Hozzászólás ideje: Május 24.Máj. 24. Szerző 15 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta:Remélem, a box office-on jól teljesít, és a Solo-nál lassabb eséssel hoz összesen 500 milliót.Ez sajnos álom kategória. De ha már hoz annyit, mint a SOLO, nagyon is elégedettek lehetünk.
Hozzászólás ideje: Május 24.Máj. 24. Érdekes látni mennyire nem számitanak az előzetes nézettségek a Youtube-on: a szintén idén debütált Mortal Kombat 2 előzetesei sokkal nagyon érdeklődést váltottak ki, ehhez képest a Mandó három nap alatt többet hoz, mint a Mortal Kombat 2. 15 nap alatt.
Hozzászólás ideje: Május 24.Máj. 24. A port.hu-n 8,8-as a film. Pont mint az Ep3. Tudom, nem mérvadó, de azért ez jó jel. Nem lesz gond a szájhagyománnyal.
Hozzászólás ideje: Május 24.Máj. 24. 1 órával korábban, Bomarr írta:Érdekes látni mennyire nem számitanak az előzetes nézettségek a Youtube-on: a szintén idén debütált Mortal Kombat 2 előzetesei sokkal nagyon érdeklődést váltottak ki, ehhez képest a Mandó három nap alatt többet hoz, mint a Mortal Kombat 2. 15 nap alatt.Őszintén nagyot csalódnék az emberiség kollektív ízlésében és ítélőképességében, ha a Mortal Kombat 2 bármennyi idő alatt is többet hozna a konyhára, mint a The Mandalorian and Grogu.
Hozzászólás ideje: Május 24.Máj. 24. Négy nap alatt, a film kis költségvetése mellett, ezt igen jó eredménynek tartom.
Hozzászólás ideje: Május 24.Máj. 24. Szerző Az is! A várakozások valahol 80-95 millió közé várták. De az, hogy majdnem annyit hozott, mint a SOLO az jó jelnek tekinthető. Meglátjuk hogy bírja.
Hozzászólás ideje: Május 24.Máj. 24. Szerző Értekezés a film Box Office kezdéséről. A Widescreen beszámolója. Szerkesztve: Május 24.Máj. 24. - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Május 25.Máj. 25. A hivatalos becslés szerint akkor ugye Amerikában 102 milliónál, globálisan 165 milliónál tart a film. Az észak-amerikai bevétel továbbra is elég hasonló egyébként a Dűne kettőhöz. Nyilván a hétfőt leszámítva, ahol a Mandó az ünnepnap miatt kiemelkedően teljesithet. Ami azért is érdekes szerintem mert a Dűne 2 anno óriási sikerként lett elkönyvelve. Különösen kellemes meglepetés egyébként az egészen minimális vasárnapi esés. Illetve a hétfői előzetes becslés alapján a Memorial Day-en a Mandó többet hoz majd mint a Solo film. (18,6 millió vs. 20 millió)A számok ugyan nem kiemelkedőek, de ha továbbra is így fog teljesiteni akkor abból kijöhet egy tisztességes mozis szereplés.
Hozzászólás ideje: Május 25.Máj. 25. Szerző Kicsit árnyalja a képet, hogy a vasárnap valószínűleg 2 millióval kevesebb lesz. Ezáltal a hétfő is csökkenhet még. Egyébként a mostani mozis rendszerben ez nem rossz nyitás a Mandótól. Ami érdekesebb az a nézettségi index. Ez még a leggyengébb SW mozi esetében is 2.5 körül van. Ezesetben a vége valahol 410 millió dollárnál látszik, ami szerintem baromi jó eredmény lenne. Főleg az előzetes várakozásokat figyelembe véve.
Hozzászólás ideje: Május 26.Máj. 26. Szerző Idehaza a nyitó hétvége 619 ezer dolláros bevételt hozott. Anno a SOLO 536 ezerrel kezdett. Kontextusba helyezve a dolgot, pl. a világsiker Project Hail Mary az első hétvégéjén 341 ezer dollárt termelt nálunk.
Hozzászólás ideje: Május 26.Máj. 26. Ez komoly teljesítmény, egyáltalán nem számítottam ilyen eredményre.
Hozzászólás ideje: Május 26.Máj. 26. Szerző Az igazat megvallva én se. Amit számoltam az a TROS premierjéhez volt viszonyítva, ami ebből is látszik, hogy nem volt releváns alap.
Hozzászólás ideje: Május 26.Máj. 26. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Idehaza a nyitó hétvége 619 ezer dolláros bevételt hozott. Anno a SOLO 536 ezerrel kezdett. Kontextusba helyezve a dolgot, pl. a világsiker Project Hail Mary az első hétvégéjén 341 ezer dollárt termelt nálunk.Ez a hétvége melyik időszak pontosan? Ugye ez most egy hosszú hétvége volt. Nézőszámban ez kb. mennyi?
Hozzászólás ideje: Május 26.Máj. 26. Szerző Az időszak 05.21-05.24. Nézőszám: 65.716 fő. Bevétel: 189.645.781.- Ft.
Hozzászólás ideje: Május 27.Máj. 27. Szerző A végleges négy napos nyitó hétvége: $98,091,641. Ez kevesebb, mint az előre jelzett, ám a nemzetközi bevételt annyira alábecsültek, hogy így is magasabb lett a nyitó hétvége, mint amit előre vártak. Még mindig nincsenek konkrét adatok foreign-ről, a becslés 169 millió dolláros nyitány.
Hozzászólás ideje: Május 28.Máj. 28. Szerző Nálunk az első héten $838.300 (254 838 767.-) hozott, 89144 néző mellett. Anno a SOLO összbevétele $1,356,937 volt. Egy hét alatt hozta a SOLO 62%-át. Szerkesztve: Május 28.Máj. 28. - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Május 28.Máj. 28. Szerző Sajnos végleges nemzetközi adat még mindig nincs az első napokról, így nem tudni mi a helyzet összképileg.
Hozzászólás ideje: Május 28.Máj. 28. Szerző 3 órával ezelőtt, Bomarr írta:Amerikában a keddi számmal kiegészülve 104,6 milliónál jár.Sajnos a hétközi domestic számai nem túl acélosak. Hasonlókat esik, mint a Solo, semmi túlteljesítés. Hétvégén meglátjuk mi lesz, de valami pozitív meglepetést illene okoznia... Egyre inkább úgy érzem ez a nyári időpont nem való az SW-nek. A Statfighteren nagyon sok fog múlni.
Hozzászólás ideje: Május 28.Máj. 28. Pont most látom, hogy a szerdai nap már le is csúszott az első helyről Amerikában. Az Obsession (magyarul Megszállottság) $5.25 millióval vitte napot. A keddi napot még a Mandó vitte $6.53 millióval (itt az Obsession $5.52-őt hozott, nem sokkal elmaradva a SW filmtől).
Hozzászólás ideje: Május 28.Máj. 28. 19 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Sajnos a hétközi domestic számai nem túl acélosak. Hasonlókat esik, mint a Solo, semmi túlteljesítés. Hétvégén meglátjuk mi lesz, de valami pozitív meglepetést illene okoznia...Úgy néz ki nem lesz valami acélos ez a mozis menetel.
Hozzászólás ideje: Május 28.Máj. 28. Szerző Nem úgy tűnik, pedig minden mutató szerint tetszik az emberek többségének. Na hátha a hétvégén megrohanják a mozit a kis srácok. Viszont benne van az is, hogy bejön a jóslatom.
Hozzászólás ideje: Május 28.Máj. 28. Az a baj, hogy hiába tetszik az embereknek, nagy lelkesedést nem vált ki, pedig ahhoz, hogy a számok megtáltosodjanak az kéne.
Hozzászólás ideje: Péntek 05:205 napja "Csak" a D+-ról moziba. Már felhoztam, de én ezzel magyarázom a szerényebb szereplést.Star wars rajongónak lenni a világban, az emberek egy szelete.D+-t fizetni világban az emberek még kisebb szelete.Mandalori és Grogu rajongónak lenni egy újabb szelet.Nem kivárni a streamet, hanem fizetni a moziért, egy újabb szelet.Ez csak a kemény magot érdekli, hiába készítették "mindenki" számára befogadhatónak.Szerintem a Stranger Things marketingesei most lélegeznek fel, hogy talán mégis jó döntés volt nem moziba rakni a fináléjukat!Ja, igen, a lényeg, hogy szerintem ami itt van az nem azért van, mert a film a film esetleg rossz lenne.. Ez egy jó kis film, csak kisebb a közönsége mint remélték. Szerkesztve: Péntek 05:325 napja - csoli1138
Hozzászólás ideje: Péntek 05:395 napja Ahogy írjátok, sok az ellene ható tényező, tényleg csak az igazi lelkesedés dobhatna rajta, ahhoz viszont nincs benne annyi plussz. Talán jobb lett volna, ha bátrabb, s nem ennyire a szélesebb közönségre számít. Talán az embereket már csak a szupermozik tudják tömegesen bevonzani a moziba, a többieknek jó lesz a tévében vagy letöltve is. Azért a hétvégék esélyesebbek, mert a családi filmeket akkor nézik inkább, szóval lehetnek még korrigálások a csökkenésben.
Hozzászólás ideje: Péntek 05:435 napja 20 perccel korábban, csoli1138 írta:Ja, igen, a lényeg, hogy szerintem ami itt van az nem azért van, mert a film a film esetleg rossz lenne.. Ez egy jó kis film, csak kisebb a közönsége mint remélték.És tudjuk jól, hogy a Lucasfilm milyen tanulságokat szokott ilyenkor levonni.A Filonis crossover mozifilmnek annyi.És örüljünk ha csak annak...
Hozzászólás ideje: Péntek 06:105 napja Szerző 19 perccel korábban, Brodie írta:És tudjuk jól, hogy a Lucasfilm milyen tanulságokat szokott ilyenkor levonni.A Filonis crossover mozifilmnek annyi.És örüljünk ha csak annak...Na mos testünk át a ló tuloldalára. Egyelőre nincs hatalmas baj, a film Worldwide még jobban is áll, mint anno a SOLO. Ez az első olyan film, aminek nincs köze a bejáratott régi SW brand karakterekhez. Egy hat és fél éve indult sorozatról beszélünk, ami most nagy vászonra lépett. Így hozott eddig WW-ben annyit, mint a SOLO, ami meg a Star Wars egyik legikonikusabb alakjáról szólt. Szóval ha innen nézzük, nincs nagy gond. Persze az ember mindig többet akar, meg jó lenne látni, hogy egy SW film halmozza a százmilliókat, de ez manapság már nagyon nem egyszerű.A témában ajánlom az alábbi cikket. Szerintem minden benne van.Star Wars News Net'The Mandalorian and Grogu' Exceeds Expectations With $98...The Mandalorian and Grogu is overperforming initial expectations, but does that make the new Star Wars movie a hit? We break it down.
Hozzászólás ideje: Péntek 09:075 napja Mik a friss worldwide adatok? Tippre egyébként én is azt gondolnám, hogy ha a merchandising-al együtt még hoz is egy kis pénzt, több Mandó mozi már nem lesz. Hogy az SW mozi jövője mi lesz az főleg a Starfighterrel dölhet el.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.