Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
54 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Korábban is eredeti nevükön futottak a klónok, szerintem ezen most kár lenne változtatni. :) 

Egyetértek. A Fives, Echo szerintem tökéletes. Én így ismertem és szoktam meg őket. 

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

(7. évad spoiler) 

Spoiler elrejtése

Echo-nál lehetséges fordítás a Visszhang (azt hiszem, volt olyan felirat, amiben így szerepelt). Ez annyiból lenne jó, hogy kettős jelentést adna "A Distant Echo" címnek. :) 

Spoiler

Szerintem a rész címe lehet Visszhang, úgy tényleg ütne. A klón neve pedig legyen angol. :)

Hozzászólás ideje:
30 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Igen, így Sky valószínűleg nem csinálja. A feliratok persze ide is felkerülnek majd, jobb oldalt kell figyelni a szokásos panelt. 

Sky tud erről? Mondjuk, nekem Sky munkája annyiból lenne kedvesebb, mert koherens lenne a korábbi fordításokkal. 

Hozzászólás ideje:

Offolnék egy picit:

Hogyan szoktátok időzíteni a feliratokat? Manuálisan vagy valamilyen segédprogrammal? 

A probléma a következő: a tcw könyvtáramban minden rész 1080-as felbontásban van meg, ahogy a rebels vagy a mandi. Így maradnék ennél a formátumnál és ahelyett, hogy nyaggatnék valakit, hogy készítse el, megcsinálnám én magam. 

Hozzászólás ideje:

@cyrano Már a "WEBRip.x264-ION10" verzióhoz is elérhető időzítés, ha arra van szükséged. 

Egyébként a hosszupuska oldal révén javításra kerültek az ékezetek, így ez a változat is felkerült a fórumunkra.

A kérdésedre válaszolva, én a SubtitleWorkshop nevű programot szoktam használni az időzítéshez. 

Hozzászólás ideje:
19 perccel korábban, Darth Sky írta:

@cyrano Már a "WEBRip.x264-ION10" verzióhoz is elérhető időzítés, ha arra van szükséged. 

Egyébként a hosszupuska oldal révén javításra kerültek az ékezetek, így ez a változat is felkerült a fórumunkra.

A kérdésedre válaszolva, én a SubtitleWorkshop nevű programot szoktam használni az időzítéshez. 

Köszi, megnézem azt a progit. Én a PETRIFIED változatokat szedegetem le.

Hozzászólás ideje:

Darth Sky: Köszi a tippet. Tegnap este pár kattintással meg is csináltam a feliratot. Illetve átírtam mindenütt a Rossz Osztagot Foltozottakra. :) Amit kifundáltatok az jobban tetszik. 

Hozzászólás ideje:

Valahogy nekem teccene egy "Elcseszettek" elnevezés is a Foltozottak helyett :)

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Oda van írva melyikhez jó. :) Mind a két verzióval leteszteltem, nem csúszik.

A 720p Cielos-hoz nem jó. Nem tudom hol a hiba.. Csak nálam?

Pedig nem ez első ilyen kalandom az elmúlt 12 évben. De gáz egy helyzet..

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Igazad van. A Disney logóval csúszik. A mienk ehhez jó: PROPER.1080p.WEB.H264-PETRiFiED.

Köszönöm! Már kezdtem azthinni, hogy ennyire sík gyöp vagyok..

Megtenné, hogy valaki aki ért hozzá készít egy csúsztatottat?

Úgy tudom 3 sec a sietség.. VLC-n tudnám csúsztatni, de az asztali lejátszón nem, és vinném a nagy tv -re..

Köszi!!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Én is a 720p-t szoktam letölteni, pont ezért. :) Néha jól esik szuper felbontásban nézni, de ezt az élményt megkapom másoknál. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.