Miss Karrde! Légyszi törölj a postaládádból. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.