Donát Hozzászólás ideje: Február 10. Hozzászólás ideje: Február 10. Ezek a régi spoiler mögé rakott hsz-ek elvesztek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 10. Szerző Hozzászólás ideje: Február 10. Sajnos igen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: Február 26. Sikerült megoldanom a felmerült adatbázis problémákat illetve fejlesztéseket, így készen állunk az invision ötös fogadására. 3 4 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 26. Hozzászólás ideje: Február 26. Ami nem kis teljesítmény, @Ody Mandrell szabadidejét nem sajnálva dolgozott azon, hogy a fórum adatbázisát átkonvertálja a szükséges formátumra. Szóval köszi szépen a munkát, és itt is gratula még egyszer, hogy végigvitted ezt. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Február 26. Hozzászólás ideje: Február 26. Délután nem volt elérhető a fórum, tehát ezért. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: Február 26. 9 perccel korábban, Pildi írta: Délután nem volt elérhető a fórum, tehát ezért. Igen, ki is volt írva az ok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: Február 26. (szerkesztve) Köszi skacok! Magad uram ha szolgád nincs alapon, nekem kellett megcsinálni. Bár nem volt teher, mert mindig is érdekeltek a számtech dolgok, kis affinitásom is van hozzá. Igazság szerint köszönettel tartozom @Odumin-nak is, mert az utolsó napokban kaptam tőle hasznos tanácsokat! Szóval köszönöm! Szerkesztve: Február 26. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 26. Hozzászólás ideje: Február 26. Neked is köszi szépen @Odumin a közreműködést. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: Március 2. (szerkesztve) Életbe lépett az email alapján történő bejelentkezés. Akinek bármi problémája van ide írhat, vagy a Facebook oldalon megtalál. Szerkesztve: Március 2. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 5. Szerző Hozzászólás ideje: Március 5. Akit érdekel és tud angolul, alább olvasható pár újdonság a fórum 5-ös verziójáról. https://invisioncommunity.com/features/whats-new-in-5/ 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 12. Szerző Hozzászólás ideje: Március 12. (szerkesztve) Korábban jeleztem, hogy a fórum nagy változások előtt áll. Jelentősen átalakul és kibővül, már persze ha a támogatók is rábólintanak, hisz ez kissé több anyagi ráfordítással is jár. Ezzel kapcsolatos az új részleg, ami csak a fórum támogatóinak elérhető, így a jövőben az anyagi dolgokról ott fogunk számot adni. Egyrészt ez így fer, másrészt nem gondolom, hogy az anyagiakhoz a támogatókon kívül másnak is köze van. Mindenki aki a jövőben pénzügyileg szponzorálja a közösséget, automatikusan be tud majd lépni a támogatói részlegbe. A bővülés egyébként hozhat olyan opciókat, amik a támogatóknak előnyökkel járhat. Ilyen a Piac és a Blog lehetőség, ami lehetővé tesz az oldal keretei között végzett kereskedelmi tevékenységet, vagy akár saját blog vezetését is. Ezekről bővebbet majd csak az oldal frissítése után tudok mondani, addig csak esetleges lehetőségként tekintsetek rá. Szerkesztve: Március 12. - Ody Mandrell 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szombat 19:40 Szerző Hozzászólás ideje: Szombat 19:40 Amióta átkonvertáltam a fórumot InnoDB-re azóta nálam észrevehetően felgyorsult a töltési sebesség. Nálatok is? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Szombat 19:45 Hozzászólás ideje: Szombat 19:45 Én nem vettem észre semmit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 7 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 7 órával korábban Újfent megjelent a kék sáv az oldal tetején, ami egyet jelent az újabb szponzorációs időszak kezdetével. Előre is köszönjük a segítségeket! A fórum anyagi helyzetének alakulását a https://swsaga.hu/forum/122-a-fórum-támogatása/ szekcióban lehet követni mindazoknak, akik támogatják a közösséget. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.