lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 21. Hozzászólás ideje: 2007. Május 21. Nagyon szép az új banner! Odynak és Cocének nagy köszönet! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 21. Hozzászólás ideje: 2007. Május 21. A társasághoz mindenki kell, szóval mindenkinek masszív köszönet! Odynak is köszönöm, hogy anno belém fektette bizalmát. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Köszönöm az elismeréseket! És köszönöm Odynak és Cocénak az oldal fenntartását, valamint mindenkinek az oldal életben tartását. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hm. Hol van ez az új banner vagy mi? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Ürítsd ki a cache-t, ha frissítéssel nem hozza be! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Ürítsd ki a cache-t, ha frissítéssel nem hozza be! Köszi. sikerált Tényleg remek képek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. (szerkesztve) Jó, hogy kiemelt helyet kapnak a sorozatok. Át is lesznek ide helyezve az eddigi ide kapcsolódó témák? Már látom, hogy igen. Szerkesztve: 2007. Május 28. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Igen, terveztem már ezt. Kicsit még odébb vannak a bemutatók, de szerintem itt az ideje, hogy külön helyen legyenek. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Nagyon jó, hogy ki lettek emelve. Sokkal áttekinthetőbb! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. (szerkesztve) Houston, baj van! Nem lelem a Párbajok topikot pedig többször is átnéztem a "Star Wars Saga" főtopikot. EDIT: Már megvan csak egy másik főtopikban. Szerkesztve: 2007. Június 6. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. A párbajok topik az EPIII-as párbajokról szól. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. A párbajok topik az EPIII-as párbajokról szól. Tudom, ott találtam meg. Azt gondoltam hogy beraknám valahova az EP1-es meg az EP2-es párbajt csak nemtom hogy hova lehetne azért kerestem először a másik topikban. Az EP3-asban OFFolnának, egy-egy topik meg két videónak az EP1-es 2-es topikban feles lenne. Vagy mégse? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. egy-egy topik meg két videónak az EP1-es 2-es topikban feles lenne. Vagy mégse? Csak csupaszon a párbajoknak topikot nyitni, talán valóban felesleges lenne. Azokat ismerjük. Valami felvetés kellene, vitaindító gyanánt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. Hozzászólás ideje: 2007. Június 6. (szerkesztve) Az Ep2-eshez szerintem jó lenne a "Dooku ki akarta-e nyírni Obit és Anit" topik, az EP 1-eshez meg nincs tippem. Akkor az egyelőre függőben marad. EDIT: Tévedtem. A Dookus már rég bent van. Szerkesztve: 2007. Június 6. - Rog Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Nocsak, mióta vagyok megint Darth? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Nocsak, mióta vagyok megint Darth? Pár perce, és közkívánatra. Így vagy különleges. Állat jó ez a Darth Füge név. Te vagy az egyetlen gyümölcs aki a sötét oldalra lépett. Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. "That was your last fail commander." "Do not fail me again" Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Te vagy az egyetlen gyümölcs aki a sötét oldalra lépett. A tiltott gyümölcs új arca Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Nocsak, mióta vagyok megint Darth? Bánod talán? Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. a gyümölcs aki a sötét oldalon van --> egy darab füge ami leesett az asztal alá de amugy nekem teljesen mindegy Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Na végre bejön(csak lassan) az oldal.Már majdnem hívtam a rendőrséget. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 18. Na végre bejön(csak lassan) az oldal.Már majdnem hívtam a rendőrséget. Karbantartás volt 23:00-tól. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Sajnos tényleg nagy gáz van itt a mozzillával, de egyszerűen nem tudom mi. Egyes oldalaknál mindenféle hülye képeket illesztbe bizonyos ikonok helyére, tehát pl. itt az új téma gomb helyett egy zuhanó repülő gépe van, máshol pedig ahol a levél "küldése" gomb lenne, egy hülye fej... én nem tudom mi van, és azt meg pláne nem, hogy mit tudok ez ellen tenni Donát Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Nem lehet, hogy valami virus csinálja ezt a gépeden? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Donát! Explorerrel mi a helyzet? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. A Firefox újratelepítése megoldhatja a problémádat. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Csak úgy érdekességképpen megnéztem mi lett az eredetileg igényelt - saga által elkobzott - domainünknek. Hát semmi. http://www.sagaforum.hu/ Teljesen üres, pedig régen volt rajta valami, hogy fejlesztés alatt, és egy céghonlapra ugrott aki fejlesztette a honlapot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hát igen. De én már örülök, hogy inkább swsaga lett, mert benne van az a 'sw' szó. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Csak úgy érdekességképpen megnéztem mi lett az eredetileg igényelt - saga által elkobzott - domainünknek. Hát semmi. http://www.sagaforum.hu/ Ennyit a sonkafórumról Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.