Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az az évi 1 DC film szerintem nyugodtan elfér a filmes topicban is, főleg hogy a stúdió úgyis mindjárt megunja és rebootolják az egészet :D

A Marvel topic indokolt a maga évi 4 filmjével és ugyanennyi sorozatával

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Skacok, egy kérdés: ha idézek valakitől, akinek természtesen van spoileres tagje is, akkor hogyan tudnám elérni, hogy amikor elküldöm a választ, akkor látni is lehessen ha rákattintunk a nyílra. Mert nekem vmiért nem működik. Ha kijelölöm az egészet, akkor nem spoileres, mert látható, ha meg csak a "spoileres tartalom megtekintését" jelölöm ki, akkor meg ha kinyitom, semmi se történik, üres. :hmm: 

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Bence1997 írta:

Ja igen, persze.

Na íme:

Spoileres tartalom megtekintése

Nekem itt ha a nyílra kattintok lenyílik, de semmi tartalom nem nyílik meg --> ekkor csak a spoileres tartalom megtekintését jelöltem ki.

3 perccel korábban, Bence1997 írta:

Ja igen, persze.

Na íme:

Spoiler elrejtése

hellóóóóóóóóóóó

Itt pedig le van nyílva, így idéztem, ám ha mentem, akkor meg látszódik - legalábbis nálam igen, és nem lehet a nyílat ki-be csukdosni. :| 

szerk.: na most történt valami. Működik az utóbbi dolog. :D Pedig az előbb nem ezt csinálta. :hmm: 

Szerkesztve: - Bence1997

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Az Aliens nevezetű topikkal kapcsolatban van egy kérdésem.

Oda csak a négy Alien-filmről + a Prometheusról, Covenantról, Aliens-könyvekről mehet a társalgás, vagy mehet a predatoros filmekről, könyvekről is? Csak mert én - mivel egy univerzumban vannak - az alienes topikba írtam már Predator-könyvről, és nem lett törölve vagy áthelyezve a hozzászólásom, viszont úgy látom, ha a Predatorról van szó, akkor többen a Filmek és Könyvek topikba írják le gondolataikat. 

Hozzászólás ideje:

Mehet oda is. Bár viszolygok a gondolattól, hogy egy univerzumban vannak (nincsenek!), mivel szép számmal léteznek Aliens vs. Predator regények, képregények és filmek, így nyugodtan lehet oda írni a predis cuccokat is.

Ennek tükrében át is írtam a címet, hogy ha befut a The Predator, ne legyen abból káosz, hogy van, aki ide ír, van aki oda.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
10 órával ezelőtt, caseyjones írta:

Az Aliens nevezetű topikkal kapcsolatban van egy kérdésem.

Oda csak a négy Alien-filmről + a Prometheusról, Covenantról, Aliens-könyvekről mehet a társalgás, vagy mehet a predatoros filmekről, könyvekről is? Csak mert én - mivel egy univerzumban vannak - az alienes topikba írtam már Predator-könyvről, és nem lett törölve vagy áthelyezve a hozzászólásom, viszont úgy látom, ha a Predatorról van szó, akkor többen a Filmek és Könyvek topikba írják le gondolataikat. 

9 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Mehet oda is. Bár viszolygok a gondolattól, hogy egy univerzumban vannak (nincsenek!), mivel szép számmal léteznek Aliens vs. Predator regények, képregények és filmek, így nyugodtan lehet oda írni a predis cuccokat is.

Ennek tükrében át is írtam a címet, hogy ha befut a Predators, ne legyen abból káosz, hogy van, aki ide ír, van aki oda.

Ez érdekelt engem is. A közeljövőben jelenik meg a Tűz és kő című képregény sorozat, mely Prometheus, Aliens, Alien vs Predator és Predator kötetekben lát napvilágot. Gondolkodtam azon, hogy ha írok róla véleményt, akkor a Képregényes topikba, vagy az Alien-es be menjen-e.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az utolsó lépést is megtettük az oldal teljessé tételének rögös útján. Beállításra került az SSL biztonsági protokoll, amit a címben látható https előtag jelez. Így végképp biztonságossá és védetté vált az oldalunk! Természetesen ismét köszönettel tartozunk a web-servernek, akik mindezt lehetővé tették. :clap:  

Hozzászólás ideje:

Próbaképpen írom most ezt a posztot, hogy sikerül-e.

Szerk: de lájkolni nem tudok.

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

A technika ördöge ugyan újra olyan rejtélyt tolt elénk, amit szerintem sosem fogunk megfejteni, de végül a Web-Server csapatának hála minden működésbe lépett, és ha a böngésző bal felső sarokba tekintetek, már láthatjátok is az utolsó elemét annak, ami ahhoz kellett, hogy a Star Wars Saga Fórum 100%-osan operáljon megújult valójában: a zöld lakat, a Biztonságos felirat és a https kitétel az url címünk előtt (teljes pompájában csak Chrome alatt látszik). Vagyis az új szervernek, az új motornak és immár az SSL-nek hála a fórum 100%-osan biztonságos. A tavalyi vírusos, Google által letiltott rémálmot el lehet felejteni. :yeah:

Hozzászólás ideje:

Szép teljesítmény volt tőletek.:clap: Tegnap délután sehogy se tudtam bejelentkezni. Mikor több, más fórumon sikeresen bejelentkeztem, már gyanítottam, hogy a saga.hu-val van valami baj.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, RacerX írta:

Csak nekem tűnik úgy mintha a fórum pár nappal vissza ugrott volna az időben?

Azt hittem csak hülye vagyok vagy hiba van a Mátrixban, nekem is úgy tünik.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 2

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.