Jump to content

Sol jedi mester


Bence1997

Recommended Posts

Lee Jung-jae Sol szerepében fog tetszelegni. Sol mester egy bölcs, nagy tiszteletnek örvendő, nagy erejű, az Erő módszereiben erős Jedi-mester, aki érzelmi konfliktuson megy keresztül.

 

Sol

Edited by Dzséjt
Link to comment
Share on other sites

Hát, mivel ez szerintem az ep8 hasonszőrű jelenetének megidézése, és abból tudjuk, hogy a pusztulás is az egyensúly és az élet körforgásának a része, így szerintem nem csoda, ha az egyikük ugyanúgy felfedezi a "tüzet", mint Rey a "halált és pusztulást", az "erőszakot", a "hideget". A tisztító tűz meg már csak 113 évre van.

Link to comment
Share on other sites

A rövidebb hajas verzió talán egy flashback.

 

szerk.: Ahogy nézem Indara haja is más a többi jelenetben, nem takarja a homlokát. Lehet csak a frufruját tűzte hátra, de az is, hogy azért van hátra tűzve, mert már olyan hosszú, hogy belelógna a szemébe.

Edited by Darth Cupsy
Link to comment
Share on other sites

  • Ody Mandrell changed the title to Sol jedi mester
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Sol veszélyesebb a pusztakezes harcban, mint a fénykardpárbajban. Bár a lézerszabkarddal is felvette a harcot Qimirrel, mindig akkor tudott igazán a Sith fölé kerekedni, amikor puszta kézzel jól megagyalta. Először Jecki halála előtt, aztán Yord halála után.

Link to comment
Share on other sites

A karakter-jellemzői között is ott van, hogy védi a védteleneket. És hát Mae az a sith-tel szemben. Ez persze nem azt jelenti, hogy elnézné neki Indara megölését, de ebben a helyzetben ez a jedis viselkedés. 

Amúgy szerintem Sol kb. minden tettét át kell majd értékelni, a múlt teljes megismerése után. Arra célzok, hogy a jediségen kívül a lelkiismerete miatt is védi Mae-t és persze Osha-t is. 

Link to comment
Share on other sites

Szerintem akkor is védené, ha semmiféle bűntudata nem lenne vele kapcsolatban, egyszerűen azért, amit @csoli1138 is írt: ő egy Jedi lovag. A munkaköri leírásában és a hitvallásában is benne van, hogy védi a védtelenek. Arról az apróságról nem is beszélve, hogy a Jedik szeretik a törvény elé állítani a bűnösöket, és mintegy bónusz: Mae értékesebb élve, mint holtan. És azért Sol szerencsére nem Mace Windu, aki lefejezi az egyetlen embert, akinek a birtokában van az információ, ami megvilágíthatna egy galaktikus rejtélyt.

Link to comment
Share on other sites

Egyébként nem Leslye mondta azt, hogy a sorozat bemutatja, "hogyan szivárogtak be a Sithek a Jedi rendbe?"

 

Ennek eddig nyomát se láttuk a sorozatban, de a tegnapi rész óta egy nagyon vad elmélet kering a fejemben. Egy Jedinek gondolt valaki lehet a Sith mester, de nem Sol, hanem... Vernestra.

  • Meglepő 2
  • Tetszik 2
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited )
3 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Egyébként nem Leslye mondta azt, hogy a sorozat bemutatja, "hogyan szivárogtak be a Sithek a Jedi rendbe?"

Ezt a kijelentést Dafne Keen mondta. :)

 

 

2022. 11. 30. - 17:13, Bence1997 írta:

A His Dark Materials 3. évadát promózva a TechRadarnak tett interjút Dafne Keen, aki elárult egy-két dolgot a sorozattal kapcsolatban. Mivel a Lucasfilm eléggé titkolózó, ezért Dafne hezitálva árulta el a következőt:

 

"Elmondhatom hogy ez egy előzmény!" vicceskedi el Keen azt a kérdést, hogy mit mondhat el a sorozatról. "Úgy értem, hogy 100 évvel vagyunk az előzményfilmek ideje előtt, és az egész történet mondhatni elmeséli hogy a Sith hogyan fürkészett be a Jedi Rendbe. Ez a sztori egy sithek-által vezérelt történet lesz, ami eddig még sose volt elmesélve."

"Nagyon jó dolgozni rajta - a színészgárda csodálatos és szeretnivaló a rendező és a stáb. Csodálatos az egész, alig várom, hogy az emberek láthassák a sorozatot."

Edited by Bence1997
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information