Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ody mester kérését teljesítve, itt kívánnék minden egyes mostani és majdani Saga-fórum tagnak Boldog és Békés Ünnepeket, melyen elkísér benneteket a Jedik szellem valamint az Erő kifürkészhetetlen hatalma!!! És itt egy kis videó ami nekem nagyon ütött, bár csak apró SW vonatkozása van:

http://dl1.dumpalink.com/media/0kmd88CgegP...du56r6RqUr5.wmv

Hozzászólás ideje:

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok.Öröm volt veletek diskurálni a Star Wars-ról.Remélem ez a fórum még sokáig élni fog.

Ody: Az ötlet jó.Nyáron úgyis meleg van, milyen jó a hideg sör akkor.

Hozzászólás ideje:
ÚJRA! :D

Újra....megvan a véleményem, de inkább megtartom magamnak. :vfuckoff:

De legalább MEGY!!! :wink:

Hozzászólás ideje:

UW karbantartás volt. Szerencséjük volt hogy "csak" karbantartás volt, ugyanis addig egyik oldal se volt elérhető + úgy tünt minden FTP-n mintha minden adat törlődött volna.

Hozzászólás ideje:

Anyám, az Erő velem van !!!!!!!! Tegnap elindultam, hogy bejövök fórumozni, de visszafordultam a kapuból, mikor a hóesés átváltott ónos esőre!! Abban már nem szívesen botorkáltam volna be!! Inkább halasztottam mára, és milyen jól tettem :P

Jól hangzik ez az egy éves szülinapi találkozó :o

Hozzászólás ideje:
UW karbantartás volt. Szerencséjük volt hogy "csak" karbantartás volt, ugyanis addig egyik oldal se volt elérhető + úgy tünt minden FTP-n mintha minden adat törlődött volna.

Nincs ilyen esetre egy másik szerverük?Ez komolyan nevetséges.És ha valakinek aznap baromi fontos dolgot kellene elintézni a neten?Pedig pofon egyszerü a megoldás.2 szerver kell.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Játszatok!

"Pár nappal ezelőtt indult a GalaxisRPG online szerepjáték, ami a Star Wars világába vezeti el a játékosokat. Ez egy teljes mértékben webes felületű játék, amihez nem kell külön klienst letölteni és telepíteni, mindössze egy regisztráció szükséges az oldalra. A feladata minden játékosnak egyszerű: fejleszteni a karakterét, eszközökkel felszerelni, szörnyekkel és online játékosokkal harcolni.

A játékban többféle szakma közül is választhatunk, ilyen például a katona, az orvos vagy a Jedi. Különböző helyszínek bejárásával találhatjuk meg a nekünk kedvezőeket, így tanulhatunk speciális erőket és dolgozhatunk is a pénzünkért. A szakmák mellett, harcban a fegyverek közül is válogathatunk, így egy jó döntés árán, erős ellenfelei leszünk a szörnyeknek...

További részletek a játékban és a FAQ-ban!

Star Wars Galaxis - swgalaxis.hu!"

Hozzászólás ideje:
Nincs ilyen esetre egy másik szerverük?Ez komolyan nevetséges.És ha valakinek aznap baromi fontos dolgot kellene elintézni a neten?Pedig pofon egyszerü a megoldás.2 szerver kell.

Amint látod nincs. :o Tényleg elég nevetséges, dehát ez van. Érdemes naponta készíteni egy backupot a fórumról, hogyha esetleg történne valami, akkor vissza lehessen állítani.

Hozzászólás ideje:

Hol akartok majd tárhelyet venni? Mert én is szeretnék a saját weboldalamnak, de nem tudom hogy hol/mit/hogyan kell csinálni.

Ha a költözéshez szükség lesz pénzre, én is be tudok szállni (karácsony miatt van mivel).

Játszatok!

"Pár nappal ezelőtt indult a GalaxisRPG online szerepjáték...

Én játszok :)

Larkinor SW-be átültetve. Csak kár, hogy a játékostársak elutasíthatják a harcot, amikor meg akarom őket ölni. :o

Hozzászólás ideje:

Én is ismerek egy ilyen RPG stílusú Star Wars játékot, itt található. Az egész csak egy fórum és ott megy a játék, de sztem nem rossz. :o

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.