Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ez tényleg szép teljesítmény :)

A havi beérkezett hozzászólások rekordja lehet decemberben meg is fog dőlni :)

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Egy kérdés videók linkeléséről / beillesztéséről.

Nekem spec. nem nagy teljesítményű a gépem (úgy is mondhatnám, érzékeny a lelke) és ha egy olyan oldalt tölt be ami tele van beszúrt youtube-okkal, az néha meglátszik rajta. Főleg persze ha mást is nézek közben a fórumon kívül. Szóval nekem az lenne a jó ha mindenki https: -ként hagyná a videókat, leírná hogy mi van a link mögött, és eldöntöm hogy megnézem-e.

Mást meg gondolom idegesít, hogy ott egy videónak kéne lennie, de csak egy linket lát. Teljes joggal kijavítja a https -t http - re és egyből működik a videó.

Van erre esetleg valami konszenzus?

Hozzászólás ideje:

Sajnos ennek ez az egy megoldása van. Eleve, szerkeszteni egy hozzászólást csak a hozzászóló, az admin és a moderátorok tudnak. Másrészt, hadd ne kötelezzünk már mindenkit arra, hogy egy ember elavult gépe miatt nézze és tegye be bonyolultabban a videókat. Hát azért, na...

Arról a technikai részről nem is beszélve, hogy kevesebb memóriát és proci teljesítményt fog le, ha itt van néhány videó beillesztve, mintha új ablakban megnyitnád/új oldalt töltesz be.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Csak most látom, hogy tegnap megdőlt a látogatottsági rekord. :hehe:

Tényleg. De miért? Mi volt tegnap este 8-kor? egy új tv-spot?

Azthittem egy házi díjátadó, vagy egy új trailer, esetleg maga film utáni időszak lehet ilyen rekord-döntögető..

Hozzászólás ideje:

Szerintem az is lehetséges, hogy az új trilógia hatására többen kezdtek érdeklődni a Star Wars iránt, aki nem is olyan nagy rajongó(vagy egyáltalán nem) azt is érdekli mi folyik a film körül, mik az új hírek és ez egy elég jó hely eme érdeklődés kielégítésére. :)

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Sziasztok :)

Most hallgattam meg a podcast 2-t, Riddick elküldte nekem (itt is köszi, Riddick! :) ) . Egyrészt megint olyan beszélgetés volt, ami annak ellenére, hogy nem tartom magam SW-fannak, lekötötte a figyelmem. Másrészt pedig, mivel megint mindig be akartam csatlakozni a beszélgetésbe ( :D ), és biztos nem csak én vagyok ezzel így, javaslom, hogy legyen topikjuk külön a podcast(ok)nak is.

Tartalmas, jó kis beszélgetések ezek, amik bizony rövidek (igen, tudom, hogy másfél - 2 órásak, de akkor is), klassz lenne, ha lehetne legalább itt folytatni, illetve az ott elhangzottakra reflektálni utólag a hallgatóknak is :)

Szerkesztve: - DarthKirk

Hozzászólás ideje:

Szia!

Nagyon örülök, hogy tetszett és újra itt vagy a fórumon! ;)

Bizonyára elkerülte a figyelmedet (semmi baj, hisz új vagy még itt és nem látod át a teljes fórumot még) már van topikja, amit ITT meg is találsz! ;) Várjuk a hozzászólásaidat oda is! ;)

Hozzászólás ideje:

Szia, Riddick :)

Tényleg tetszett, és valóban elkerülte a figyelmemet, pedig átnéztem a fórumot, mielőtt szóba hoztam, de ezek szerint vaksi voltam :) Köszi!

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Egyébként így a 7 után várható változtatás az oldal dizájnján? Esetleg új bolygó vagy szereplő a fenti trió mellé? Vagy inkább majd csak a ST után?

Hozzászólás ideje:

Mondjuk lehet több karakter már sok lenne. 3 trilógia, a 3 legfontosabb arccal. Qui-Gon mester lehet leszolgálta a magáét? :) Rey-t szívesen elfigyelgetném ott fent, csak nehogy aztán másképp fusson a 8-9. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.