Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Nagyon egyszerű. Belemész a témába, és beírod a keresőbe a szót. Ekkor hozzászólásonként dobja ki a találatokat. Köszi. Válasz
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Amíg azt nem látjátok, hogy: "a keresett oldal nem létezik", addig nem kell parázni. Ezt én sosem akarom látni!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Ezt én sosem akarom látni!!! A sors útjai kifürkészhetetlenek. Válasz
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. A sors útjai kifürkészhetetlenek. Akkor ez legyen kifürkészhető! Mert Star Wars Saga Fórum ! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Akkor ez legyen kifürkészhető! Mert Star Wars Saga Fórum ! Jól esik a ragaszkodásod. Válasz
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Jól esik a ragaszkodásod. Ilyen jó emberek iránt és egy ilyen jó oldal iránt nálam természetes. Itt nincsenek bunkó, beképzelt és ratyi emberek! Normálisan ellehet beszélgetni, bármilyen kérdésre értelmes a válasz. Ezt a weboldalt nekem találták ki! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Ilyen jó emberek iránt és egy ilyen jó oldal iránt nálam természetes. Itt nincsenek bunkó, beképzelt és ratyi emberek! Normálisan ellehet beszélgetni, bármilyen kérdésre értelmes a válasz. Ezt a weboldalt nekem találták ki! Hogy ki mennyire jó ember az relatív, mindenesetre ha Te pozitívan érzel irántunk az nagyon jó érzéssel tölt el. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Hozzászólás ideje: 2011. Október 15. Rajtam kívül álló okok miatt mostanában sok dologgal nem tudok foglalkozni, köztük a helyi projektekkel sem. Így némi rámolvasás () hatására az ep5 elemzés és a TCW epizód leírásai kiadásra kerülnek. Aki elég lelkesedést és kitartást érez rá, az viheti egyiket, másikat vagy mindkettőt. Jelentkezni nálam lehet. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Rajtam kívül álló okok miatt mostanában sok dologgal nem tudok foglalkozni, köztük a helyi projektekkel sem. Így némi rámolvasás () hatására az ep5 elemzés és a TCW epizód leírásai kiadásra kerülnek. Aki elég lelkesedést és kitartást érez rá, az viheti egyiket, másikat vagy mindkettőt. Jelentkezni nálam lehet. TCW epizód leírásait honnan szeded? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. TCW epizód leírásait honnan szeded? Ő csinálja. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Ő csinálja. Ja értem Csak le kellene írni 2-3 mondatban a történetet és ennyi? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Ja értem Csak le kellene írni 2-3 mondatban a történetet és ennyi? Igen, nagyjából miről szól. Persze nem kell az egészet leírni, és az se árt ha a poénokat se lövöd le. Olyasmit kell írni mint amilyet a TV újságban szoktak. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Igen, nagyjából miről szól. Persze nem kell az egészet leírni, és az se árt ha a poénokat se lövöd le. Olyasmit kell írni mint amilyet a TV újságban szoktak. És határidős vagy amikor ráérek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. (szerkesztve) És határidős vagy amikor ráérek? Átnézted még mivel jár ez együtt? Nem csak a rész "tartalmát" kell leírni. Egyébként jó lenne minél gyorsabban. Az első rész éppen egy hónapos, és az ígérettel ellentétben még nincs róla guide. Tehát ennél rövidebb időintervallumba gondolkodj. Szerkesztve: 2011. Október 16. - Ody Mandrell Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Átnézted még mivel jár ez együtt? Nem csak a rész "tartalmát" kell leírni. Egyébként jó lenne minél gyorsabban. Az első rész éppen egy hónapos, és az ígérettel ellentétben még nincs róla guide. Tehát ennél rövidebb időintervallumba gondolkodj. Hát miért mi kell? Író, rendező, helyszínek, történet röviden, meg érdekességek ha írnak valami ilyesmit. Ennyi nem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Hát miért mi kell? Író, rendező, helyszínek, történet röviden, meg érdekességek ha írnak valami ilyesmit. Ennyi nem? Úgy ahogy a régiek vannak megírva. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Úgy ahogy a régiek vannak megírva. Hát én azt meg tudom megcsinálni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Hát én azt meg tudom megcsinálni Ok, akkor legyen egy teszt az első résszel. Ha kész vagy küld át nekem priviben. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Egy kérdés, a 10.000 miatt: a nevem mellett 9702 hozzászólás látható (most), ha viszont rákattintok a profilomra, ott kevesebbet ír (9600 valamennyi). Most melyik a valós, és miért van eltérés? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 18. Egy kérdés, a 10.000 miatt: a nevem mellett 9702 hozzászólás látható (most), ha viszont rákattintok a profilomra, ott kevesebbet ír (9600 valamennyi). Most melyik a valós, és miért van eltérés? Nekem is kevesebbet ír. Ez az indított topikok függvénye is, a véletlenül törölt elemekről nem is beszélve. Válasz
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. (szerkesztve) Ha elérem az 1 milliárd hozzászólást, akkor kineveztek Moderátornak? Szerkesztve: 2011. Október 25. - SZKipi Padawan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Ha elérem az 1 milliárd hozzászólást, akkor kineveztek Moderátornak? Akkor mindenképpen. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Ha elérem az 1 milliárd hozzászólást, akkor kineveztek Moderátornak? Ha eléred az egymilliárd hozzászólást, a mester rangot is megkapod. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Kérdés: A Darkness on Umbara topikjában próbáltam válaszolni Dzséjt-nek, de a válaszom nem tűnik fel a lapon. Kétszer is próbáltam, de nem. Az évad epizód listájánál az epizód hozzászólásainál és a profilomon is látszik, hogy felkerültek, de magán a lapon nem. Csak nálam sz*rakodik valami, vagy az kavart be, hogy betelt a lap, amin Dzséjt hozzászólása van, de a fórum motor továbbra is beszélgetési láncba próbálja rendezni a hsz-eket? Ha mindkettő felkerülne, légyszíves töröljétek azt amelyiket 20:21-kor tettem fel, és bocsi ha én bénáztam valamit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Kérdés: A Darkness on Umbara topikjában próbáltam válaszolni Dzséjt-nek, de a válaszom nem tűnik fel a lapon. Kétszer is próbáltam, de nem. Az évad epizód listájánál az epizód hozzászólásainál és a profilomon is látszik, hogy felkerültek, de magán a lapon nem. Csak nálam sz*rakodik valami, vagy az kavart be, hogy betelt a lap, amin Dzséjt hozzászólása van, de a fórum motor továbbra is beszélgetési láncba próbálja rendezni a hsz-eket? Ha mindkettő felkerülne, légyszíves töröljétek azt amelyiket 20:21-kor tettem fel, és bocsi ha én bénáztam valamit. Az utolsót már töröltem, mert lentebb megjelent amit írtál. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Az utolsót már töröltem, mert lentebb megjelent amit írtál. Akkor valószínűleg nálam van valami, mert itt továbbra sem látszik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Akkor valószínűleg nálam van valami, mert itt továbbra sem látszik. 20:21 -kor jött át és látszik. Csinálj egy F5 -ös frissítést. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. Hozzászólás ideje: 2011. Október 31. 20:21 -kor jött át és látszik. Csinálj egy F5 -ös frissítést. Úgy tűnik a böngészőm vacakol, mert Mozillával tényleg látom Köszi, és bocs. Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2011. November 1. Hozzászólás ideje: 2011. November 1. Sziasztok! Még új vagyok a fórumon, ezért megkérdezném, hogy hol lehet beállítani képet a nevem alá? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 1. Hozzászólás ideje: 2011. November 1. Sziasztok! Még új vagyok a fórumon, ezért megkérdezném, hogy hol lehet beállítani képet a nevem alá? Üdv nálunk Beállításaim -> Profil -> Avatar Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.