Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi skacok! :) Magad uram ha szolgád nincs alapon, nekem kellett megcsinálni. Bár nem volt teher, mert mindig is érdekeltek a számtech dolgok, kis affinitásom is van hozzá. :D Igazság szerint köszönettel tartozom @Odumin-nak is, mert az utolsó napokban kaptam tőle hasznos tanácsokat! Szóval köszönöm!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Korábban jeleztem, hogy a fórum nagy változások előtt áll. Jelentősen átalakul és kibővül, már persze ha a támogatók is rábólintanak, hisz ez kissé több anyagi ráfordítással is jár. :) Ezzel kapcsolatos az új részleg, ami csak a fórum támogatóinak elérhető, így a jövőben az anyagi dolgokról ott fogunk számot adni. Egyrészt ez így fer, másrészt nem gondolom, hogy az anyagiakhoz a támogatókon kívül másnak is köze lenne. :) Mindenki aki a jövőben pénzügyileg szponzorálja a közösséget, automatikusan be tud majd lépni a támogatói részlegbe.

A bővülés egyébként hozhat olyan opciókat, amik a támogatóknak előnyökkel járhat. Ilyen a Piac és a Blog lehetőség, ami lehetővé tesz az oldal keretei között végzett kereskedelmi tevékenységet, vagy akár saját blog vezetését is. Ezekről bővebbet majd csak az oldal frissítése után tudok mondani, addig csak esetleges lehetőségként tekintsetek rá.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Újfent megjelent a kék sáv az oldal tetején, ami egyet jelent az újabb szponzorációs időszak kezdetével. Előre is köszönjük a segítségeket!

A fórum anyagi helyzetének alakulását a https://swsaga.hu/forum/122-a-fórum-támogatása/ szekcióban lehet követni mindazoknak, akik támogatják a közösséget.

• 3 héttel később...
  • 1 hónappal később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2025. 05. 27. - 21:23, Ody Mandrell írta:

Bő egy hónap van még a fórum motor éves költségének fizetéséig. Aki még szeretne támogatást nyújtani, továbbra is megteheti a paypalon. Link az oldal tetején lévő felhívásban.

Ez továbbra is aktuális. Még hat nap van az újításig, a hiányzó összeg pedig 26 ezer forint. Ebből lejön 12 ezer, @Frenkie támogatása, ami technikai okok miatt még nem érkezett meg. Ezzel együtt is hiányzik még 14 ezer körüli összeg. Sajnos annyi kiadásom van mostanában, hogy nem tudom kipótolni a hiányzó részt. Így amíg nem ez nem rendeződik, nem fog frissülni a fórum.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A napokban (lehet, hogy már ma) elkezdődik a fórum konverziója az 5-ös verzióra. A művelet igen kényes, ezért az időtartama is kétséges. Pár órától, akár napokban mérhető leállás is elképzelhető. Szóval ha huzamosabb ideig nem lesz elérhető a fórum, ne ijedjetek meg. :) 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ezt is megértük, ezennel elindul a megújult fórum! yeah Akik nem szeretik a nagy változásokat azoknak jó hír, hogy alapjában véve a fórum funkciói a megszokott mederben maradtak, persze azért akad változás is.

A legfőbb átalakulás a főoldalon történt, ahol egy teljesen új rendszerben láthatjátok a különböző témákat. Túl sok volt már az egyedi szekció, így elkerülhetetlenné vált a sűrítés. Szerintem sokkal átláthatóbb lett így. Voltak átszervezések is, de ezeket mindenki látni fogja. Talán a legnagyobb változás, hogy az EU két ága egy szekcióba került, amiben immár külön szelektálva vannak a könyvek, képregények, játékok, stb.

Ami viszont kicsit problémásabb lett, az spoiler kapcsoló. Önmagában az is fejlődött, csak kicsit el van dugva. :)

ELőhívni a következőképp lehet: balról a második kapcsolóra (formázás) kell kattintani, utána "szöveg keretezése" menüre. Ekkor előugrik az ablak amibe a spoilert kehet írni. Mostantól magatok tudtok nevet adni a spoilernek, ami sokkal konkrétabb, mint az általános "spoiler" kapcsoló. Magát a dobozt lehet színezni is, és egyéb dolgokat csinálni vele. Miután beírtátok a mondanivalót a doboz jobb felső sarkában lévő fogaskerékre kell kattintani és bejelölni, hogy "tartalom elrejtése". Ezzel kész is a spoileres hozzászólás. Van egy script ami közvetlenül a főmenübe teszi a spoiler kapcsolót, de az sajnos valamiért a Titan skin alatt nem működik. Dolgozok a megoldáson, de addig ezt a módszert kell alkalmazni.

Vuk vége spoiler

A simabőrű megszívja :D

Egyébként is érdemes kicsit elmerülni a hozzászólás doboz lehetőségeiben, hogy tisztába legyetek vele miket tud.

Új szekció a Blog rész, amire @Dzséjt pl. úgy tudom át szeretné költöztetni a blogját. A támogatóknak is van lehetőségük használni ezt a szekciót, ha szeretnék.

Remélem továbbra is mindenki meg lesz elégedve a fórummal, ha valami rendellenességet tapasztaltok írjátok le nyugodtan. A jövőben biztos finomodnak még a dolgok, amikről természetesen beszámolok.

Hozzászólás ideje:

Hát ez valami fantasztikusan néz ki! clap

Majd estefelé jobban elmerülök, most telón csak a főoldalt csodálhattam meg. Háttérképet hol lehet állítani?

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Akik nem szeretik a nagy változásokat

Áhh. Vettem a célzást! Meglepő módon tetszik! Szóval ehhez kellettek vegyes képek és egyes középre igazitott logók!

Megmondom őszintén nem esett le mihez járulok hozzá pontosan: Galen Csoli Erso... 😃

Akkor a rács nézet a megannyi indítócsempével mind az új felület áldozatai lettek?

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
15 perccel korábban, csoli1138 írta:

Akkor a rács nézet a megannyi indítócsempével mind az új felület áldozatai lettek?

Nem! Be tudod állítani magadnak. 🙂Profil --> profil beállítások --> tartalomnézet --> elrendezési nézet módosítása.

Hozzászólás ideje:
32 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nem! Be tudod állítani magadnak. 🙂Profil --> profil beállítások --> tartalomnézet --> elrendezési nézet módosítása.

Köszi, meg fogom nézni, most mobilról vagyok.

Hozzászólás ideje:

Jó élesben látni, működés közben. Itt jegyezném meg, hogy nagy köszönet @Ody Mandrell-nek, aki időt és fáradtságot nem sajnálva üzembe helyezte ezt az egészet. clap

Az új funkciókat alaposan át kell majd nézni. Jó sok minden van, és meg kell szokni/fel kell fedezni, mi hol van. Nekem kifejezetten tetszik, hogy sok dolgot csoportosítva összevontak, így sokkal átláthatóbb, gyorsabban kereshetőek a funkciók. De, ahogy elnézem a képszerkesztés is egyszerűsödött, de közben a részletesebb beállítási lehetőségek is ott vannak egy funkcionálisabban elérhető menüben.

Hát, lesz mivel ismerkedni, de várom, hogy elméjüljek benne. A blogot hamarost kipróbálom majd, pont most kezdtem alienes cikksorozatba, az első részt át is hozom ide, hogy teszteljem, milyen lehetőségek rejlenek ebben.

Hozzászólás ideje:

Huh, hát nagy a változás! Mobilon néztem délután, most laptopról is megnyitottam, és csak pislogok, mert minden máshol van. :D De a látvány egyébként nagyon szép, csak meg kell ezzel az új formátummal barátkozni. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 1

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.