Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Kb. egy fél órája találtam ki. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Karácsonyi szikra Donát. Válasz
Forceuser Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Ody mester kérését teljesítve, itt kívánnék minden egyes mostani és majdani Saga-fórum tagnak Boldog és Békés Ünnepeket, melyen elkísér benneteket a Jedik szellem valamint az Erő kifürkészhetetlen hatalma!!! És itt egy kis videó ami nekem nagyon ütött, bár csak apró SW vonatkozása van: http://dl1.dumpalink.com/media/0kmd88CgegP...du56r6RqUr5.wmv Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok.Öröm volt veletek diskurálni a Star Wars-ról.Remélem ez a fórum még sokáig élni fog. Ody: Az ötlet jó.Nyáron úgyis meleg van, milyen jó a hideg sör akkor. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Ody: Az ötlet jó.Nyáron úgyis meleg van, milyen jó a hideg sör akkor. Milyen igaz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Nem is jegyeztük meg, de megszületett a fórum tizenötezredik hozzászólása. Valamivel több, mint fél év alatt, ez nem semmi! Bravo! :41: Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Nyomultok. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Mármint nyomulUNK, Ody, nyomulunk, hiszen a te nevedhez fűződik a hozzászólások egynegyede! Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 27. ÚJRA! Újra....megvan a véleményem, de inkább megtartom magamnak. :vfuckoff: Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Hozzászólás ideje: 2005. December 27. ÚJRA! Újra....megvan a véleményem, de inkább megtartom magamnak. :vfuckoff: De legalább MEGY!!! :wink: Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Teganp mi volt?Nem jött be egész nap az oldal.Gondolom az uw-nál szarakodtak valamit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Teganp mi volt?Nem jött be egész nap az oldal.Gondolom az uw-nál szarakodtak valamit. Úgy ahogy mondod. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Hozzászólás ideje: 2005. December 27. TEgnap már nálam is tökre jelentkeztek az elvonási tünetek... Meg meg is ijedtem, mert azt hittem, az oldallal van gond... Donát. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. UW karbantartás volt. Szerencséjük volt hogy "csak" karbantartás volt, ugyanis addig egyik oldal se volt elérhető + úgy tünt minden FTP-n mintha minden adat törlődött volna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Még csak az hiányzott volna, ha elvesznek az adatok. :x Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Le kellene menteni néhány naponta az adatokat.Ha lehetséges. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hát ebből én kimaradtam, legalább nem aggódtam hogy mi van. Amiről nem tudsz az nem fáj. :wink: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Anyám, az Erő velem van !!!!!!!! Tegnap elindultam, hogy bejövök fórumozni, de visszafordultam a kapuból, mikor a hóesés átváltott ónos esőre!! Abban már nem szívesen botorkáltam volna be!! Inkább halasztottam mára, és milyen jól tettem Jól hangzik ez az egy éves szülinapi találkozó Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. UW karbantartás volt. Szerencséjük volt hogy "csak" karbantartás volt, ugyanis addig egyik oldal se volt elérhető + úgy tünt minden FTP-n mintha minden adat törlődött volna. Nincs ilyen esetre egy másik szerverük?Ez komolyan nevetséges.És ha valakinek aznap baromi fontos dolgot kellene elintézni a neten?Pedig pofon egyszerü a megoldás.2 szerver kell. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Játszatok! "Pár nappal ezelőtt indult a GalaxisRPG online szerepjáték, ami a Star Wars világába vezeti el a játékosokat. Ez egy teljes mértékben webes felületű játék, amihez nem kell külön klienst letölteni és telepíteni, mindössze egy regisztráció szükséges az oldalra. A feladata minden játékosnak egyszerű: fejleszteni a karakterét, eszközökkel felszerelni, szörnyekkel és online játékosokkal harcolni. A játékban többféle szakma közül is választhatunk, ilyen például a katona, az orvos vagy a Jedi. Különböző helyszínek bejárásával találhatjuk meg a nekünk kedvezőeket, így tanulhatunk speciális erőket és dolgozhatunk is a pénzünkért. A szakmák mellett, harcban a fegyverek közül is válogathatunk, így egy jó döntés árán, erős ellenfelei leszünk a szörnyeknek... További részletek a játékban és a FAQ-ban! Star Wars Galaxis - swgalaxis.hu!" Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Nincs ilyen esetre egy másik szerverük?Ez komolyan nevetséges.És ha valakinek aznap baromi fontos dolgot kellene elintézni a neten?Pedig pofon egyszerü a megoldás.2 szerver kell. Amint látod nincs. Tényleg elég nevetséges, dehát ez van. Érdemes naponta készíteni egy backupot a fórumról, hogyha esetleg történne valami, akkor vissza lehessen állítani. Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hol akartok majd tárhelyet venni? Mert én is szeretnék a saját weboldalamnak, de nem tudom hogy hol/mit/hogyan kell csinálni. Ha a költözéshez szükség lesz pénzre, én is be tudok szállni (karácsony miatt van mivel). Játszatok! "Pár nappal ezelőtt indult a GalaxisRPG online szerepjáték... Én játszok Larkinor SW-be átültetve. Csak kár, hogy a játékostársak elutasíthatják a harcot, amikor meg akarom őket ölni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hol akartok majd tárhelyet venni? www.dnslab.hu Én játszok Larkinor SW-be átültetve. Csak kár, hogy a játékostársak elutasíthatják a harcot, amikor meg akarom őket ölni. A szemetek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Én is játszok, bár eddig még nem volt rá sok időm. Minden esetre már fogadtam a fogatversenyen Ody Mandrellre, így elvesztettem 30 kreditet :wink: Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Én is ismerek egy ilyen RPG stílusú Star Wars játékot, itt található. Az egész csak egy fórum és ott megy a játék, de sztem nem rossz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Nem szabad Ody-ra fogadni Dzséjt! Neki van a leglassabb a gépe mind közül. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Jókor emlékeztetsz rá... én meg bíztam a kiváló droid csapatában Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Tegye fel a kezét, akinek ismerős az alábbi design. swgalaxis fórum Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Schmutténak biztos, ő mindkét fórumon megfordult már Donát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.