Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 23. Na most az én művem van fennt. Nem lehúrogni, csak szolídan szídni! De azért véleményeket lehetne írni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 23. De azért véleményeket lehetne írni. Ez micsoda? Jó lenne valami sw cuccot odarakni. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 23. A Sagafórum kezdőbetűje. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 23. A Sagafórum kezdőbetűje. Ja hogy ez egy "s" betű. A "közepe" kicsit vékony. A korábbi a tfn-ről volt, de legalább Vader bácsi van rajta. Csinálj SW-s ikont. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 23. AZ SW már végképp nem fér ki. Csinálj te! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Nekem nagyon tetszenek ezek az ikonok. Tök, jó, hogy már a fórumnak is van. Itt egy pár kép: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Köszi lokatelli! A Maulos tetszik (a negyedik)! Lehet, hogy lesz belőle valami. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Van rá lehetőség, hogy ez a kis ikon tartalmas időre ott maradjon a helyén? Beteszem az oldalt a kedvencekbe, megjelenik, majd egy nappal később eltűnik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Elvileg annak nem szabad eltünnie Dzséjt! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Az kellemetlen, mert nálam nincs sehol... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Mikor Explorert használtam nekem is teltűnt. Mióta átálltam a Firefoxra megmaradnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Nekem is firefox van, és azon ált. nincs probléma. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Akkor vagy átállok firefoxra, vagy beletörődöm, hogy expolerrel nem lesegethetek ikont... de az átállás előtt még megnézem a beállításokat, hátha lesz valami. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Dzséjt! Az sw.hu kis ikonja bejön? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Van neki ikonja? Nem... nem is tudtam róla, hogy van neki... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Van és még villog is Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Dzséjt: ha nyomsz egy Ctrl + F5-öt, akkor se jelenik meg? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Nem. Sajnos. Csak akkor hajlandó, ha beteszem újra a kedvencekbe (akkor is csak akkor, ha az előző verziót kitörlöm, simán fellülírásra nem reagál). Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Nah, nem tudom mi okozta a változást (nem én, az biztos, nem nyúltam hozzá semmihez), de ha most kilépek a tartalomjegyzékbe megjelenik az ikon, bárhol máshol eltűnik. De ne legyek telhetetlen alapon nekem ez is elég, legalább látom. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Huhh, megint visszanéztem az sw.hu forumára. Nemigaz, hogy ott mi van. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy meg kell köszönnöm, hogy itt lehetek. Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Nem. Sajnos. Csak akkor hajlandó, ha beteszem újra a kedvencekbe (akkor is csak akkor, ha az előző verziót kitörlöm, simán fellülírásra nem reagál). Nálam is ez van, úgyhogy majd írjátok be ide ha ikont váltatok, különben nem tudok róla. Huhh, megint visszanéztem az sw.hu forumára. Nemigaz, hogy ott mi van. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy meg kell köszönnöm, hogy itt lehetek. Én már csak nagy ritkán látogatok vissza az ottani fórumra, de ha mégis, akkor általában megbánom. Szörnyű, hogy mi lett belőle, pedig az elmúlt pár évben minden nap megnéztem ( bár nem volt túl sok hozzászólásom ) És valóban mindannyian nagy köszönettel tartozunk azért, hogy itt lehetünk. Ody: Ha csinálnék külön bannert az EU-s részleghez ( ahogy a filmekhez is van külön ), és tetszene is az embereknek, akkor felkerülne az oldalra? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Én látatlanban támogatom az ötletet, vagyis hogy nem csak az EU-shoz, hanem mindenhez lehetne külön banner, mint a TF-n-en. Én az sw.hu-ra a hírek miatt, meg az Oldallal kapcsolatos dolgok topicba szoktam visszanézni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Huhh, megint visszanéztem az sw.hu forumára. Nemigaz, hogy ott mi van. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy meg kell köszönnöm, hogy itt lehetek. Akárcsak én... tegnap visszanéztem, de teljesen elborzadtam és jól be is szoltam valamelyik csőlátású ""rajongónak"". Hihetetlen hová süllyedt az a fórum. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Ody: Ha csinálnék külön bannert az EU-s részleghez ( ahogy a filmekhez is van külön ), és tetszene is az embereknek, akkor felkerülne az oldalra? Ha csinálsz, akkor felrakjuk. Méretekre figyelj, mert az sem mindegy. LeGaS: Meg tudod majd csinálni, hogy minden topicban váltsa a bannert? Bár számodra az a szó, hogy "nem" ismeretlen. Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Ody: Ha csinálnék külön bannert az EU-s részleghez ( ahogy a filmekhez is van külön ), és tetszene is az embereknek, akkor felkerülne az oldalra? Ha csinálsz, akkor felrakjuk. Méretekre figyelj, mert az sem mindegy. Az eddigieknél a fölső banner 1446 x 129 pixeles, a baloldal pedig 130 x 524, úgyhogy én is ezekben a méretekben csináltam. Ha jól számoltam akkor a baloldali 7 pixellel belyebb kezdődik a fölsőnél, úgyhogy ehhez igazítva készítettem őket: http://users.atw.hu/modi1138/eutop.jpg http://users.atw.hu/modi1138/eub.jpg Ha mégsem jók a méretek, akkor szóljatok és kijavítom. Ha nem tetszik, meg lehet mondani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Modi! Ezek Isten-Császár bannerek! Ők lesznek a topicban!! Köszi! LeGaS-t ráuszítom a dologra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Már kész is! Köszi webmester! Nagyon jól néz ki szerintem! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 31. Modi, gratulálok! Nagyon jó lett a banner! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 31. Modi, gratulálok! Nagyon jó lett a banner! A "SAGA FÓRUM"-nek adunk majd egy kis aurát, és tökéletes lesz. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 31. Elküldhetem majd a glow paramétereit Modinak PM-ben, ha kell. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.