Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Valószínüleg az új oldalt hozza be nekem, csak azt írja ki a címnek hogy sagaforum.uw.hu... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Valószínüleg az új oldalt hozza be nekem, csak azt írja ki a címnek hogy sagaforum.uw.hu... Valószínű Obi! Írd be kézzel a címet, és utánna már minden rendben lesz. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. You have done well, Lord LeGaS. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Észrevehetően begyorsult a töltés is! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Bravó Legas! Donát. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Köszi mindenkinek! (mindjárt elpirulok ) Tessék frissíteni a könyvjelzőket / kedvenceket, hogy mindenképp az új fórum jöjjön be. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Segítséget szeretnék kérni tőletek! Az lenne a feladat, hogy a különböző gombokat (msn, új szavazás, stb...) egy formátumra hozzuk. Minta a "New Topic" és a "Reply" gombok. Valaki megtudná csinálni ezt az egységesítést? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Küldök egy mintát: http://img403.imageshack.us/img403/1613/msn8us.jpg (Ha akkora legyen a mérete mint a mostaninak akkor szólj) Ha tetszik, megcsinálhatom a többit is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Másnál is előfordul, hogy egy új hozzászólást tartalmazó topik átolvasása után még mindig az látszik, hogy van új hozzászólás benne? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Előbbit felejtsétek el, mert már nem áll fenn Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. (szerkesztve) Küldök egy mintát: http://img403.imageshack.us/img403/1613/msn8us.jpg (Ha akkora legyen a mérete mint a mostaninak akkor szólj) Ha tetszik, megcsinálhatom a többit is. Ez remek Obi! Kicsit lehetne sárgásabb árnyalat, olyasmi mint pl. a New Topic gomb, valamint szürke háttérrel, úgy lenne tökéletes. Egyébként nagyon köszönöm, hogy foglalkoztál vele! Ösznépi munkában szépül a fórum. Tehát a következőkről kellene: új szavazás ---> New Vote -ra átírva. jelent, javít, töröl, válasz ----> ezeket 60x21-es méretben kellene. pü, email, www, msn, Yim ----> ezeket pedig 50x21-esbe. Szerkesztve: 2006. Február 14. - Ody Mandrell Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Holnap ismét fórum frissítés lesz: IPB 1.3.1 > IPB 2.1.4 Ismét sok újdonság lesz, a fórum skint is újra kell majd kreálnom, picikét változni fog. Addigis türelem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. (szerkesztve) Tegyük hozzá, hogy ez lesz a végső forma. Jelenleg nincs ennél jobb fórum motor. Ezek után évekig ez fog maradni (már ha a fórum fenmarad addig ). Az pedig különben sem tenne jót a fórumnak ha hetenként cserélgetnénk a külalakot. Erre átálunk, és ezt kell fejleszteni. Bár kicsit félek nehogy egyszer kapjak egy emailt a fórum miatt... Szerkesztve: 2006. Február 15. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. A fórum örökké lesz.Köszönjük, hogy ennyit dolgoztok érte. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Ezek után évekig ez fog maradni (már ha a fórum fenmarad addig ). Bár kicsit félek nehogy egyszer kapjak egy emailt a fórum miatt... Miért ne maradna fenn jó sokáig? Maradni fog, vita lezárva Milyen e-mailtól tartasz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Várakozó listán vagyunk!! Sagaforum.hu Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Másnál is előfordul, hogy egy új hozzászólást tartalmazó topik átolvasása után még mindig az látszik, hogy van új hozzászólás benne? Ez azért van MissKarrde, mert ha elküldesz egy üzenetet akkor a topic utolsó lapjára ugrik és úgy veszi hogy te nem jártál ez első oldalon. Nállam még az is gond hogy mindig be kell jelentkeznem amikor a honlapra jövök, pedig cookiek engedélyezve, de még is ez van... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. (szerkesztve) Az utolsó oldalra ugrás után mindig visszamegyek az elsőre, és utána pedig a topik címére kattintok. Egyszer fordult ez elő, azóta nem. Mindig bejelentkezem, nincs automatikusra állítva. Még otthon sem, ki tudja, ki garázdálkodik a gépemen, mikor nem vagyok ott A munkahelyről nem is beszélve. Szerkesztve: 2006. Február 17. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. (szerkesztve) Nállam még az is gond hogy mindig be kell jelentkeznem amikor a honlapra jövök, pedig cookiek engedélyezve, de még is ez van... Ne legyünk már ennyire kényelmesek. Bejelentkzés egy fontos folyamat, már csak azért is, hogy ne felejtsd el a jelszavad. Szerkesztve: 2006. Február 17. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Még egy remek indok rá, eszembe sem jutott Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. ne felejtsd el a jelszavad. Bezony, múltkor nekem nem jutott eszembe, csak kis gondolkodás után. Szóval óvatosan az automatice bejelentkezéssel Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Nekem 2 jelszavam van a szótáramban, az egyiket használom mindenhol, a másik csak ezen a honlapon meg az sw.hu-n.Szóval én nem felejtek Ebben csak az a hiba hogy ha valaki megtudja a jelszavam, akkor szinte mindenhova be tud lépni az én nickemmel... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Ha ismertek olyan egyént, aki legalább úgy áll az SW-ehz mint Ti, ráadásul szeret is fórumozni, akkor nyugodtan meghívhatjátok ide! Ezt most csak azért írom le, mert korábban elleneztem a fórum ismertségének növelését. Ez még mindig fennáll egyébként, de azért aki szereti az EGÉSZ SW-t, és tud értelmesen komunikálni, az nyugodtan csatlakozhat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Nekem 2 jelszavam van a szótáramban, az egyiket használom mindenhol, a másik csak ezen a honlapon meg az sw.hu-n.Szóval én nem felejtek Ebben csak az a hiba hogy ha valaki megtudja a jelszavam, akkor szinte mindenhova be tud lépni az én nickemmel... Nekem is csak két jelszavam van, az egyiket mindenhol, a másikat csak itt és az sw.hu-n használom, pont mint te És ugyan az a gond nálam is fenn áll... de igyekszem nem elárulni senkinek Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Van egy rakat jelszavam, így nekem igyekeznem kell, hogy ne felejtsem el őket. Kettő van, amit két helyen is használok, de egymástól független helyeken, munkahelyen és fórumon. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. (szerkesztve) Nekem egy "nem gond, ha..." jelszavam van, meg két nagyon titkos... illetve a kalibis címemhez egy, ami Kalibihez illik Szerkesztve: 2006. Február 17. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Dzséjt: Az alap jelszavam már 7 éves, akkor találtam ki amikor a sw.com mindig azt írta ki hogy foglalt a jelszó Egyébként ez a jelszó bennevan az sw.hu fórumában is, mert meg kellett adnom egy ftp elérését amin ez volt a jelszó.No de psssz! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Az enyém ennél fiatalabb, még a netes időm elejéről való, de ilyen hibát nem követek el, mert hát... keressük csak meg azt a jelszót Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Én lustább vagyok ennél.Nekem minmdenkóhol egy jelszavam van.Így nem felejtek. Ezt a fórumot meg senkinek sem árulom el, hogy létezik.Elég volt egy Quarron-ból. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Üdv! Ody Mandrell... szeretném megköszönni, hogy meghívtál erre a fórumra. Nagyon tetszik... és fogok ide járni gyakran... ahogy időm engedi! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.