Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Jól mutatnak. Akkor jó, ha itt is ugyanúgy tetszenek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. És most látom, hogy az oldalsó és fenti banner közti rés is csökkent valamicskét (explorerrel nézve) Remek. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Nagyon jól néz ki! Nem tudtam hova írni úgyhogy ide! - Remélem nem baj - Hát túlvagyok az emelt érettségin. Meglátjuk mien lesz: Ezeket az esszéket írtam: Oszmán török birodalom - hosszú - Kommunizmus - hosszú - 1VHs béke - rövid - Bethlen - rövid - Érdekes volt az egész, de azért nem szeretnék többet menni. THX mindenkinek aki szúrkolt! :) Most még tanulok kicsit, mert 5től pénzügy ZHt írok... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Tök jó! A csík is (mármint h nálam szinte már nincs is), meg a logók is! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Nagyon jól néz ki! Nem tudtam hova írni úgyhogy ide! - Remélem nem baj - Hát túlvagyok az emelt érettségin. Meglátjuk mien lesz: Ezeket az esszéket írtam: Oszmán török birodalom - hosszú - Kommunizmus - hosszú - 1VHs béke - rövid - Bethlen - rövid - Érdekes volt az egész, de azért nem szeretnék többet menni. THX mindenkinek aki szúrkolt! Most még tanulok kicsit, mert 5től pénzügy ZHt írok... Hm... mi értelme a töri írásbelinek. Szerintem az sokkal értelmesebb dolog volt szóbeliben. Valóban jobbak az SW-s emblémák itt oldalt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. (szerkesztve) Nem tudtam hova írni úgyhogy ide! - Remélem nem baj - Hát túlvagyok az emelt érettségin. Van a Külvilágban egy egyéb fontos topik, oda nyugodtan írhatsz ilyesmiket, abba a topikba mindenféle belefér OFF Grat az emelt szintűhöz, aztán majd számolj be, hogy sikerült Mellékesen szólva érdekel engem, hogy milyen ez az emelt szintű töri érettségi. ON Szerkesztve: 2006. Május 10. - MissKarrde Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Skacok, átálltam operáról firefoxra, viszont azt továbbra sem tudom, hogy hogy tudok úgy kilépni az egészből, hogy amikor újra megnyitom a Firefoxot, az általam egyszerre használt öt lap automatikusan betöltődjön. Segítsetek, please! Donát. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Skacok, átálltam operáról firefoxra, viszont azt továbbra sem tudom, hogy hogy tudok úgy kilépni az egészből, hogy amikor újra megnyitom a Firefoxot, az általam egyszerre használt öt lap automatikusan betöltődjön. Segítsetek, please! Donát. Én egyszerre nem használok 5 lapot, ha igen, akkor megnyitogatom egyenként. Mindenesetre tudok egy olyat, hogy elmented őket a könyvjelzőben, egy külön fülbe, és akkor alul megjelenik egy olyan opció, hogy: Megnyitás lapokon. Ekkor az összes abban a fülben lévőt, megnyitja külön lapon. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Skacok, átálltam operáról firefoxra, viszont azt továbbra sem tudom, hogy hogy tudok úgy kilépni az egészből, hogy amikor újra megnyitom a Firefoxot, az általam egyszerre használt öt lap automatikusan betöltődjön. Segítsetek, please! Donát. Session Saver Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Köszi, de... ööö, ezt hogy kell használni? Nem sikerült rájönnöm Donát. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Telepítsd fel, indítsd újra a böngészőt és aztán az Eszközök (-> Kiterjesztések) menüben tudod a beállításokat szerkeszteni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Felkerültek az illusztrált forgatókönyvek, melyeket a bal oldali linkekről tölthettek le. Kökény Péter munkáját dícséri az anyag, SimonZ a feltöltésért, LeGaS pedig a linkelésért illeti köszönet. Jó olvasást! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Dejó, mindjárt töltöm Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Már volt alkalmam belenézni és tényleg igazi kuriozumokról van szó... föleg a kivágott jelenetek kecsegtetnek sok érdekességgel Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Legas, működik, köszönöm! Donát. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Már volt alkalmam belenézni és tényleg igazi kuriozumokról van szó... föleg a kivágott jelenetek kecsegtetnek sok érdekességgel Bizony bizony, jó kis anyag Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Most éltük át a legfrissebb legaktívabb pillanatát a fórumnak. Nem hiába sokakat vonz a díjátadó! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Most éltük át a legfrissebb legaktívabb pillanatát a fórumnak.Nem hiába sokakat vonz a díjátadó! Ráadásul egy új taggal is bővültünk. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Üdvözöljük körünkben Dórát! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gyerekek, a mai nap folyamán már másodjára döntjük meg a legnagyobb látogatottság csúcsát! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gyerekek, a mai nap folyamán már másodjára döntjük meg a legnagyobb látogatottság csúcsát! Igen, és azt hiszem ez a fórum fennálásnak legnagyszerűbb napja! Azt hiszem méltó módon ünnepeljük az EP3 egy éves évfordulóját! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. E szép napon azért élnék egy kis hibajelentéssel. A fórum óráját nem akarjátok átállítani? Egy órát késik. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. E szép napon azért élnék egy kis hibajelentéssel. A fórum óráját nem akarjátok átállítani? Egy órát késik. Nekem nem késik, egyébként te is át tudod állítani. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.