Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. (szerkesztve) Kész is a mű. Az az igazság, hogy nem tudom, hogy jó e 720p-hez, légyszi valaki akinek az van meg mondja meg. (A vége felé úgy tűnik már van egy kis csúszás.. De akkor is ezer köszI!!!!!!) VISSZASZÍVOM! A KÉT VIDEÓ UGYANOLYAN HOSSZÚ, CSAK A 720P-VEL NÉZTEM MEG ELŐSZÖR ÉS A VÉGÉHEZ UGROTTAM, DE AZTÁN A NORMÁLNÁL IS UGYANÚGY JÖTT A FELIRAT, SZÓVAL JÓNAK TŰNIK MINDKETTŐHÖZ!! Szerkesztve: 2011. Február 19. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. VISSZASZÍVOM! A KÉT VIDEÓ UGYANOLYAN HOSSZÚ, CSAK A 720P-VEL NÉZTEM MEG ELŐSZÖR ÉS A VÉGÉHEZ UGROTTAM, DE AZTÁN A NORMÁLNÁL IS UGYANÚGY JÖTT A FELIRAT, SZÓVAL JÓNAK TŰNIK MINDKETTŐHÖZ!! Ne írj csupa nagybetűvel, az kiabálást jelent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Ne írj csupa nagybetűvel, az kiabálást jelent KIABÁLOK IS! Na jó csak vicceltem, köszi az infót. Egyszer szívesen elolvasnék egy íratlan fórum etikett szabályzatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Köszi durd!! A képek alapján jónak tűnik a rész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Felirat a Web-DLhez swcw.S03E18.The.Citadel.720p.WEB-DL.AVC.AC3-SWC.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Köszi Phobos! Úgy kellett mint egy falat kenyér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. (szerkesztve) Köszi Phobos! Úgy kellett mint egy falat kenyér. Szívesen. Most volt egy kis problémám is, hogy nagyon lassan jött le a Web-DL, így relatíve elég későn tudtam hozzá időzíteni és azt is úgy sináltam, hogy még mindig nem néztem meg a részt, csak bele-bele kattintottam, hogy jó-e a felirat ott.Értékelés holnapra várható, mert nagyon fáradt vagyok, 2 elég nehéz napon vagyok túl. Szerkesztve: 2011. Február 19. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Phobos! Az epizód felétől durván csúszik a felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Phobos! Az epizód felétől durván csúszik a felirat. nekem jó, most kattintottam bele párat Nem tudom mi lehet az oka. Biztos, hogy a Web-DL-lel nézted? Nem a sima 720p-vel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. nekem jó, most kattintottam bele párat Nem tudom mi lehet az oka. Biztos, hogy a Web-DL-lel nézted? Nem a sima 720p-vel? Web-dl volt, csak nem frissítettem. Most már jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Egyszer szívesen elolvasnék egy íratlan fórum etikett szabályzatot. OFF Voala: http://hu.wikipedia.org/wiki/Netikett Tömör, lényegre törő ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Szokás szerint, köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. OFF Voala: http://hu.wikipedia.org/wiki/Netikett Tömör, lényegre törő ON Kösz, de ezt valaki leírta! Én "íratlant" mondtam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Köszi Lok Durd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Van angol felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Van angol felirat. Bizony ám, megint gyors volt a srác. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. (szerkesztve) Bizony ám, megint gyors volt a srác. Én csak mostanában kezdek neki, mert hosszú volt az éjszaka, de ahogy elnézem nem olyan hosszú a szöveg, reményeim szerint 6-7 körül már kész leszek vele. Szerkesztve: 2011. Március 5. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Én csak mostanában kezdek neki, mert hosszú volt az éjszaka, de ahogy elnézem nem olyan hosszú a szöveg, reményeim szerint 6-7 körül már kész leszek vele. Nagyszerü. Előre is köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Én csak mostanában kezdek neki, mert hosszú volt az éjszaka, de ahogy elnézem nem olyan hosszú a szöveg, reményeim szerint 6-7 körül már kész leszek vele. Mit csináltál az éjszaka? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Mit csináltál az éjszaka? Házibulejban voltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Házibulejban voltam Az nagyon jó tud lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. (szerkesztve) Lok! Gyere már fel MSN -re, fontos lenne mert az első 140 sor le van fordítva már. Szerkesztve: 2011. Március 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Lok! Gyere már fel MSN -re, fontos lenne mert az első 140 sor le van fordítva már. Mi az msn címed? Csak mert nekem új van, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Mi az msn címed? Csak mert nekem új van, metis@freemail.hu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Külön köszönet kolmilannak, aki oroszlánrészt vállalt a munkából. SWTCW-3X19.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Köszönet mindkét fordítónak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.