Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6.14 éve Nálam három kategória van: az "öregek", a hozzám hasonló rutinos, de nem olyan régi fórumozók, és az újoncok. Azt azért sajnálom, hogy nem találtam ide korábban, de jobb későn, mint soha. Szerintem aki tényleg SW fan, az előbb-utóbb idetalál.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6.14 éve Szerző Mi meg már a senior kategóriában indulunk Te is új hús vagy. Legalább is hozzánk képest. Remélem tényleg be van hűtve a sör. Ugyanis úgy szeretem. Szerkesztve: 2011. Augusztus 6.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6.14 éve Szerző Jövőre lesz tíz éve, hogy elkezdtem a "pályafutásomat". De most erről a fórumról volt szó.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6.14 éve Jövőre lesz tíz éve, hogy elkezdtem a "pályafutásomat". Akkor lesz mit ünnepelni.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6.14 éve De most erről a fórumról volt szó. Hát itt meg csak egy év lemaradásom van
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6.14 éve Te is új hús vagy. Legalább is hozzánk képest. Hozzászólásokban behozta a lemaradását.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6.14 éve Nálam három kategória van: az "öregek", a hozzám hasonló rutinos, de nem olyan régi fórumozók, és az újoncok. Szó szerint is az első kategória része volnék Na de viccet félretéve, jó pár év van már mögöttünk
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6.14 éve Szerző Hozzászólásokban behozta a lemaradását. Sokat járatja a lepénylesőjét. Szó szerint is az első kategória része volnék Na de viccet félretéve, jó pár év van már mögöttünk Igazi törzstag vagy Te is.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6.14 éve Nálam három kategória van: az "öregek", a hozzám hasonló rutinos, de nem olyan régi fórumozók, és az újoncok. Azért ez talán attól is függ, hogy milyen intenzíven kommentel valaki. Én 2006. 02. 20 -tól vagyok regisztrált tag a fórumon, emlékszem még Ody invitált a starwars.hu fórumáról. ... és annak ellenére, hogy szinte napi szinten több ízben nézek föl a fórumra igencsak nagy hányadában csak olvasgatni... hozzászólásaimat tekintve még csupán most közelítek az 1000-hez. (Ez a 845. kommentem). Vagyis akkor melyik kategóriába sorolnátok?
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6.14 éve Szerző Azért ez talán attól is függ, hogy milyen intenzíven kommentel valaki. Én 2006. 02. 20 -tól vagyok regisztrált tag a fórumon, emlékszem még Ody invitált a starwars.hu fórumáról. ... és annak ellenére, hogy szinte napi szinten több ízben nézek föl a fórumra igencsak nagy hányadában csak olvasgatni... hozzászólásaimat tekintve még csupán most közelítek az 1000-hez. (Ez a 845. kommentem). Vagyis akkor melyik kategóriába sorolnátok? Én a regisztráció időpontjára gondoltam főleg.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6.14 éve Vagyis akkor melyik kategóriába sorolnátok? A regisztráció ideje alapján te is "öreg" vagy már. Hozzám képest legalábbis biztos.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6.14 éve Hozzám képest legalábbis biztos. Mi meg nagyjából egy kategóriák vagyunk, csak a hozzászólások számában van nagyobb eltérés
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 7.14 éve Bizonyos fórumokon "öröm nézni", ahogy megy a szinkronok igencsak durva utálása és oltása... és persze azokat is durván fikázzák, akik nem vetik meg és tiporják sarkukkal a szinkronokat! Én ezért nem nagyon járok más fórumokra, főleg olyanokra, ahol csak a fröcsögés megy. Itt legalább normális emberek normális véleményével találkozom (na jó, szökő évente idetéved egy DhenSter, de ennyi belefér), úgyhogy felőlem lehet még tucatnyi SW vagy bármi mást gyűlölő fórum, magasról... Próbáld te is így nézni, mert szerintem tényleg nem érdemes időt és nyugalmat pazarolni az ilyenekre.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 7.14 éve Szerző Én ezért nem nagyon járok más fórumokra, főleg olyanokra, ahol csak a fröcsögés megy. Itt legalább normális emberek normális véleményével találkozom (na jó, szökő évente idetéved egy DhenSter, de ennyi belefér), úgyhogy felőlem lehet még tucatnyi SW vagy bármi mást gyűlölő fórum, magasról... Próbáld te is így nézni, mert szerintem tényleg nem érdemes időt és nyugalmat pazarolni az ilyenekre. Nagyon illik ide Qui-Gon mondása. "Amire fókuszálsz, az a világod".
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8.14 éve Szerző Munkanapon könnyű megvárni Csak átvitt értelemben gondoltam. Oldie persze ilyenkor nem dumálja szét az agyát. Biztos a sör miatt. De ezt már nem ússza meg.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8.14 éve Biztos nem volt miről írnia Most meg a távollétével tüntet
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8.14 éve Mi volt a szerverrel már megint? Egész du nem lehetett belépni.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8.14 éve Nem semmi a 200000 hozzászólás több mint 6 év alatt. Oldie sokat dumál. :D
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8.14 éve Szerző Közben meglett! Gratulálok annak aki a 200 ezrediket írta. Nem figyeltem ki volt az.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8.14 éve Én figyeltem. Gratula Krande! Szerkesztve: 2011. Augusztus 8.14 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8.14 éve Rog, jössz mindenkinek egy sörrel Na ezért dokumentálhattam.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8.14 éve Szerző Rog jövök egy sörrel, hogy ezt dokumentáltad. Köszi! Gratula Krandénak. Vajon az a 100 ezrediket ki írta?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.