Hozzászólás ideje: 2018. Július 9.7 éve Köszike még egyszer. Ody, igen, nem tudtam beírni semmit se. De mostmár minden jó.
Hozzászólás ideje: 2018. Július 10.7 éve 10 perccel korábban, Darth Porg írta: Milyen emblémát, Drágaszág, milyen emblémát? Csekkold a hozzászólásra kapott értékeléseket. Szerk.: Lehet nyomnod kell egy ctrl+f5-öt.
Hozzászólás ideje: 2018. Július 17.7 éve A "Külvilág" alfórumon belül a "DC és egyéb képregények" topicot illetően lenne egy javaslatom. Mivel nem igazán pörög az a topic, mellesleg szinte alig néhányan írunk csak oda, szerintem össze lehetne vonni a "Könyvek" topickal. És akkor lenne egy "Könyvek és képregények" topic. Mit szóltok?
Hozzászólás ideje: 2018. Július 17.7 éve Szerző Ez Revan topikja, és egyébként is két külön kategória. Nem támogatom.
Hozzászólás ideje: 2018. Július 17.7 éve Én sem, értelme sincs, úgy is fogalmazhatok, hogy abszolút kizárt. A könyv topic jól megy, ha abba belesúvasztjuk a képregényest (aminek köze sincs hozzá, ezért nincs értelme), örökre elveszik, mert még annyian sem fognak hozzászólni. El van az ott magában. Ha eltűnik a süllyesztőben, hát eltűnik. Szerkesztve: 2018. Július 17.7 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2018. Július 19.7 éve Szerző Amint látjátok birodalmi ikonok kerültek a szekciók elé. Maradjon ez vagy állítsuk vissza a régire?
Hozzászólás ideje: 2018. Július 19.7 éve Nekem tetszik, talán lehetne az is sárga színű, de így is jobb, mint ami volt eddig.
Hozzászólás ideje: 2018. Július 19.7 éve Szerző A szín ugyanaz maradt. Olvasott - szürke, olvasatlan - sárga.
Hozzászólás ideje: 2018. Július 19.7 éve 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Már visszaállítottam. Miután mindenkinek tetszett, aki mondott valamit?
Hozzászólás ideje: 2018. Július 20.7 éve 2018. 07. 01. - 20:42, pb69 írta: Bár emojiknak tényleg tök jók lehetnek ezek, de a véleményezésre alkalmatlannak tűnnek. Egyelőre pont az eddig még hellyel-közzel működőképesnek tűnő jelek lettek lecserélve olyanokra, amik nagyban tényleg jól passzolnak a jelentéshez, viszont kicsiben én még gépen se látok belőlük szinte semmit. A legelején hasonlóan vélekedtem, de így, pár hét/nap elteltével megváltozott a véleményem. Valóban nem kivehető számítógépről, hogy Han vagy Padmé milyen fejet vág, viszont egy idő után megszokod, és az agyad automatikusan hozzákapcsolja Han fejéhez, hogy az a zavaros, vagy Padmé fejéhez, hogy az a szomorú, stb. Feltételes reflex, vagy minek is nevezik. Egyébként egyáltalán nem rosszak, sokkal jobban passzolnak szerintem a fórumhoz, mint a szmájlik. Amúgy meg a porgért pacsi jár!
Hozzászólás ideje: 2018. Július 20.7 éve A háttérről szeretnék egyet kérdezni: látom hogy van sok variáció. TCW és Rebels is lesz majd valamikor? Emlékszem, régebben volt egy kis ideig az utóbbi, de azóta látom eltűnt.
Hozzászólás ideje: 2018. Július 20.7 éve Szerző Erről nem tudok nyilatkozni egyelőre de elképzelhető ha többen is szeretnék.
Hozzászólás ideje: 2018. Július 21.7 éve A hátterek kicsit problematikásak, mert hat képet lehet feltenni. Ami kevés. Jó lenne minden filmből egy, és a két animációs sorozatból is (meg másból, a jövőbeli produkciókból), de sajnos ennyiből kell gazdálkodnunk. A váltás persze közkívánatra lehetséges, ugyanakkor észben kell tartani, hogy ha sokan akarnak újat, lehet sokak kedvencét kell kivennünk. Szerkesztve: 2018. Július 21.7 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2018. Július 21.7 éve Szerző Ebből a hatból mondjuk én kettőt lecserélnék. Az egyik a TLJ poszter (két TLJ-s kép van fent), a másik pedig a TESB poszter ami jól mutat önmagában, de itt háttérnek nem való.
Hozzászólás ideje: 2018. Július 21.7 éve Én az utolsó kettőt (Scariff, októberi TLJ poszter) Felül még jó de ha legörgetek a háttér fehér, és még a posztjaink "doboza" is, így nekem nagyon kellemetlen érzést kelt.
Hozzászólás ideje: 2018. Július 21.7 éve Olyan kérdésem lenne, hogy mikor valaki értékeli a hozzászólásomat, vagy válaszol rá, akkor van egy hangeffekt az értesítésről. Ezt ki lehet cserélni, pl. a fénykard aktiválás hangjára vagy bármi hasonlóra?
Hozzászólás ideje: 2018. Július 21.7 éve Szerző @luke19 Megmondom neked, halvány lila gőzöm sincs. Szerintem ez a hang nem a fórum sajátja hanem az eszközé amit használsz. De majd utána nézek.
Hozzászólás ideje: 2018. Július 21.7 éve Már felvetettem én is korábban ezt. Nem hiszem hogy az eszköz hangja lenne, minden eszközömről ugyanaz a hang. Nem az asztali értesítés hangjára gondolok, azt az se tudom milyen, mert nincs beállítva. Szerkesztve: 2018. Július 21.7 éve - Yoda József
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.