Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Dzséjt ilyen nálad is?

4de3c1118827806.jpg

Ilyet csinált nálam régen, de kb 5 ms alatt bejött rendesen az oldal és rég csinálta.

Hozzászólás ideje:

De szétesik? Meg a logók is elcsúsztak? Ez nem tűnik apróságnak. :) Nem tudom mi lehet a baj, de ha mindenhol jó csak nálad nem, akkor valószínűleg a böngészőben kell valamit állítani, ezt diktálja a józan ész. :) Vagy vársz amíg magától megjavul. :P

Csak akkor esik szét, és akkor is csak egy pillanatra, mikor fel vagy le pörgetem az oldalt. Amint megállítom, helyre áll.

A józan ész nem mindig működik a számítástechnológiában :) Csak ez az egy oldal csinálja - pedig megnéztem olyan fórumokat, amik ugyanerre a motorra épülnek -, és ellenőriztem, a húgom gépén is megjelenik. Szóval szerintem a szerver nem passzolja le jól az adatokat hozzánk (a laptopján a vodás neten viszont minden normális). De mint írtam, nem zavaró, szóval megvárom, míg magától megjavul.

Phobos, nem ilyen nálam.

Hozzászólás ideje:

Magától? Az egyetlen dolog, ami ezen a gépen december óta változott, az a háttér. Merthogy az három óránként változik :D

A dologban az az érdekes, hogy nagyjából akkor kezdődött, mikor a pontok elmentek, azért (is) gyanús, hogy nem az én gépem a ludas.

De mindegy, maximálisan használható az oldal, szóval no problemo.

Tudod mennyi minden állítódik el Windows alatt magától? Én sem hittem volna. :D Baromi sok olyan féreg stb.. van ami simán belenyúl a rendszerbe és olyat csinál amit nem is gondolnék.

• 4 héttel később...
  • 3 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Áh, ne is törődj vele. Csöppet sem patakzanak a könnyeim.... :D :D :D

Milyen listára kerültem én pernahajder? :lol:

Van egy olyan opció az adminban, hogy BULK MAIL. Ezzel elvileg az összes tagnak lehet küldeni kör emailt. A moderátor opciót nem jelöltem be, ezért nem kaptál. :D Na majd hétfőn.... ;)

Hozzászólás ideje:

No majd lesni fogom :D

Mellékletként a moderátoroknak ezért exkluzív meztelen csajos képeket is küldhetnél. Mielőtt még Dzséjt lecsapna erre az ötletre. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.