Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A "Külvilág" alfórumon belül a "DC és egyéb képregények" topicot illetően lenne egy javaslatom.

Mivel nem igazán pörög az a topic, mellesleg szinte alig néhányan írunk csak oda, szerintem össze lehetne vonni a "Könyvek" topickal. És akkor lenne egy "Könyvek és képregények" topic. Mit szóltok? 

Hozzászólás ideje:

Én sem, értelme sincs, úgy is fogalmazhatok, hogy abszolút kizárt. A könyv topic jól megy, ha abba belesúvasztjuk a képregényest (aminek köze sincs hozzá, ezért nincs értelme), örökre elveszik, mert még annyian sem fognak hozzászólni. El van az ott magában. Ha eltűnik a süllyesztőben, hát eltűnik.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Már visszaállítottam. :D 

Miután mindenkinek tetszett, aki mondott valamit? :D

Hozzászólás ideje:
2018. 07. 01. - 20:42, pb69 írta:

Bár emojiknak tényleg tök jók lehetnek ezek, de a véleményezésre alkalmatlannak tűnnek. Egyelőre pont az eddig még hellyel-közzel működőképesnek tűnő jelek lettek lecserélve olyanokra, amik nagyban tényleg jól passzolnak a jelentéshez, viszont kicsiben én még gépen se látok belőlük szinte semmit.

A legelején hasonlóan vélekedtem, de így, pár hét/nap elteltével megváltozott a véleményem. Valóban nem kivehető számítógépről, hogy Han vagy Padmé milyen fejet vág, viszont egy idő után megszokod, és az agyad automatikusan hozzákapcsolja Han fejéhez, hogy az a zavaros, vagy Padmé fejéhez, hogy az a szomorú, stb. Feltételes reflex, vagy minek is nevezik. ;) :) 

Egyébként egyáltalán nem rosszak, sokkal jobban passzolnak szerintem a fórumhoz, mint a szmájlik. 

Amúgy meg a porgért pacsi jár! :D

Hozzászólás ideje:

A háttérről szeretnék egyet kérdezni: látom hogy van sok variáció. TCW és Rebels is lesz majd valamikor? Emlékszem, régebben volt egy kis ideig az utóbbi, de azóta látom eltűnt. :)

Hozzászólás ideje:

A hátterek kicsit problematikásak, mert hat képet lehet feltenni. Ami kevés. Jó lenne minden filmből egy, és a két animációs sorozatból is (meg másból, a jövőbeli produkciókból), de sajnos ennyiből kell gazdálkodnunk. :( A váltás persze közkívánatra lehetséges, ugyanakkor észben kell tartani, hogy ha sokan akarnak újat, lehet sokak kedvencét kell kivennünk.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Én az utolsó kettőt (Scariff, októberi TLJ poszter) :)

Felül még jó de ha legörgetek a háttér fehér, és még a posztjaink "doboza" is, így nekem nagyon kellemetlen érzést kelt.

Hozzászólás ideje:

Már felvetettem én is korábban ezt. Nem hiszem hogy az eszköz hangja lenne, minden eszközömről ugyanaz a hang. :)

Nem az asztali értesítés hangjára gondolok, azt az se tudom milyen, mert nincs beállítva. 

Szerkesztve: - Yoda József

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.