kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. (szerkesztve) Köszi Ody, a BS playeres módszert ismerem.... de talán inkább a Subtitle Workshop-al próbálkozom meg! Kösz a választ mindkettőtöknek! Azzal kicsit nehéz, mert full angol a program, jól kell ismerni. Majd érdeklődöm. Szerkesztve: 2008. Október 6. - kolmilan Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. (szerkesztve) Hát ha van bármi javaslatod várom nagy nagy figyelemme és türelemmell!! Szerkesztve: 2008. Október 6. - Darth Riddick Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Hát ha van bármi javaslatod várom nagy nagy figyelemme és türelemmell!! Puttoltam egy requestet az egyik oldalon.(<-- ) Meglátjuk, lesz-e foganatja. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. (szerkesztve) Sutyiban én is neki álltam feliratot gyártani. Esetleg időzíthetem a HD-hoz. Szerkesztve: 2008. Október 6. - Dzséjt Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Dzséjt az marhajó lenne. Spoiler: Nekem ez a fajta release van meg (nem tudom, hogy van-e másfajta egyáltalán, nem néztem utána) star.wars.the.clone.wars.s01e01.720p.hdtv.x264-2hd Amúgy csak kis korrekciókat igényel itt-ott, mert a nagyja rendben van! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. A következő résznél már ügyelni fogunk, hogy ne nyavalyoghass. Nyavalygott ám a fekete fene. Egy hibát jeleztem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Dzséjt az marhajó lenne. Nekem is ez van meg, és tudtommal nincs más verzió. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. No, itt az én feliratom. Az angol sub alapján készítettem (az angol tudásom még messze van kolmilantól). Benne van a sima és a HD-hez időzített anyag is. Ez eddig a második fordításom, szóval úgy nézzétek http://rapidshare.com/files/151717506/felirat.zip.html (Remélem kolmilan nem veszed zokon, hogy én is nekiültem.) Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. (Remélem kolmilan nem veszed zokon, hogy én is nekiültem.) Hát nagypapi. Most nagyon rosszat cselekedtél. Nincs más választásom, el kell zárnom az otthonodban a gázt. AZ OXIGÉNT!!! --- Gyakorlásnak nagyon jó ez a sorozat. Sőt, még örülök is a HD-s időzítésnek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hozzászólás ideje: 2008. Október 7. Hát nagypapi. Most nagyon rosszat cselekedtél. Nincs más választásom, el kell zárnom az otthonodban a gázt. AZ OXIGÉNT!!! Azt már nem, azt múltkor a vén Don már elzárta (Csak azért kérdeztem, mert vannak olyan feliratozók, akik kifejezetten sértésnek veszik, ha más is készít feliratot. Bár nem gondoltam, hogy te ilyen vagy, de biztos, ami hódziher.) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 8. Nem tudom mennyire aktuális, de van már mind a két első részhez angol felirat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Kolmilan és Coce bátyó remélem holnap is olyan fürgén dolgozik mint a múlt héten. Ok oldie tudom.... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Kolmilan és Coce bátyó remélem holnap is olyan fürgén dolgozik mint a múlt héten. Ok oldie tudom.... Miért érzem úgy, hogy ki fogod húzni náluk a gyufát. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Kolmilan és Coce bátyó remélem holnap is olyan fürgén dolgozik mint a múlt héten. Ok oldie tudom.... Mivel nem megyek a klubnapra... De a kedvedért késhetünk egy kicsit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Mivel nem megyek a klubnapra... De a kedvedért késhetünk egy kicsit. Én se megyek a klubnapra, szóval nehéz lesz a várakozás. Válasz
tygriss Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy a második résznek is van e már valahol HD verziója (mint az elsőnek) ? Az eddigi feliratokat nagyon köszönöm mindazok nevében, akik nem tudnak jól angolul. Már nagyon várom a harmadik részt!!!! Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Én se megyek a klubnapra, szóval nehéz lesz a várakozás. Szóval kedves fiam csak hajrá, mert a sógoroddal együtt számítunk rád és Coce-ra. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy a második résznek is van e már valahol HD verziója (mint az elsőnek) ? Sajnos vagy nincs, vagy csak nem került fel. Én legalábbis hosszas kutatás után is csak az első részre találtam rá. Válasz
tygriss Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Hozzászólás ideje: 2008. Október 10. Én is sajnos, de gondoltam itt valakinek hátha sikerült ráakadni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Kolmilan! Melyik verzióhoz készíted a feliratot? Remélem a 231 megáshoz. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Sztem amelyik előbb lejön. Amúgy egy pill alatt hozzá lehet igazítani bármelyikhez. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Kolmilan! Melyik verzióhoz készíted a feliratot? Remélem a 231 megáshoz. Azzal dolgozom. De a másikhoz is időzíthetem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Nekem jó a 231 megás. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Én a 132-esre akadtam rá. Azt szedtem le. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Én a 132-esre akadtam rá. Azt szedtem le. Annak ---- a minősége. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hogy állsz kolmilan? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hogy állsz kolmilan? ----ul. Lehet hogy csak holnapra leszünk kész. Válasz
tygriss Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Jobb később, mint soha. Már nagyon várom én is a fordítást Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Annak ---- a minősége. Kösz. Leszedtem a másikat is. Válasz
tygriss Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Bárcsak a HD-ket meg lehetne találni Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.