Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Köszi mindenkinek! :P (mindjárt elpirulok :))

Tessék frissíteni a könyvjelzőket / kedvenceket, hogy mindenképp az új fórum jöjjön be. :rock:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Segítséget szeretnék kérni tőletek! Az lenne a feladat, hogy a különböző gombokat (msn, új szavazás, stb...) egy formátumra hozzuk. Minta a "New Topic" és a "Reply" gombok. Valaki megtudná csinálni ezt az egységesítést?

Hozzászólás ideje:

Másnál is előfordul, hogy egy új hozzászólást tartalmazó topik átolvasása után még mindig az látszik, hogy van új hozzászólás benne?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Küldök egy mintát:

http://img403.imageshack.us/img403/1613/msn8us.jpg

(Ha akkora legyen a mérete mint a mostaninak akkor szólj)

Ha tetszik, megcsinálhatom a többit is.

Ez remek Obi! Kicsit lehetne sárgásabb árnyalat, olyasmi mint pl. a New Topic gomb, valamint szürke háttérrel, úgy lenne tökéletes. Egyébként nagyon köszönöm, hogy foglalkoztál vele! Ösznépi munkában szépül a fórum. :rock:

Tehát a következőkről kellene:

új szavazás ---> New Vote -ra átírva.

jelent, javít, töröl, válasz ----> ezeket 60x21-es méretben kellene.

pü, email, www, msn, Yim ----> ezeket pedig 50x21-esbe.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Holnap ismét fórum frissítés lesz: IPB 1.3.1 > IPB 2.1.4

Ismét sok újdonság lesz, a fórum skint is újra kell majd kreálnom, picikét változni fog. ;) Addigis türelem.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tegyük hozzá, hogy ez lesz a végső forma. Jelenleg nincs ennél jobb fórum motor. Ezek után évekig ez fog maradni (már ha a fórum fenmarad addig ;) ). Az pedig különben sem tenne jót a fórumnak ha hetenként cserélgetnénk a külalakot.

Erre átálunk, és ezt kell fejleszteni. Bár kicsit félek nehogy egyszer kapjak egy emailt a fórum miatt... ;)

Hozzászólás ideje:
Ezek után évekig ez fog maradni (már ha a fórum fenmarad addig :P ).

Bár kicsit félek nehogy egyszer kapjak egy emailt a fórum miatt... ;)

Miért ne maradna fenn jó sokáig? Maradni fog, vita lezárva ;)

Milyen e-mailtól tartasz?

Hozzászólás ideje:
Másnál is előfordul, hogy egy új hozzászólást tartalmazó topik átolvasása után még mindig az látszik, hogy van új hozzászólás benne?

Ez azért van MissKarrde, mert ha elküldesz egy üzenetet akkor a topic utolsó lapjára ugrik és úgy veszi hogy te nem jártál ez első oldalon.

Nállam még az is gond hogy mindig be kell jelentkeznem amikor a honlapra jövök, pedig cookiek engedélyezve, de még is ez van...

Hozzászólás ideje:

Az utolsó oldalra ugrás után mindig visszamegyek az elsőre, és utána pedig a topik címére kattintok. Egyszer fordult ez elő, azóta nem.

Mindig bejelentkezem, nincs automatikusra állítva. Még otthon sem, ki tudja, ki garázdálkodik a gépemen, mikor nem vagyok ott :D

A munkahelyről nem is beszélve.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nállam még az is gond hogy mindig be kell jelentkeznem amikor a honlapra jövök, pedig cookiek engedélyezve, de még is ez van...

Ne legyünk már ennyire kényelmesek. :D Bejelentkzés egy fontos folyamat, már csak azért is, hogy ne felejtsd el a jelszavad. :o

Hozzászólás ideje:

Nekem 2 jelszavam van a szótáramban, az egyiket használom mindenhol, a másik csak ezen a honlapon meg az sw.hu-n.Szóval én nem felejtek :o

Ebben csak az a hiba hogy ha valaki megtudja a jelszavam, akkor szinte mindenhova be tud lépni az én nickemmel... :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ha ismertek olyan egyént, aki legalább úgy áll az SW-ehz mint Ti, ráadásul szeret is fórumozni, akkor nyugodtan meghívhatjátok ide! Ezt most csak azért írom le, mert korábban elleneztem a fórum ismertségének növelését. Ez még mindig fennáll egyébként, de azért aki szereti az EGÉSZ SW-t, és tud értelmesen komunikálni, az nyugodtan csatlakozhat.

Hozzászólás ideje:
Nekem 2 jelszavam van a szótáramban, az egyiket használom mindenhol, a másik csak ezen a honlapon meg az sw.hu-n.Szóval én nem felejtek :)

Ebben csak az a hiba hogy ha valaki megtudja a jelszavam, akkor szinte mindenhova be tud lépni az én nickemmel... ;)

Nekem is csak két jelszavam van, az egyiket mindenhol, a másikat csak itt és az sw.hu-n használom, pont mint te :)

És ugyan az a gond nálam is fenn áll... de igyekszem nem elárulni senkinek :D

Hozzászólás ideje:

Van egy rakat jelszavam, így nekem igyekeznem kell, hogy ne felejtsem el őket. Kettő van, amit két helyen is használok, de egymástól független helyeken, munkahelyen és fórumon.

Hozzászólás ideje:

Nekem egy "nem gond, ha..." jelszavam van, meg két nagyon titkos... illetve a kalibis címemhez egy, ami Kalibihez illik ;)

Hozzászólás ideje:

Dzséjt: :)

Az alap jelszavam már 7 éves, akkor találtam ki amikor a sw.com mindig azt írta ki hogy foglalt a jelszó :)

Egyébként ez a jelszó bennevan az sw.hu fórumában is, mert meg kellett adnom egy ftp elérését amin ez volt a jelszó.No de psssz! ;)

Hozzászólás ideje:

Én lustább vagyok ennél.Nekem minmdenkóhol egy jelszavam van.Így nem felejtek.

Ezt a fórumot meg senkinek sem árulom el, hogy létezik.Elég volt egy Quarron-ból.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.