Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nagyon egyszerű. Belemész a témába, és beírod a keresőbe a szót. Ekkor hozzászólásonként dobja ki a találatokat.

Köszi.

Hozzászólás ideje:

Jól esik a ragaszkodásod. :)

Ilyen jó emberek iránt és egy ilyen jó oldal iránt nálam természetes.

Itt nincsenek bunkó, beképzelt és ratyi emberek!

Normálisan ellehet beszélgetni, bármilyen kérdésre értelmes a válasz.

Ezt a weboldalt nekem találták ki! :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ilyen jó emberek iránt és egy ilyen jó oldal iránt nálam természetes.

Itt nincsenek bunkó, beképzelt és ratyi emberek!

Normálisan ellehet beszélgetni, bármilyen kérdésre értelmes a válasz.

Ezt a weboldalt nekem találták ki! :)

Hogy ki mennyire jó ember az relatív, mindenesetre ha Te pozitívan érzel irántunk az nagyon jó érzéssel tölt el. :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Rajtam kívül álló okok miatt mostanában sok dologgal nem tudok foglalkozni, köztük a helyi projektekkel sem. Így némi rámolvasás (:D) hatására az ep5 elemzés és a TCW epizód leírásai kiadásra kerülnek. Aki elég lelkesedést és kitartást érez rá, az viheti egyiket, másikat vagy mindkettőt. Jelentkezni nálam lehet.

Hozzászólás ideje:

Rajtam kívül álló okok miatt mostanában sok dologgal nem tudok foglalkozni, köztük a helyi projektekkel sem. Így némi rámolvasás (:D) hatására az ep5 elemzés és a TCW epizód leírásai kiadásra kerülnek. Aki elég lelkesedést és kitartást érez rá, az viheti egyiket, másikat vagy mindkettőt. Jelentkezni nálam lehet.

TCW epizód leírásait honnan szeded? :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ja értem :)

Csak le kellene írni 2-3 mondatban a történetet és ennyi?

Igen, nagyjából miről szól. Persze nem kell az egészet leírni, és az se árt ha a poénokat se lövöd le. :) Olyasmit kell írni mint amilyet a TV újságban szoktak. :D

Hozzászólás ideje:

Igen, nagyjából miről szól. Persze nem kell az egészet leírni, és az se árt ha a poénokat se lövöd le. :) Olyasmit kell írni mint amilyet a TV újságban szoktak. :D

És határidős vagy amikor ráérek? :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

És határidős vagy amikor ráérek? :)

Átnézted még mivel jár ez együtt? Nem csak a rész "tartalmát" kell leírni. :) Egyébként jó lenne minél gyorsabban. Az első rész éppen egy hónapos, és az ígérettel ellentétben még nincs róla guide. Tehát ennél rövidebb időintervallumba gondolkodj. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Átnézted még mivel jár ez együtt? Nem csak a rész "tartalmát" kell leírni. :) Egyébként jó lenne minél gyorsabban. Az első rész éppen egy hónapos, és az ígérettel ellentétben még nincs róla guide. Tehát ennél rövidebb időintervallumba gondolkodj. :)

Hát miért mi kell? :D

Író, rendező, helyszínek, történet röviden, meg érdekességek ha írnak valami ilyesmit. Ennyi nem? :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Egy kérdés, a 10.000 miatt: a nevem mellett 9702 hozzászólás látható (most), ha viszont rákattintok a profilomra, ott kevesebbet ír (9600 valamennyi). Most melyik a valós, és miért van eltérés?

Nekem is kevesebbet ír. Ez az indított topikok függvénye is, a véletlenül törölt elemekről nem is beszélve.

Hozzászólás ideje:

Kérdés:

A Darkness on Umbara topikjában próbáltam válaszolni Dzséjt-nek, de a válaszom nem tűnik fel a lapon. Kétszer is próbáltam, de nem. Az évad epizód listájánál az epizód hozzászólásainál és a profilomon is látszik, hogy felkerültek, de magán a lapon nem.

Csak nálam sz*rakodik valami, vagy az kavart be, hogy betelt a lap, amin Dzséjt hozzászólása van, de a fórum motor továbbra is beszélgetési láncba próbálja rendezni a hsz-eket?

Ha mindkettő felkerülne, légyszíves töröljétek azt amelyiket 20:21-kor tettem fel, és bocsi ha én bénáztam valamit.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kérdés:

A Darkness on Umbara topikjában próbáltam válaszolni Dzséjt-nek, de a válaszom nem tűnik fel a lapon. Kétszer is próbáltam, de nem. Az évad epizód listájánál az epizód hozzászólásainál és a profilomon is látszik, hogy felkerültek, de magán a lapon nem.

Csak nálam sz*rakodik valami, vagy az kavart be, hogy betelt a lap, amin Dzséjt hozzászólása van, de a fórum motor továbbra is beszélgetési láncba próbálja rendezni a hsz-eket?

Ha mindkettő felkerülne, légyszíves töröljétek azt amelyiket 20:21-kor tettem fel, és bocsi ha én bénáztam valamit.

Az utolsót már töröltem, mert lentebb megjelent amit írtál.

Hozzászólás ideje:

Az utolsót már töröltem, mert lentebb megjelent amit írtál.

Akkor valószínűleg nálam van valami, mert itt továbbra sem látszik.

Hozzászólás ideje:

20:21 -kor jött át és látszik. Csinálj egy F5 -ös frissítést.

Úgy tűnik a böngészőm vacakol, mert Mozillával tényleg látom :hmm:

Köszi, és bocs.

Hozzászólás ideje:

Sziasztok! Még új vagyok a fórumon, ezért megkérdezném, hogy hol lehet beállítani képet a nevem alá?

Hozzászólás ideje:

Sziasztok! Még új vagyok a fórumon, ezért megkérdezném, hogy hol lehet beállítani képet a nevem alá?

Üdv nálunk :)

Beállításaim -> Profil -> Avatar

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.