Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Kolmilan, gratulálok a felirathoz, nagyon jó lett! Kudarmubatot is dicséret illeti, mert erősen besegített (most ő volt a fordító) kolmilannak. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hopp, akkor neki is gratulálok! Kicsit figyelmetlen voltam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Feltételezem az epizód is tetszett. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Hopp, akkor neki is gratulálok! Kicsit figyelmetlen voltam. Áhh nincs gond, általában csak dísznek van odaírva a nevem a felirat végére. Válasz
Bambu Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Sziasztok ! Tegnap kaptuk meg a Családdal dvd-n az első 10 részt magyar felirattal, ebből 5-öt meg is néztünk.Egyszerüen szuper a fordítás . Minden elismerésem és öszinte gratulációm a fordítóknak ! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Remélem tetszett a sorozat (főleg Gergőnek). Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Amúgy kolmilan néztem a végső felirattal az új részt, és bakker észrevettem egy iszonyatos hibát, amire rá sem jöttem volna h nem javítod ki, pedig annyira egyértelű, én meg mennyit gondolkoztam rajta, pedig csak oda kellett volna figyelnem. Ez a fogságba ejtés mestere cucc... Nagyot koppant. Na mind1 csak gondoltam megemlítem. barnez pedig nagyon jól halad a Robot Chickennel! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. (szerkesztve) Dzséjt remélem megint elvállalod majd Jar Jar tábornok szövegeinek fordítását. Szerkesztve: 2009. Január 8. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Ha kell, akkor persze. Bár nem fordítom, csak Jar Jarosítom, a fordítás kolmilan érdeme Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Ha kell, akkor persze. Bár nem fordítom, csak Jar Jarosítom, a fordítás kolmilan érdeme A múltkor nagyon jó lett, ezért gondoltam. De majd szól kolmilan, hogy mit tervez ezúttal. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Hát, ha kolmilan megint felkér, állok rendelkezésre. Válasz
Bambu Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. (szerkesztve) Remélem tetszett a sorozat (főleg Gergőnek). Igen és mégegyszer ezúton is köszönet a közvetítésért és természetesen Pildinek a készítésért ! Azóta megnéztük az összes részt Gergő a Rookiesnél és a lair... nél tette le a voksot / az utóbbinál Fisto miatt / . Meg kell hogy mondjam Nekem is nagyon bejött ! Pildinek megígértem hogy minden részröl írni fogok véleményt az adott részhez. Ezt a jövő héten el is kezdem csak még addig hétvégén újra megnézzük a 10 részt. / kicsit kell, hogy tisztuljon mielött írok róluk / Szerkesztve: 2009. Január 9. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. (szerkesztve) minden részröl írni fogok véleményt az adott részhez. Ezt a jövő héten el is kezdem csak még addig hétvégén újra megnézzük a 10 részt. / kicsit kell, hogy tisztuljon mielött írok róluk / Örülök, hogy vállalkozol rá, Bambu. Szerkesztve: 2009. Január 9. - Pildi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Én is örülök Bambu! Kíváncsi vagyok a mélyebb kitárgyalásra. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Hát, ha kolmilan megint felkér, állok rendelkezésre. Köszi! Felkérlek. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. (szerkesztve) Már, nagyon várom a holnapi résszel együtt, a csodás műveteket! Szerkesztve: 2009. Január 9. - barnez Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Melyikhez lesz felírat? Lekaptam az SDH-t. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Melyikhez lesz felírat? Lekaptam az SDH-t. Én is azt szedem. Szerintem nincs is más. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Én is azt szedem. Szerintem nincs is más. Az aaf link az animációs sorozat topicban... de az sdh-hoz is megcsinálhatom... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Az aaf link az animációs sorozat topicban... de az sdh-hoz is megcsinálhatom... Légyszíves csináld meg! Köszi. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Épp priviben írtam kolmilanak, hogy ahonnét én szedtem az SDH-t, ott direkte fel van tűntetve, hogy ahhoz lesz felírat. És amint elnéztem a letöltések számát elégé sokan azt szedték le. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Épp priviben írtam kolmilanak, hogy ahonnét én szedtem az SDH-t, ott direkte fel van tűntetve, hogy ahhoz lesz felírat. És amint elnéztem a letöltések számát elégé sokan azt szedték le. Nem én írtam oda... Legközelebb tőlem érdeklődj, ha biztos infót akarsz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Nem én írtam oda... Legközelebb tőlem érdeklődj, ha biztos infót akarsz. Okés. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Most az aaf-hez, vagy az sdh-hoz csinálod? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Most az aaf-hez, vagy az sdh-hoz csinálod? Mindkettőhöz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hallás alapján? Csak mert én spec még egy angol feliratot sem találtam... Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hallás alapján? Csak mert én spec még egy angol feliratot sem találtam... Én már igen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Én már igen. Na akkor izzítom a gépet. lassan. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Na akkor izzítom a gépet. lassan. Még nem javaslom... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Kösz, hogy csinálsz a SDH-hoz is, mert nekem már nem egy mai darab a DVD lejátszóm, és nem viszi az AAF-eseket... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.