Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. De elkészült, ha minden igaz, már a postaládádban van. Azóta már észrevettem, és nagy nagy köszönet érte. Most már egyedül rajtam áll minden Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Íme a várva várt felirat a 2HD-s release-hez. A 720p, WEB-Dl, stb nézőknek várniuk kell még, mert nem jött ki még új időzítés. SWTCW-S04E01-02.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Nagyon köszi Durd és Dzséjt! Várunk a WEB-DL -re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Köszi, de nekem úgy tűnik, vannak bajok az időzítéssel. Egyes sorok állandóan kint vannak, míg a többi jövöget föléjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Durd, Dzséjt, köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megvan a bibi: Egyes sorokban az "óra" számlálóban is vannak számok az első 30 sorban volt egy majd a 182,184,193,,261,417-ben is van, így mikor ezek kikerültek onnantól végig kint voltak. Gyors átnézéssel javítottam ezt a 6-ot , nem biztos, hogy mind megvolt, majd tesztelem is. Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E01-E02.HDTV.XviD-2HD.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Köszi Csoli, majd tesztelem én is hamarosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Köszi Csoli, majd tesztelem én is hamarosan. Várj! A 60-as sorban is volt egy! Asszem ez már teljesen jó: Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E01-E02.HDTV.XviD-2HD.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Íme a várva várt felirat a 2HD-s release-hez. A 720p, WEB-Dl, stb nézőknek várniuk kell még, mert nem jött ki még új időzítés. A 720p úgyanúgy 43 perc 40 másodperc, mint a normál 2HD-verzió. Szóval kpróbáltam és jó ahhoz is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Köszi mindhárom résztvevőnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. A 720p úgyanúgy 43 perc 40 másodperc, mint a normál 2HD-verzió. Szóval kpróbáltam és jó ahhoz is! Köszi csoli az észrevételeket! Éjszaka csináltam és az időzítést elég sok helyen kellett formázni, ezért maradhatott benne némi hiba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Hosszupuskások találtak még hibát az időzítésben és javították, úgyhogy elvileg ez a végső változat. És bocsi a toldozgatásokért, de Balatonon vagyok, és itt nem a legjobbak a körülmények feliratkészítéshez. SWTCW-s04e01-02.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Semmi gond Durd, jó ez így is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Köszönet mindenkinek aki dolgozott a feliraton Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Köszi szépen a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Én is köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Köszönöm a feliratot! Teljesen megfeledkeztem a 4. évad premierjéről! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Teljesen megfeledkeztem a 4. évad premierjéről! Hát, legalább kellemes meglepetés volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Alszanak a fiúk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Most került fel az angol felirat. Hozzá is látok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Most került fel az angol felirat. Hozzá is látok. Miért nem reklamáltam előbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Sajnálatos bejelentenivalóm van: a felirat csak holnapra lesz kész. Ennek oka, hogy estére programom van. Reméltem, hogy sikerül addigra befejezni a feliratot, de sajnos ez nem jött össze. Köszönöm türelmeteket és megértéseteket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Semmi gond, Lok, én egyébként is csak holnap terveztem megnézni a részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Sajnálatos bejelentenivalóm van: a felirat csak holnapra lesz kész. Ennek oka, hogy estére programom van. Reméltem, hogy sikerül addigra befejezni a feliratot, de sajnos ez nem jött össze. Köszönöm türelmeteket és megértéseteket! Elnézzük Jó szórakozást, akármi is a programod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Sajnálatos bejelentenivalóm van: a felirat csak holnapra lesz kész. Ennek oka, hogy estére programom van. Reméltem, hogy sikerül addigra befejezni a feliratot, de sajnos ez nem jött össze. Köszönöm türelmeteket és megértéseteket! Én most SW-t nézek, ANH, TESB. Szóval mindegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. (szerkesztve) És íme. SWTCW s04e03.zip Szerkesztve: 2011. Szeptember 25. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Köszi! Remélem jól telt az estéd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.