Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 6. Ezzel ideiglenesen jegelhetjük is a témát. Szerintem mindenki elmondta már a gondolatait ennek kapcsán. Legközelebb majd akkor ha ennek újra lesz apropója. Amire remélem nem kerül sor. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 6. (szerkesztve) És mert Flórit nem tudtad elérni, így rám zúdítottad a mérhetetlen szennyt. Szuper... Én meg azt nem tudom ígérni, hogy a következő esetnél csak ilyen rövid ban -t kapsz. De ha ez neked megéri... Szerkesztve: 2012. Augusztus 6. - Ody Mandrell Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 6. (szerkesztve) Köszönöm, hogy olyanok is mellettem álltak, akiktől nem vártam el, és mivel kedveskedni akarok, nem reagálok Mr. Felnőtt hozzászólásaira, csak annyit mondanék, hogy a többiektől jól esett, egy törzs tagnak be mertek szólni és mellettem pedig kiálltak, ez sokat jelent!!! Szerkesztve: 2012. Augusztus 6. - FlóriBá Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 6. Ez egy pillanatig sem rólad szól. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 6. Lapozzunk. Szerintem ennyi elég volt ebből a témából. A tanulságot mindenki szűrje le maga. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Nagyon tetszik a fórum telefonról elérhető verziója. Így sokkal könnyebb up-to-date lenni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Már más is dicsérte, nekem viszont még nem volt szerencsém hozzá. Mindenesetre jó tudni, hogy ilyen is van. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Bizony, telefonon másképpen jön be. Nekem telefonon egy bajom volt, ráböktem a topik címére, és az utolsó oldalra dobott. Azóta figyelem, hogy az oldalszámozásra bökjek helyette. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Pedig kíváncsi lennék milyen. Jó ez a fórum motor, megérte a pénzt. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Csak a színek idegenek egy kicsit, amúgy teljesen okés Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Pedig kíváncsi lennék milyen. Jó ez a fórum motor, megérte a pénzt. Majd egy talin megnézed, milyen Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Már egy ideje én is látogatom az oldalt telefonról, amióta meg megvan a hülyetelefonom, még többször látogatom. A baj az, hogy az érintőképernyős billentyűzeten az én kisregényeimet megírni egész napos elfoglaltság. Mázli, hogy az esetek többségében szó szerint egész nap dolgozom (rettentő munka, ugye?). Szóval nagyon jó, hogy van. Egyedül a szerkesztési lehetőség hiánya, ami néha bosszant. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Majd egy talin megnézed, milyen Mindenképpen vevő leszek rá. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Már egy ideje én is látogatom az oldalt telefonról, amióta meg megvan a hülyetelefonom, még többször látogatom. A baj az, hogy az érintőképernyős billentyűzeten az én kisregényeimet megírni egész napos elfoglaltság. Mázli, hogy az esetek többségében szó szerint egész nap dolgozom (rettentő munka, ugye?). Szóval nagyon jó, hogy van. Egyedül a szerkesztési lehetőség hiánya, ami néha bosszant. Hogyhogy? Én tudom szerkeszteni utólag is a hsz-em. Csak rákattintok arra, amit írtam, és kijön, hogy "Szerkeszt". Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. No, ez érdekes, ezt még nem próbáltam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. A baj az, hogy az érintőképernyős billentyűzeten az én kisregényeimet megírni egész napos elfoglaltság. Off Ezért nem tudom magam rávenni, hogy bármit írjak telefonon, inkább kivárom, hogy rendes géphez jussak. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 19. Nálam wifi esetén működik a net telefonról, egyszer próbáltam beleírni a fórumba, de szintén nagyon nehézkesen ment, így ez maradt az utolsó alkalom is eddig. Olvasgatni lehet azért rajta, bár a kép így elég kicsi, ha meg kinagyítom, akkor folyton görgetni kell a kijelzőt, ami nem valami kényelmes. A laptop nagyságrendekkel jobb. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Fórumozásra valóban csak végső esetben megfelelő a telefon, ha más nincs Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Frenkie elment nyaralni, önkéntes száműzetésbe vonult vagy megkapta a bant? Mert egy ideje elcsendesedett. Jó, az elszabadult gőzös imágóját nem hiányolom, de az emberi énjét igen. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Én is ezen agyalok már napok óta. Gondoltam, írok egy privit az ügyben, viszont így már nem kell. Remélem, kapunk választ. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Én már írtam neki. Egy időre visszavonult. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Sejthető volt, hogy most egy kicsit nem jön. Bennem is felmerült a kérdés, de hamar megsejtettem a választ. Bár engem anno MSN -ről is letörölt, ami azóta se változott. Pedig nem akartam megbántani... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Sejthető volt, hogy most egy kicsit nem jön. Bennem is felmerült a kérdés, de hamar megsejtettem a választ. Bár engem anno MSN -ről is letörölt, ami azóta se változott. Pedig nem akartam megbántani... Nem, szerintem úgy gondolja, hogy ő bántott meg téged, és most szégyelli a dolgot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. De azért nem kellene elbújnia. Viszont az is igaz, hogy ő érzi ezt. Bízzuk rá a dolgot. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Frenkie elment nyaralni, önkéntes száműzetésbe vonult vagy megkapta a bant? Mert egy ideje elcsendesedett. Jó, az elszabadult gőzös imágóját nem hiányolom, de az emberi énjét igen. Lehet, hogy az utóbbi most próbál megszabadulni az előbbitől. Én is remélem, hogy ez sikerül, és akkor visszatalál majd ide. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Mik ezek a komoly nevek? fgdhddfd, acpx, ghnsgp és hasonlókat látok regisztrálva Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. (szerkesztve) Mik ezek a komoly nevek? fgdhddfd, acpx, ghnsgp és hasonlókat látok regisztrálva Úgy néz ki a botokból kiveszett a kreativitás Szerkesztve: 2012. Szeptember 15. - Nabopolasszar Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Attack of the Bots. Kihasználják, hogy az adminunk házon kívül van. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Ja, így már érthető Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. A botoktól nem kell félni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.