Ugrás a kommentre

Vélemények és javaslatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
31 perccel korábban, Donát írta:

Minden mobil más. Az enyém iPhone, lehet azzal van baja.

Nekem is iPhone-om van és simán hagyja a példákat posztolni. Szóval nem az OP rendszer lesz a gond.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Jó kérdés. Az biztos, hogy ez valami lokális probléma, hiszen csak néhány készüléken jelentkezik. Én arra tudok gondolni, hogy esetleg a telefonon a sütik nem frissültek még. De ez csak egy vad találgatás egy amatőrtől. Esetleg valami böngészőbeállítás.

A múltkoriról azért tudtuk, hogy szervergond, mert sokaknál jelentkezett, és mindenféle készüléken. De mindjárt megnézem a tabletemet, az androidos, viszont már hónapok óta nem használtam, szóval itt tuti nem frissültek a sütik jó ideje.

Szerk.: yep, nálam tabletről is engedi a hozzászólást.

Szerkesztve: - Dzséjt
Hozzászólás ideje:
2024. 06. 18. - 17:21, Dzséjt írta:

Jó kérdés. Az biztos, hogy ez valami lokális probléma, hiszen csak néhány készüléken jelentkezik. Én arra tudok gondolni, hogy esetleg a telefonon a sütik nem frissültek még. De ez csak egy vad találgatás egy amatőrtől. Esetleg valami böngészőbeállítás.

A múltkoriról azért tudtuk, hogy szervergond, mert sokaknál jelentkezett, és mindenféle készüléken. De mindjárt megnézem a tabletemet, az androidos, viszont már hónapok óta nem használtam, szóval itt tuti nem frissültek a sütik jó ideje.

Szerk.: yep, nálam tabletről is engedi a hozzászólást.

Igen, valószínűleg valami telefonhoz kapcsolódó süti lesz. Tegnap töröltem a gyorsítótárat, de nem oldotta meg. Ma sikerült hozzászólnom telefonról. Jó ég tudja mi változott...

• 1 hónappal később...
  • 3 héttel később...
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ez mi?   Ezt írta ki miközben csak egy youtube trailert akartam berakni. Semmilyen karaktert nem írtam be csak a youtube-videó linkjét raktam be. Ha jól emlékszem Donátnál már volt ilyen probléma. Eddig nálam ilyen sosem volt.

"A megadott érték olyan karaktert tartalmaz, amely nem engedélyezett, például egy hangulatjelet."

Hozzászólás ideje:

Ritkán, de tesznek a címekbe különféle hangulatjeleket, amik átkerülnek a beágyazásra kerülő kódba. Ám mivel azok nem univerzálisak, így nem tudja minden online felület olvasni. Így ez a fórum sem. Ha bemásolod a youtube videót, a "Forráskód"-ra kattintva gyorsan megtalálhatod az emotikont és törölheted, utána már hibaüzenet nélkül megoszthatod a videót.

7 perccel korábban, Dzséjt írta:

Ritkán, de tesznek a címekbe különféle hangulatjeleket, amik átkerülnek a beágyazásra kerülő kódba. Ám mivel azok nem univerzálisak, így nem tudja minden online felület olvasni. Így ez a fórum sem. Ha bemásolod a youtube videót, a "Forráskód"-ra kattintva gyorsan megtalálhatod az emotikont és törölheted, utána már hibaüzenet nélkül megoszthatod a videót.

Köszi.  Közben találtam egy másik csatornát a trailerhez és azt sikerült beilleszteni. Valóban annak a videónak a linkjében mely a hibát kiírta, volt egy gombajel is. A másikban ez nem volt.

Szerkesztve: - Frenkie
Hozzászólás ideje:

Rixon videóinál is ez szokott lenni. 

Más. Megint felmerült egy tagunknál az a probléma, ami korábban nálam is. Nevezetesen, hogy nem tud belépni a fórumra. Ezt a hibaüzenetet kapja:

460315997_1094958778872072_6479686658998

A problémát egy hibás süti okozza. Amennyiben ezt a hibát tapasztalnátok, akkor a chrome alatt a Beállítások->adatvédelem és biztonság->böngészési adatok törlése->cookie-k és egyéb webhely adatok menü pont alatt lehet törölni az adatokat. Ezután elvileg újra látogatható az oldal.

Hölgyeim és uraim, kedves fórumozó társaim! Újabb év telt el, így újfent aktuálissá vált a webtárhely éves és a fórummotor féléves megújítása. Előbbi 65 846 ezer forint (erről már megérkezett a díjbekérő), utóbbi pedig körülbelül 25 000 forint lesz (a pontos összeget a díjbekérőig nem tudjuk, mert függ az árfolyamtól - áprilisban 21 157 Ft volt). A fórumnak jelenleg 32 047 forintja van, imigyen, mint korábban, ezúttal is szívesen vesszük támogatásotokat, hogy a fórum tovább üzemelhessen. A jó hír, hogy ezután már csak a fórum skin féléves megújítása lesz novemberben, ami 3500 forint körül szokott mozogni.

A fórum fenntartásának pontos, tételes költségvetést ide kattintva (vagy fent a kiemelt hozzászólásnál) olvashatjátok. A kiadásokat igény esetén számlával tudjuk igazolni.

Minden támogatásért hálásak vagyunk, legyen szó akármekkora összegről, hisz ez a fórum nélkületek nem működne!

http://paypal.me/swsaga

Szerkesztve: - Dzséjt
Hozzászólás ideje:

Igen, és sajnos ezek a költségek csak növekednek, hála az inflációnak. Mindazonáltal már rég lehúztuk volna a rolót ha ti nem vagytok! Köszönünk minden múltbeli és jövőbeni támogatást!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.