Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Nálam három kategória van: az "öregek", a hozzám hasonló rutinos, de nem olyan régi fórumozók, és az újoncok. Azt azért sajnálom, hogy nem találtam ide korábban, de jobb későn, mint soha. Szerintem aki tényleg SW fan, az előbb-utóbb idetalál. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Teljesen. Mi meg már a senior kategóriában indulunk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. (szerkesztve) Mi meg már a senior kategóriában indulunk Te is új hús vagy. Legalább is hozzánk képest. Remélem tényleg be van hűtve a sör. Ugyanis úgy szeretem. Szerkesztve: 2011. Augusztus 6. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Jövőre lesz tíz éve, hogy elkezdtem a "pályafutásomat". Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Jövőre lesz tíz éve, hogy elkezdtem a "pályafutásomat". De most erről a fórumról volt szó. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Jövőre lesz tíz éve, hogy elkezdtem a "pályafutásomat". Akkor lesz mit ünnepelni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. De most erről a fórumról volt szó. Hát itt meg csak egy év lemaradásom van Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Te is új hús vagy. Legalább is hozzánk képest. Hozzászólásokban behozta a lemaradását. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Nálam három kategória van: az "öregek", a hozzám hasonló rutinos, de nem olyan régi fórumozók, és az újoncok. Szó szerint is az első kategória része volnék Na de viccet félretéve, jó pár év van már mögöttünk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Hozzászólásokban behozta a lemaradását. Sokat járatja a lepénylesőjét. Szó szerint is az első kategória része volnék Na de viccet félretéve, jó pár év van már mögöttünk Igazi törzstag vagy Te is. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Nálam három kategória van: az "öregek", a hozzám hasonló rutinos, de nem olyan régi fórumozók, és az újoncok. Azért ez talán attól is függ, hogy milyen intenzíven kommentel valaki. Én 2006. 02. 20 -tól vagyok regisztrált tag a fórumon, emlékszem még Ody invitált a starwars.hu fórumáról. ... és annak ellenére, hogy szinte napi szinten több ízben nézek föl a fórumra igencsak nagy hányadában csak olvasgatni... hozzászólásaimat tekintve még csupán most közelítek az 1000-hez. (Ez a 845. kommentem). Vagyis akkor melyik kategóriába sorolnátok? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Azért ez talán attól is függ, hogy milyen intenzíven kommentel valaki. Én 2006. 02. 20 -tól vagyok regisztrált tag a fórumon, emlékszem még Ody invitált a starwars.hu fórumáról. ... és annak ellenére, hogy szinte napi szinten több ízben nézek föl a fórumra igencsak nagy hányadában csak olvasgatni... hozzászólásaimat tekintve még csupán most közelítek az 1000-hez. (Ez a 845. kommentem). Vagyis akkor melyik kategóriába sorolnátok? Én a regisztráció időpontjára gondoltam főleg. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Vagyis akkor melyik kategóriába sorolnátok? A regisztráció ideje alapján te is "öreg" vagy már. Hozzám képest legalábbis biztos. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Hozzám képest legalábbis biztos. Mi meg nagyjából egy kategóriák vagyunk, csak a hozzászólások számában van nagyobb eltérés Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 7. Bizonyos fórumokon "öröm nézni", ahogy megy a szinkronok igencsak durva utálása és oltása... és persze azokat is durván fikázzák, akik nem vetik meg és tiporják sarkukkal a szinkronokat! Én ezért nem nagyon járok más fórumokra, főleg olyanokra, ahol csak a fröcsögés megy. Itt legalább normális emberek normális véleményével találkozom (na jó, szökő évente idetéved egy DhenSter, de ennyi belefér), úgyhogy felőlem lehet még tucatnyi SW vagy bármi mást gyűlölő fórum, magasról... Próbáld te is így nézni, mert szerintem tényleg nem érdemes időt és nyugalmat pazarolni az ilyenekre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 7. Én ezért nem nagyon járok más fórumokra, főleg olyanokra, ahol csak a fröcsögés megy. Itt legalább normális emberek normális véleményével találkozom (na jó, szökő évente idetéved egy DhenSter, de ennyi belefér), úgyhogy felőlem lehet még tucatnyi SW vagy bármi mást gyűlölő fórum, magasról... Próbáld te is így nézni, mert szerintem tényleg nem érdemes időt és nyugalmat pazarolni az ilyenekre. Nagyon illik ide Qui-Gon mondása. "Amire fókuszálsz, az a világod". Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Rendesek vagytok, hogy megvártatok a 200 ezerrel. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Munkanapon könnyű megvárni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Munkanapon könnyű megvárni Csak átvitt értelemben gondoltam. Oldie persze ilyenkor nem dumálja szét az agyát. Biztos a sör miatt. De ezt már nem ússza meg. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Biztos nem volt miről írnia Most meg a távollétével tüntet Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Mi volt a szerverrel már megint? Egész du nem lehetett belépni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Nekem is bajom volt, nem volt elérhető a fórum. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Nem semmi a 200000 hozzászólás több mint 6 év alatt. Oldie sokat dumál. :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Közben meglett! Gratulálok annak aki a 200 ezrediket írta. Nem figyeltem ki volt az. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Valaki a 18:53-kor hozzászólók közül Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. (szerkesztve) Én figyeltem. Gratula Krande! Szerkesztve: 2011. Augusztus 8. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Rog, jössz mindenkinek egy sörrel Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Rog, jössz mindenkinek egy sörrel Na ezért dokumentálhattam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Gratula Krandénak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Rog jövök egy sörrel, hogy ezt dokumentáltad. Köszi! Gratula Krandénak. Vajon az a 100 ezrediket ki írta? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.