kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Nálam, ha valaki megbízásból gyilkol, az is betölti a bérgyilkos fogalmát. Akkor hát előhúzom a titkos fegyveremet: a Magyar Értelmező Kéziszótárt... Bérgyilkos: fn Felbérelhető orgyilkos. Orgyilkos: fn Aki alattomosan gyilkol meg valakit.|Bérgyilkos.|(jelzőként) ~ banda, tőr. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 7. Hozzászólás ideje: 2008. December 7. (szerkesztve) Nálam, ha valaki megbízásból gyilkol, az is betölti a bérgyilkos fogalmát. Kolmilannal a pont. Lehet, hogy nálad betölti, de a jelentése attól még nem feltélen ugyanaz a bérgyilkosnak és az orgyilkosnak. Minden bérgyilkos orgyilkos, de nem minden orgyilkos bérgyilkos Szerkesztve: 2008. December 7. - Dzséjt Válasz
rex56 Hozzászólás ideje: 2008. December 7. Hozzászólás ideje: 2008. December 7. Köszönöm a feliratot! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 7. Akkor, hiába töltöttem le az SDH-át? XD Úgy látszik mégse hiába töltötted le. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. December 7. Hozzászólás ideje: 2008. December 7. Végülis ki csinálta meg a feliratot? Bocs túl késő van már nekem h visszaolvassak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 7. Szerintem kolmilan. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Hozzászólás ideje: 2008. December 8. (szerkesztve) Szerintem kolmilan. Nem. Szerk.: (ha az sdh-ra gondoltok) Szerkesztve: 2008. December 8. - kolmilan Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Most szombaton nem fogok tudni segíteni. Gondolok szólok jó előre, hogy a vállalkozóbb kedvűek kedvet kapjanak a munkához! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Szombaton nagy CW banzájt tartok, persze ha a fordítok is úgy akarják. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Az sdh verzió már tölthető de én megvárnám, hogy melyiket fordítjátok. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Az sdh verzió már tölthető de én megvárnám, hogy melyiket fordítjátok. Sajna 2-4-ig nem leszek, de addig is megpróbálok fordítani. Az FQM és a CTU is.... ld. anim. sor. ... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. felkerült az angol felirat, 10 perc bolt, aztán elkezdem fordítani! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 13. felkerült az angol felirat, 10 perc bolt, aztán elkezdem fordítani! Hajrá kudarmubat! Izzítom a CD-t. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hajrá srácok! Kiváncsian várom mit alkottok! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hajrá srácok! Kiváncsian várom mit alkottok! A fele már kész van. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. (Ne rémisszen meg senkit, hogy kiléptem MSN-ről. Attól még csinálom. ) Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Csak egy dolog: Arsziksz vagy Arszix? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Szerintem legyen Arsziksz. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Szerintem legyen Arsziksz. Oké. Én is azt írtam. (R6 nem játszik... ) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Ody, még jól vagy? T'od, mély levegő és türelem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Ody, még jól vagy? T'od, mély levegő és türelem. Már alig bírom. Most néztem meg az előző két részt, szóval most nagyon rá vagyok hangolva a folytatásra. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Már alig bírom. Most néztem meg az előző két részt, szóval most nagyon rá vagyok hangolva a folytatásra. Nem elölről kezdted? Francba... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Nem elölről kezdted? Francba... A Gunray sztorit néztem, mert ebbe tartozik a Grievous rész is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 13. kudarmubat egy óra alatt megcsinálta a felét. Nem semmi teljesítmény! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Egyébként felfedeztem egy hibát az előző részben. Amikor a sérült klón meglátja Ventresst, akkor utolsó szavaival nem bombát (bomb) mond, hanem kopaszt (bold). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. kudarmubat egy óra alatt megcsinálta a felét. Nem semmi teljesítmény! Megfenyegetted, mi? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Megfenyegetted, mi? Én ugyan nem. Úgy ismersz? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Én ugyan nem. Úgy ismersz? Én úgy ismerlek, hogy ha már nincs kész péntekre a szombati rész felirata akkor képes vagy egész nap a monitor előtt toporogni Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. (szerkesztve) kudarmubat egy óra alatt megcsinálta a felét. Nem semmi teljesítmény! Végül is, nagyon tetszett neki. Ody: ne hazudj, ne hazudj! Szerkesztve: 2008. December 13. - kolmilan Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Én úgy ismerlek, hogy ha már nincs kész péntekre a szombati rész felirata akkor képes vagy egész nap a monitor előtt toporogni Ezt most elképzeltem... :P Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.